teraz już jest taki etap i takie pary, że chyba mocniej nie ma co grać..gdybym miał mecze w TV to pewnie bym sobie spokojnie obejrzał a tak pewnie znów będę się emocjonował na live, dlatego, aby sobie zrobić większe emocje ponownie zagram na underdogi. zdaje sobie sprawę, że będzie cięzko, ale mam pewne przemyślenia, o których napiszę.
Denver ma dwóch dobrej klasy RB-ów, których gra jest bardzo wazna dla drużyny. Tym czasem Steelers zatrzymali zarówno Edgarin James'a (56 yardów) jak i wcześniej Rudi Johnsona (56 yardów). Big Ben wygląda mi lepiej niż Plummer..Denver z kolei jest piekielnie mocne w domu jako team i tutaj jest ich wielka siła. Na pewno się nie zdziwię jak wygra Denver, ale kasę stawiam na kurs 2,50.
W drugim meczu mam trudniejszą decyzję. Carolina zachwyca a szczególnie Smith. Z kolei straciła RB'a i nie wiadomo czy Goings rzeczywiście wytrzyma, a Seattle to chyba jeszcze cięższy stadion niż Chicago. Alexander pewnie będzie chciał pokazać, że należy mu się MVP a po meczu z Redskins to Hasselbecka nazwali najważniejszym dla Seattle graczem. Ciekawe co z tego wyjdzie. Tymniemniej Goings nie wydaje mi się leszczem, miał kilka niezłych zagrań szczególnie przeciwko Giants w Wild Card game (63 yardy), ale wtedy Foster miał aż 150, więc to raczej swiadczy o fatalnym dniu Giants. Myślę, że mimo wszystko bliżej jestem zagrania Seahawks z handi po 1,95.
interesuje mnie ako i dlatego tylko taki kupon zagram.
ako=4.88 /za 150 zeta/ - jest to jakieś 6/10
stawka taka żeby absolutnie nie martwić się przegraną.
narka