#469444 - 22/12/2005 09:45
NBA - 22 grudnia (czwartek)
|
Q
Meldunek: 19/04/2005
|
22.12
2:00 -> Chicago v Cleveland 4:30 -> Sacramento v Dallas - gospodarze na pierwszym miejscu .. godziny rozpoczecia meczów wg czasu warszawskiego - pomocne linki w temacie "LINKI NBA NFL MLB"
|
Do góry
|
|
|
|
#469446 - 22/12/2005 17:13
Re: NBA - 22 grudnia (czwartek)
|
member
Meldunek: 20/12/2005
|
Rozochociłem się po wczorajszych sukcesach w NBA, ale niestety dzisiaj w B&W oferują tylko pierwszy z meczy. Więc tylko jeden typ na dziś: 2:00 -> Chicago v Cleveland 2 Ostatnio Chicago nie dało rady u siebie z Charlotte więc tym bardziej powinno poradzić sobie Cleveland, które może przedłużyć serię zwycięstw do 4. I to mimo iż może nie zagrać w tym meczu drugi strzelec Larry Hughes (nic pewnego). Myślę że LeBron z Ilgauskasem i tak powinni sobie poradzić gładko. Na minimalny handi czy over/under nie opłaca się grać bo kursy są podobne do tych na Cleveland.
|
Do góry
|
|
|
|
#469447 - 22/12/2005 20:41
|
veteran
Meldunek: 13/01/2005
|
Ja dla odmiany postawie na Byki które u siebie przegrały kilka meczy pod rząd najwyższa pora coś ugrać u siebie a Cavsi maja lepsze i gorsze mecze jezeli LH nie zagra dla cavs powinno być ciekawie
|
Do góry
|
|
|
|
#469448 - 22/12/2005 21:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
witam Apropo pierwszego spotkania... to gdyby one bylo rozgrywane w Clevland zapewne byloby @1.3 na gospodarzy. Analizując to spotkanie ciągle zastanawialem sie jedynie nad jednym aspektem. Czy wybitna jednostka przy małym wsparciu kolegów z druzyny powinna dac rade dobrze zdyscyplinowej druzynie, w ktroej nie ma gwiazdy, jednak jest szeroka kadra i wyrownany sklad. Wiele razy juz wspomnialem, ze siłą Byków jest własnie brak gwiazdy... brzmi to dość absurdalnie, jednak taka jest prawda. Byki ostatnio w kratke. Ostatnie 8 spotkan ... to WLWLWLWL. Czy dzisiaj nadszedł czas na zwyciestwo ? Moim zdaniem nie. W ostatnich 6 spotkaniach pomiedzy tymi druzynami zawsze zwyciezali gospodarze. Kolega wyzej napisał, ze byki u siebie przegrał tylko kilka spotkan. Bilans 5-6 ... przy 7-6 na away. Troche ciezko mi sie do tego ustosunkowac. Moim zdaniem kunszt jednostki w dzisiejszym meczu wezmie góre. Juz ostatnio Kobe pokozal, ze bedąć Special One, mozna poprowadzic swoj zespol do zwyciestwa ... i to nie byle kogo ( Dallas ). LeBron w moim mniemaniu nie jest wcale gorszy od Kobiego i kiedys moze byc naprawde wielki. Absencja Larriego w dziiejszym meczu, odziwo moze byc atutem Kawalerzystów... wiecej piłek bedziesz sazlo do Jamesa. Moją koncepcje burzy troche passa Clevland. 3 zwyciestwa ... z rzedu... nie lubie grac takich typów na podtrzymanie serii, ale dzisiaj zagram. @1.80 Clevland 3 albo 4/10. Drugi mecz i troche kredki. Pasuje mi passa porazek Sacremnto. Najwyzszy czas na wzyciestwo. Jednak brak Peji oraz Bonziego moze okazac sie kluczowy w dzisiejszym spotkaniu. Zapewne gdybym obaj grali skusilbym sie na czystą 1. W obliczu braków kadrowych skorzystam z opcji handicapowej +5.5 na gospdoarzy. Mavs ostatnie przegrali z Kobim, wiec nie rozumiem dlaczego by teraz nie mieli przegrać z całą "5" graczy Kings. Stawka 2 lub 3/10. Typki na dzisiaj raczej z serii " Pokarm dla nałogu". ale co zrobić ... ?  Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#469449 - 22/12/2005 22:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
No i dzis 2 i ostani stopien progrsji na Chicago, o czym pisalem juz wczesniej. Chodzi o zamkniecie serii naprzemiennej, choc jest ona jeszcze dosc krotka, bo wlasnie od teraz standarodowo powinienem w to wejsc i grac 4 stopnie w razie potrzeby. Moj wynalazek na te serie dziala dotad jak trzeba wiec moze padnie juz. Podwojne serie lubia sie wspierac i padaja zazwyczaj obie:
Chicago WLWLWLWL Cleveland LLLWWW
Troche sie wylamalem i wczesniej zaatakowalem Chicago i oby sie to nie odbilo w druga strone.
