|  
| 
| 
| 
| #4760087 - 29/06/2011 17:06  Re: Hazard w internecie [7]
[Re: piko1981] |  
|   Zbanowany

Meldunek:  01/03/2005
 | 
Sluchajcie, ja pokusilem sie o napisanie do 12 firm maile z ustosunkowaniem sie do nowej ustawy. Zwyczajne pytanie do supportu. Odpowiedz otrzymalem od 8 firm. Moglbym wkleic wszystkie te odpowiedzi niemniej boje sie troche bana. A jest dosc wiele do poczytania oficjalnych stanowisk firm. jesli zatem dostane zielone swiatlo tutaj, wkleje odpowiedzi... Jesli nie ma tam nic lamiacego regulamin forum to nie widze problemu |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4760099 - 29/06/2011 17:09  Re: Hazard w internecie [7]
[Re: piko1981] |  
|   "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek:  14/11/2000
 | 
Sluchajcie, ja pokusilem sie o napisanie do 12 firm maile z ustosunkowaniem sie do nowej ustawy. Zwyczajne pytanie do supportu. Odpowiedz otrzymalem od 8 firm. Moglbym wkleic wszystkie te odpowiedzi niemniej boje sie troche bana. A jest dosc wiele do poczytania oficjalnych stanowisk firm. jesli zatem dostane zielone swiatlo tutaj, wkleje odpowiedzi...Dawaj. Jak chcesz to z grzeczności możesz tylko wyedytować dane osobowe "nadawcy/adresata". |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4760190 - 29/06/2011 17:59  Re: Hazard w internecie [7]
[Re: Vader] |  
|   Knockin' On Heaven's Door

Meldunek:  21/03/2007
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4760210 - 29/06/2011 18:18  Re: Hazard w internecie [7]
[Re: AGASSI] |  
|   enthusiast

Meldunek:  30/06/2006
 | 
Właśnie dostałem takową wiadomość od Ladbrokes  Witaj XXXXXX
 W lipcu 2011 roku na terenie Polski w życie wejdzie nowa ustawa o grach hazardowych. Nowe prawo zezwala na zakłady sportowe jedynie firmom posiadającym polską licencję.

Firma Ladbrokes Betting and Gaming podlega licencji przyznanej przez inny kraj Unii Europejskiej, w związku z czym nie będzie ubiegać się o polską licencję.

Z powodu powyższej decyzji firma Ladbrokes nie może kontynuować działalności w Polsce. Dlatego też z dniem dzisiejszym możliwość dokonywania zakładów oraz nowych depozytów zostanie zablokowana na kontach użytkowników. Wszelkie środki pieniężne znajdujące się w sekcji zakładów sportowych, kasyna, kasyna Live Dealer, Pokera i Gier są bezpieczne. Nagrody za punkty pokerowe zgromadzone w czerwcu zostaną wypłacone a wszystkie zawarte zakłady sportowe zostaną rozliczone bez żadnych zmian, zgodnie z regulaminem Ladbrokes.

Prosimy o natychmiastowe wypłacenie wszelkich środków z konta użytkownika Ladbrokes.

Aby dokonać wypłaty, należy zalogować się na konto w serwisie Ladbrokes, w sekcji ‘Moje konto’ przejść do zakładki „Wypłata”, sprawdzić, czy dane do wypłaty są aktualne a następnie zlecić wypłatę. Po otrzymaniu zlecenia środki zostaną wypłacone w czasie nie dłuższym niż 10 dni roboczych. Obowiązuje standardowy regulamin wypłat Ladbrokes.

Możliwość dokonania wypłaty w ten sposób będzie dostępna do dnia 31 lipca 2011. Po tym dniu dostęp do konta zostanie zablokowany. Użytkownicy, którzy będą chcieli dokonać wypłaty środków po 31 lipca 2011 proszeni są o kontakt z Działem Obsługi Klienta pod adresem care@ladbrokes.com

Przepraszamy za uniedogodnienia i jednocześnie serdecznie dziękujemy za korzystanie z usług firmy Ladbrokes. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta pod adresem kontakt@ladbrokes.com (w języku polskim) lub care@ladbrokes.com (w języku angielskim)

Z wyrazami szacunku

Ladbrokes
czy to koniec gry w internecie? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4760216 - 29/06/2011 18:23  Re: Hazard w internecie [7]
[Re: HAGIi] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  08/02/2007
 | 
toc to zawsze byl obsrany buk - kompletnie nie przydatny wiec dla mnie zadna strata. Dokładnie, strata zerowa, bardziej niepokoi aspekt psychologiczny, żeby inni nie poszli w ich ślady, choć moim zdaniem nie grozi nam to, no ale czekamy również na post piko. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4760218 - 29/06/2011 18:25  Re: Hazard w internecie [7]
[Re: Piostar] |  
|   member

Meldunek:  22/02/2010
 | 
ja nic nie dostalem od ladbrokersa, torche malo czasu dali na wyplate srodkow , 2 dni a potem co ? pewnie nie wyplaca bo powiedza ze to nielegalne i skonfiskuja |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4760220 - 29/06/2011 18:27  Re: Hazard w internecie [7]
[Re: pacjent11] |  
|   Knockin' On Heaven's Door

Meldunek:  21/03/2007
 | 
ja nic nie dostalem od ladbrokersa, torche malo czasu dali na wyplate srodkow , 2 dni a potem co ? pewnie nie wyplaca bo powiedza ze to nielegalne i skonfiskuja 31 lipca za kija nie jest za 2 dni |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4760221 - 29/06/2011 18:27  Re: Hazard w internecie [7]
[Re: pacjent11] |  
|   enthusiast

Meldunek:  06/08/2007
 | 
ja nic nie dostalem od ladbrokersa, torche malo czasu dali na wyplate srodkow , 2 dni a potem co ? pewnie nie wyplaca bo powiedza ze to nielegalne i skonfiskuja Czas na wyplate masz do 31 lipca! |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4760224 - 29/06/2011 18:31  Re: Hazard w internecie [7]
[Re: michau13] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  20/12/2008
 | 
ja nic nie dostalem od ladbrokersa, torche malo czasu dali na wyplate srodkow , 2 dni a potem co ? pewnie nie wyplaca bo powiedza ze to nielegalne i skonfiskuja Czas na wyplate masz do 31 lipca!  Nagrody za punkty pokerowe zgromadzone w czerwcu zostaną wypłacone a wszystkie zawarte zakłady sportowe zostaną rozliczone bez żadnych zmian, zgodnie z regulaminem Ladbrokes.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |