ostatni raz bylem tu kilka miesiecy temu i musze powiedzieć, że poziom tego tematu strasznie sie zjeb... już nie mówiąc o tym jakie dobre i wyszukane nuty z każdego gatunku tu ludzie wrzucali kilka lat temu. Każdy wrzucał posta raz na 2 miechy, a nie tak jak teraz kilku użytkowników promuje swoje gusta HH
tak czy inaczej, oprócz krytyki, wpadłem, żeby cos wrzucic:
Zapomniana perełka z 1981r. Piwo dla każdego, kto to zna
@Coronach Ja tam się jakoś nie mogę przekonać do Arcade Fire. Kilka razy próbowałem się wsłuchać i... nic Z tego całego nurtu zwanego indie rockiem, jednak nic jak dla mnie nie przebije pierwszej płyty Interpolu. Szkoda, że u nich każda kolejna płyta coraz słabsza.
Interpol to to dla mnie absolutny TOP 10. I zgodzić się muszę, że im dalej z płytami tym gorzej
Wybiera się ktoś do Jarocina? Ja będę zamieszkiwał na polu od czwartku do poniedziałku, jak się jacyś forumowicze wybierają to wspólnie piwko zawsze można wypić
ostatni raz bylem tu kilka miesiecy temu i musze powiedzieć, że poziom tego tematu strasznie sie zjeb... już nie mówiąc o tym jakie dobre i wyszukane nuty z każdego gatunku tu ludzie wrzucali kilka lat temu. Każdy wrzucał posta raz na 2 miechy, a nie tak jak teraz kilku użytkowników promuje swoje gusta HH
tak czy inaczej, oprócz krytyki, wpadłem, żeby cos wrzucic: