Ja po prostu nie widzę innej opcji jak awans Wisły. No qrwa, nie widzę. Mistrz Bułgarii "naszpikowany" gwiazdami rodzimego formatu oraz nietuzinkowymi graczami z zagranicy, grający przy 4.000 widzów.
Nie wiem, w którym miejscu zacząć się śmiać.
Oglądałem Wisłę z Rygą i nie zrobili na mnie wrażenia. Błędy w defensywie, Małecki w "letargu", ogólny brak zgrania.
Ale, do qrwy nędzy, my jesteśmy od nich lepsi. Oni juz srają w gacie, bo przyjdzie im zagrac w Polsce. Tego jestem pewien. A jak usłyszą te śpiewy kibiców, to posrają się z wrażenia. Wielu z tych graczy, po raz pierwszy zobaczy tak dobrze zorganizowaną grupę śpiewjących kibiców. Według mnie, trybuny w Krakowie dadzą +1 dla Wisły. Co dołoży sama Wisła na boisku? Nie wiem, ale awans jest na wyciągnięcie ręki.
Gracze pokroju Melikson, Małecki czy Iliev będą mieli miejsce na gre bo Litex będzie atakował, nie siedział całą drużyną na 30 metrze jak z Skonto.Dla niektórych Wisła jest słaba bo nie rozpierdoliła Rygi po 6-0 a Litex to jest zajebiście mocny nie widząc ich na oczy

Ten kto twierdzi że Wisła ma małe szanse na kolejną rundę po prostu mało obserwuję zespół Wisły, nie mówiąc o jakimś zainteresowaniu przebiegu spotkań z takim Skonto (a można chociaż przeczytać wypowiedzi trenerów)
Taki ekspert będzie miał tylko tyle do powiedzenia ..Levadia, Karabah, Dynamo:D