Cześć Artur
Czekam ile osób się zapisze.Jeżeli będzie około 25 osób to myślę,że około 500 zł mogę przekazać na nagrodę.Najlepiej zacząć zabawę od 3 kolejki.Ja jestem obecnie bardzo zajęty,ale jeżeli konkurs ruszy od 3 kolejki to chętnie przystąpię do zabawy.
Skoro wspominasz,że nie może zabraknąć jednego z lepszych to dlaczego nie zgłosiłeś się jeszcze do konkursu???
Zapraszam do zabawy
Też przemyślałem przedtem sprawę i będzie chyba najlepiej jeśli ruszymy właśnie od początku września, czyli od 3 kolejki.
Do tego czasu może jeszcze zapisze się trochę osób. Miło z Twojej strony, że chcesz znów tak znaczną kasę na nagrodę dać
Co do mojego zapisu - Ty w tym jesteś dobry a ja?
Gdy jeszcze śledziłem hiszpańską to byłem słaby, teraz odpuściłem trochę to już bym się totalnie błaźnił ale jeszcze sprawę przemyślę czy się czasem nie zapisać
Kolejna sprawa - chcecie Puchar Primery?
Pierwsza edycja nie była zła, teraz może by było lepiej.
Jest grana jedna środowa kolejka ligi ile dobrze widziałem, wówczas z konkursu byśmy ją dali do pucharu plus mecze LM i LE. Decyzja należy do Was.
Teraz muszę spadać więc koło północy dam namiary w końcu na konto bo wiem, że już chcecie wpłacać hajs