Do tego zaczynam grac na przelamanie serii: Cleveland - UU OO UU OO UU OO co w przypadku serii Chicago OO UU OO tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze to moze byc juz dzis, choc przyznam, ze linia chyba jest ciut wysoka. Czy padna obie podwojne serie wlasnie dzis? Wszystko jest mozliwe. Problem tylko jest w tym, ze kiedy tylko umieszcze swoje slowo w tym dziale, to dopada mnie bazyl, ale moze dzis ten pech sie skonczy.
Zatem.
Cleveland win Cleveland over
|
Do góry
|
|
|
|
#469450 - 22/12/2005 23:10
|
old hand
Meldunek: 25/08/2005
|
Witam Dzis tylko dwa mecze jak nalog to nalog  Chicago Bulls 2,09 +2 1,92 Cavaleria ma podbic Chicago  watpie pogra Ben Gordon to jego mecze Sacramento Kings 3 +6 1,94 Kontuzje podbijaja kurs a na Dallas 1,41  takich sie niegra  pozdro i powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#469451 - 22/12/2005 23:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
Witam
Dzis tylko dwa mecze jak nalog to nalog  Chicago Bulls 2,09 +2 1,92 Cavaleria ma podbic Chicago watpie pogra Ben Gordon to jego mecze Sacramento Kings 3 +6 1,94 Kontuzje podbijaja kurs a na Dallas 1,41 takich sie niegra 
pozdro i powodzenia
Gra się,gra 
Dwie "emelki" po 1,4 i jest łądne ako.
Ale....nie dziś.
U mnie Bulls na "jedynkę" i Mavs z -hc.
Stawki aż .....średnie 
Powodzenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#469454 - 23/12/2005 00:59
|
veteran
Meldunek: 05/03/2005
|
Witam! Dziś mamy odcinek pt. "Granie na siłę"  Sacramento v Dallas Typ: Sacramento; 2/10 Stawka proporcjonalna do oferty, a poza tym nie widzę dzisiaj dróżyny, której dałbym 60% na wygraną. 2 powody dlaczego Sacramento: - Kurs w BAW, - Brak Stojakovica, w moich oczach jest to plus dla dróżyny ze stolicy "słonecznego" stanu. Co prawda w tym sezonie Sacramento widziałem tylko jeden raz i być może to tylko w tym meczu Peja nie prezentował się tak jak pamiętam go z poprzednich sezonów. Jego gra niczym nie zachwycała a mimo to długo przebywał na parkiecie. Myślę że jego brak zmobilizuje pozostałych graczy i powalczą z bardzo mocnymi na wyjazdach graczami Dallas. Pozdrawiam i życzę wygranych.
|
Do góry
|
|
|
|
#469456 - 23/12/2005 04:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Musze przyznac, ze dzisiejsze zwyciestwo Cavaliers niezwykle mi pasuje. Nawet nie dlatego, ze to zagralem, choc to oczywiscie takze, ale bardziej pod kątem jutrzejszym spotkan. Cavs dzisiaj wymęczyli zwyciestwo... maja 4 zwyciestwa z rzedu ... i najwyzszy czas na wtope. Tym bardziej, ze jutro ich rywalem bedzie Indiana. Kurs w milenium @2.15, a bukach internetowcyh zapewne bedzie w granicach @2.50. Byki dzisiaj przegraly po walce, momentami grały naprawde dobry basket. Losy meczu odmienil chłpak naziwskiem Jones. 3x3 w waznym momencie i pozamiatane. Byki maja 2 porazki z rzedu, i jutro jadą do Memphis. Memphis ostatnio niesamowicie męczyli w meczu z Portland. Kurs zapewne na byki rowniez bedzie atrakcyjny, zatem napewno nie omieszkam zagrac. Jutro 14 spotkan.... oprocz dwoch wyzej napewno znajdzie sie jeszcze kilka propozcyji. LAC, NYK, Miami z hc Szykujcie sie jutro na wielkie granie w NBA...  wyciągać zaskurniaki ...  A tymczasem go go over kings
|
Do góry
|
|
|
|
|
|