|  
| 
| 
| 
| #4712399 - 06/06/2011 21:40  Re: Betgun [4]
[Re: Conrad] |  
|   stranger

Meldunek:  05/04/2010
 | 
Od dawna Betgun nie ma juz licencji Kostarykanskiej. Od kiedy odpowiedni urzad zmienil zasady naliczania podatkow od bukow w Kostaryce (od liczby zatrudnionych) betgun zwinal interes do anonimowego internetu.
 Wczesniej dzialal pod fikcyjnym adresem
 Registrant: Internet Betting Group S.A. Del Chicote 100 metros norte Sabana Norte
 City: San Jose
 Country: COSTA RICA

czyli wedlug googlemaps w restauracji El Chicote

Brak organu kontrolujacego pozwala im bezkarnie prac pieniedze, krasc pieniadze graczy, zamykac konta bez powodu, okradac konta z depozytu, blokowac z m.in. takich samych hasel dwoch userow i wiele innych.

Od dawna widnieja na czarnej liscie zagranicznych serwisow oceniajacych buki m.in. z powodu Account confiscation.

Uzyjcie google ( scam, fraud) by poczytac o ich praktykach.

Poniewaz caly pomysl tego Buka i ich  mafijnych polskich zalozycieli to rynek polski wiec zakladaja tysiace programow affiliate i licza na wasze pieniadze. Ci co ich zachwalaja sami w tej procedurze uczestnicza.

nie wspominam nic o waszych danych bo wiadomo co sie z nimi moze stac.....
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4910450 - 11/09/2011 23:46  Re: Betgun [4]
|   addict

Meldunek:  06/07/2007
 | 
Niedawno wpłaciłem tam kase, bo chciałem zagrac surebeta. Dawali jakiś bonus 30%, więc akceptowałem, a tu niespodzianka. Minimum 2 zdarzenia na kuponie. Teraz mam tam ponad 1200 zł. Chce wypłacic, ale cały czas nie moge, chociaż już z 5 razy obróciłem ten bonus.
 Wszedłem na to forum i zobaczyłem post wyżej. Czy to znaczy, że nie odzyskam już swoich pieniędzy?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4910572 - 12/09/2011 00:30  Re: Betgun [4]
|   old hand

Meldunek:  16/07/2010
 | 
Oni zawsze maja zapis w regulaminie promocji ze 7 dni po obroceniu mozesz dopiero wyplacic, |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4958806 - 06/10/2011 16:41  Re: Betgun [4]
[Re: h0oli] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  17/06/2003
 | 
A niech ktoś sie wypowie jak wygląda u nich sprawa z limitami? 
 Inna kwestia, to gra ktoś z Was u nich w Dużego lotka / multilotka? Jak tam wygląda sprawa z limitami?
Mając bana na politykę zacytuję idola admina forum - Stefana Niesołowskiego, podobno marszałka kraju demokratycznego: "Państwowa Komisja Wyborcza ma rację, odmawiając rejestracji Nowej Prawicy, ponieważ PKW w ogóle nie powinna rejestrować małych i niepoważnych partii" Czyli tłumacząc na język tematu o betgunie. Nie ma co sobie zawracać głowy tym bukiem to mały buk i szybko daje limity.  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4958862 - 06/10/2011 17:30  Re: Betgun [4]
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/01/2009
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4959187 - 06/10/2011 19:40  Re: Betgun [4]
[Re: El_Darro] |  
|   old hand

Meldunek:  16/07/2007
 | 
A niech ktoś sie wypowie jak wygląda u nich sprawa z limitami? 
 Inna kwestia, to gra ktoś z Was u nich w Dużego lotka / multilotka? Jak tam wygląda sprawa z limitami?
Mając bana na politykę zacytuję idola admina forum - Stefana Niesołowskiego, podobno marszałka kraju demokratycznego: "Państwowa Komisja Wyborcza ma rację, odmawiając rejestracji Nowej Prawicy, ponieważ PKW w ogóle nie powinna rejestrować małych i niepoważnych partii" Czyli tłumacząc na język tematu o betgunie. Nie ma co sobie zawracać głowy tym bukiem to mały buk i szybko daje limity.  żeby zobrazować sytuację powiem tak: Betgun daje limity równie często jak ostatnio prewencyjne bany w temacie Polityka tuż przed wyborami |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5333209 - 01/05/2012 05:39  Re: Betgun [4]
[Re: Iwdakuno] |  
|   member

Meldunek:  22/11/2011
 | 
Dawno nikt sie nie wypowiadał na temat Betgun.Mam ugrane trochę kasy.Czekam na wyplaty na MB.

W Betgun nie mam jeszcze konta ,ale planuję założyć i wpłacić.
 Napiszcie prosze tradycyjną informacje jak jest u nich z wypłacalnościa na MB? Jak szybko, czy wymagaja od razu scanów,
 czy w ogóle da sie tu pograć?
 Pytam jak jest aktualnie,bo przez  pół roku nikt tu nie dawał żadnej informacji.

Oddaj marżę i skontruj tą kasę na bardziej uczciwych. I Betgun będzie szczęśliwy, i Ty, że urwiesz 85-90% z tego co Ci się należy. Chyba że potraktują Twoją wypłatę modelowo, a Ty głośno się tym wszem pochwalisz.   PS. Nie wiem co Cię skusiło... 35% do wpłaty? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5333813 - 02/05/2012 00:52  Re: Betgun [4]
[Re: Iwdakuno] |  
|   member

Meldunek:  22/11/2011
 | 
7 dni trzeba mieć kaę zamrożoną,żeby móc wypłacić.Totalny bezsens.
Sens, sens.   Przewaga tym razem psychologiczna, bo czy hazardzistę nie pokusi by pograć coś przez te 7 dni... A może przegra... I kasa zostanie, tam gdzie zostać miała. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5531869 - 08/09/2012 21:47  Re: Betgun [4]
|   journeyman

Meldunek:  09/08/2010
 | 
nie ma sie co martwic oni zawsze wyplacaja kase ja nie mialem nigdy problemu przez tyle lat |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |