Errani / Vinci dzisiaj powinny bezproblemu załatawić sprawę z Dulko /Penettą.
Flavia po wczorajszym jest tak skatowana że masakra. Myślę że odpuści sobie trochę tego debla żeby się zregenerować na Kerber, żeby dzisiaj znów haftów nie było na kort
A co myślicie o Schiavone? Dwa dni temu jakieś problemy "chwilowe" z kręgosłupem... ktoś oglądał gdziekolwiek występy Rosjanki? Wiem tylko że ona potrafi grać bardziej w kratkę niż szkocki kilt
ciezko bedzie nigyd u tej zawodniczki nie widzialem 2 meczy zrzedu na dobrym poziomie serwisowym .. a mecz z Jankovic miala wrecz idealny serwis dzis bedzie zastoj napewno ja tu over widze 21 gemow ew 3 sety mozna spokojnie grac
Errani / Vinci dzisiaj powinny bezproblemu załatawić sprawę z Dulko /Penettą.
Flavia po wczorajszym jest tak skatowana że masakra. Myślę że odpuści sobie trochę tego debla żeby się zregenerować na Kerber, żeby dzisiaj znów haftów nie było na kort
Penetta tak... przy stanie 6:5 dla Flavii i 30:0 miała dwie pilki do meczu i zeszła za koncowa linie i zaczela pluc i miala odruchy wymiotne ...sedzina jej zwrocila uwage ze przekroczyla czas serwisu .. a ta dalej tam co pochodzila do lini serwowac to wracala bo jej sie cofalo do gardla.. no i przegrala swoje podanie od razu do 30...
A pozniej stal sie jakic cud Bozy.. bo ze stanu 2:6 dla peng .. wygrala 8;6
Penetta tak... przy stanie 6:5 dla Flavii i 30:0 miała dwie pilki do meczu i zeszła za koncowa linie i zaczela pluc i miala odruchy wymiotne ...sedzina jej zwrocila uwage ze przekroczyla czas serwisu .. a ta dalej tam co pochodzila do lini serwowac to wracala bo jej sie cofalo do gardla.. no i przegrala swoje podanie od razu do 30...
A pozniej stal sie jakic cud Bozy.. bo ze stanu 2:6 dla peng .. wygrala 8;6
no własnie znalazłem artykuł juz zagrane i Dw 2-0 jako dodatek dzieki za info