dziś trudny dzień, nie widzę nic mega pewnego, dlatego stawiam wszystko, co wydaje mi się prawdopodobne

rozpis 1z2
Chela/Schwank ( choć teraz patrzę, że pomyliłem Lindstedt/Tecau z Moodie/Norman i widzę, że będzie ciężko, bo przecież Lindstedty bronią finału, a w zeszłym roku pokonali Chelę ze Schwankiem w półfinale 3-0 , mój błąd, ale bet już jest

)
Murray - Gasquet over 10.5 gema pierwszy set (oby trzymali podanie panowie

)
pewniaki szaleńce
Youzhny +7,5 gema, jak Miszka utrzyma formę z meczu z Malissem to spokojnie ogarnie, jak ...
Cabal/Farah drugi najfajniej wyglądający debel, Cabal odnalazł się na Rolandzie, na trawie też wygląda dobrze
Tsonga świetna forma serwisowa, Ferrer na trawie się męczy
Pervak +1,5 setaFleming/Hutchins najfajniej mi z debli wygląda
Clement/Dlouhy mam nadzieję, że pokonanie Bhupathich to nie przypadek
Del Potro +5,5 , jak Muller zrobił 2 tiebreaki, to czemu Portki mają nie zrobić ?
Schwank/Kudryavsteva , bo Damm powinien już dawno skończyć, ale to typ egzotyczny
Ball/Gonzalez pasują na trawę, Guccione ze Smashdinem niby też, ale myślę, że są dlatego, że Kubot odpuścił, mecz na styku
Lopez/Petkovic to też typ egzotyczny, ale Marrero/Hlavackova mi nie pasują na trawę, a Petkovic nic więcej nie zostało, nawet kobiecy debel, więc może namówi Lopeza na grę
Berdych, bo trawa mu odpowiada,broni masy punktów, a Fish jakoś na Wimbledonach nic wielkiego nie osiągał, po za tym często ma przestoje
Butorac/Rojer bo uważam, że są lepsi na trawie od Fishera z Hussem