Never bet against Brady and Belichick in playoffs
od początku tygodnia myślałem o tym, by grać Denver, ale im bliżej meczu tym wieksze mam watpliwosci. jak się będę czuł jak znów NE wygrają?? na pewno kiepsko, zwłaszcza, że kurs lepszy a zdarzyć się może wszystko, bo to tylko jeden jedyny mecz. z tego powodu, jak również dlatego, że chcę grać tak jak tydzień temu bardziej mi odpowiada kurs na New England.
Założenia są takie, że na cały weekend divisional playoff moge wydać 200 zeta i tylko dosc duze ako mnie interesuje, dlatego zakladam, ze beda 2 zwyciestwa domowe i 2 zwyciestwa wyjazdowe.
a wiec:
Washington Redskins u Seattle Seahawks Zakład na zwycięstwo - Typ: Seattle Seahawks 1.23
*** niby niespodzianka w kazdym meczu mozliwa, ale nie postawi kasy na Wash po ostatnim meczu z Buccs ****
New England Patriots u Denver Broncos Zakład na zwycięstwo - Typ: New England Patriots 2.30
*** powiedziałem powyżej co o tym myślę ****
Pittsburgh Steelers u Indianapolis Colts Zakład na zwycięstwo - Typ: Indianapolis Colts 1.21
*** tutaj wiadomo kto jest faworytem ****
Carolina Panthers u Chicago Bears Zakład na zwycięstwo - Typ: Carolina Panthers 2.20
*** kolejna niewiadoma....czy Bears dadzą pograć Delhomme'owi i spółce ??? zakładam, że bardziej dadzą niż w zasadniczym ***
ako=7,53 za 100 zeta
----
jak któryś z dzisiejszych meczy nie wejdzie np. New England to jutro zagram przewrotnie i poświęcę drugą setkę na dubel: Carolina + Pittsburgh, ale tylko dlatego, że niektórzy spece na espn.com typuja Steelers a ja chce dobre ako. Taki dubelek da mi ako=9,90 i na prawde poświęce tę setkę na ten zakład, choć wiem, że to praktycznie nie możliwe.
no i niestety nie będe mógł śledzić dziś live meczy, bo wychodze, ale może wrócę w trakcie 2 meczu do domu