#4978170 - 16/10/2011 05:04
Re: QC Siatkówka [813]
[Re: Wojtas_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
da sie jakos zrobic, zebym nie musial widziec jego postow? bo nie wiem co jest z tym kolesiem nie tak  zwykly troll popierdoli popierdoli i pojdzie, bo bez argumentow nie da sie prowadzic polemiki, a ten zostaje, mimo iz nie ma zadnego argumentu i nie potrafi nawet przeczytac ze zrozumieniem "statystyk" z forum, ale brnie dalej i nie widzi swojej glupoty, to jest jakis ulepszony troll, wiedzialem, ze w koncu wejdzie nowa generacja trolli, trolle z rocznikow 95-96 pewnie 'Nieważne jak o Tobie mowią, ważne żeby mówili.' Do mnie już dawno się nikt nie przyczepił, chyba spada moja popularność... 
|
Do góry
|
|
|
|
#4978173 - 16/10/2011 05:07
[Re: _Korver_]
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
da sie jakos zrobic, zebym nie musial widziec jego postow? bo nie wiem co jest z tym kolesiem nie tak  zwykly troll popierdoli popierdoli i pojdzie, bo bez argumentow nie da sie prowadzic polemiki, a ten zostaje, mimo iz nie ma zadnego argumentu i nie potrafi nawet przeczytac ze zrozumieniem "statystyk" z forum, ale brnie dalej i nie widzi swojej glupoty, to jest jakis ulepszony troll, wiedzialem, ze w koncu wejdzie nowa generacja trolli, trolle z rocznikow 95-96 pewnie 'Nieważne jak o Tobie mowią, ważne żeby mówili.' Do mnie już dawno się nikt nie przyczepił, chyba spada moja popularność... tym trollem sie chetnie z Toba podziele, bo nawet nie mam "radosci" polemiki z nim, bo nie widzi swojej glupoty, a brak funkcji "resocjalizatorskiej" mnie nie uszczesliwia 
|
Do góry
|
|
|
|
#4978174 - 16/10/2011 05:07
[Re: _Korver_]
|
journeyman
Meldunek: 26/04/2011
|
co dzień , dwa tu piszesz na qc co grasz a potem typ nie wchodzi i walisz teksty typu jednak dobrze że nie pograłem albo ale z nimi jadą już 2-0 nie raz już ci ludzie to wypominaliNie słuchaj tylko zacznij myśleć bo to co robisz zacznie do ciebie wracać , zmień swoje postępowanie niespełniony wieluński siatkarzu , przestań pozować . Wiele kompleksów skrywasz pod tą maską znawcy
|
Do góry
|
|
|
|
#4978176 - 16/10/2011 05:08
|
journeyman
|
da sie jakos zrobic, zebym nie musial widziec jego postow? bo nie wiem co jest z tym kolesiem nie tak  zwykly troll popierdoli popierdoli i pojdzie, bo bez argumentow nie da sie prowadzic polemiki, a ten zostaje, mimo iz nie ma zadnego argumentu i nie potrafi nawet przeczytac ze zrozumieniem "statystyk" z forum, ale brnie dalej i nie widzi swojej glupoty, to jest jakis ulepszony troll, wiedzialem, ze w koncu wejdzie nowa generacja trolli, trolle z rocznikow 95-96 pewnie Wojtas przestań skrywać swoje kompleksy za tą postawą wszystkowiedzącego , nie jesteś oazą spokoju bo nie masz czystego serca , ciebie zjadają złe emocje którymi karmisz swoje ego dlatego tak lubisz QC czytać , poklasku tu znajdziesz coraz mniej a coraz więcej szczerej krytyki , próśb żebyś nie wpiepszał ludzi na miny , ludzi którzy ufają jeszcze fałszywemu obrazowi znawcy i co i raz dadzą się zasugerować , nie używaj też argumentów ile ty masz lat , bo tu akurat przegrywasz pod każdym względem wieku , doświadczenia , wykształcenia i przede wszystkim podejścia do ludzi .
|
Do góry
|
|
|
|
#4978179 - 16/10/2011 05:12
[Re: sieyahh]
|
journeyman
|
co dzień , dwa tu piszesz na qc co grasz a potem typ nie wchodzi i walisz teksty typu jednak dobrze że nie pograłem albo ale z nimi jadą już 2-0 nie raz już ci ludzie to wypominaliNie słuchaj tylko zacznij myśleć bo to co robisz zacznie do ciebie wracać , zmień swoje postępowanie niespełniony wieluński siatkarzu , przestań pozować . Wiele kompleksów skrywasz pod tą maską znawcy .Wojtas przestań skrywać swoje kompleksy za tą postawą wszystkowiedzącego , nie jesteś oazą spokoju bo nie masz czystego serca , ciebie zjadają złe emocje którymi karmisz swoje ego dlatego tak lubisz QC czytać , poklasku tu znajdziesz coraz mniej a coraz więcej szczerej krytyki , próśb żebyś nie wpiepszał ludzi na miny , ludzi którzy ufają jeszcze fałszywemu obrazowi znawcy i co i raz dadzą się zasugerować , nie używaj też argumentów ile ty masz lat , bo tu akurat przegrywasz pod każdym względem wieku , doświadczenia , wykształcenia i przede wszystkim podejścia do ludzi .
|
Do góry
|
|
|
|
#4978182 - 16/10/2011 05:14
|
journeyman
|
moja "sława" mnie chyba wyprzedzila juz, nie sadzilem, ze az tyle osob ufa mojej niewiedzy  czuje tutaj jakas osobista zadre z Twojej strony kolego, wypowiadasz sie o mnie jakbys ze mna na co dzien przebywal i myslisz, ze cokolwiek wiesz o mnie zebys sie nie zdziwil misiu
|
Do góry
|
|
|
|
#4978184 - 16/10/2011 05:18
|
journeyman
|
prosze Cie skoncz juz co dzień , dwa tu piszesz na qc co grasz a potem typ nie wchodzi i walisz teksty typu jednak dobrze że nie pograłem albo ale z nimi jadą już 2-0 nie raz już ci ludzie to wypominali Nie słuchaj tylko zacznij myśleć bo to co robisz zacznie do ciebie wracać , zmień swoje postępowanie niespełniony wieluński siatkarzu , przestań pozować . Wiele kompleksów skrywasz pod tą maską znawcy . Wojtas przestań skrywać swoje kompleksy za tą postawą wszystkowiedzącego , nie jesteś oazą spokoju bo nie masz czystego serca , ciebie zjadają złe emocje którymi karmisz swoje ego dlatego tak lubisz QC czytać , poklasku tu znajdziesz coraz mniej a coraz więcej szczerej krytyki , próśb żebyś nie wpiepszał ludzi na miny , ludzi którzy ufają jeszcze fałszywemu obrazowi znawcy i co i raz dadzą się zasugerować , nie używaj też argumentów ile ty masz lat , bo tu akurat przegrywasz pod każdym względem wieku , doświadczenia , wykształcenia i przede wszystkim podejścia do ludzi .
|
Do góry
|
|
|
|
#4978186 - 16/10/2011 05:21
|
journeyman
|
moja "sława" mnie chyba wyprzedzila juz, nie sadzilem, ze az tyle osob ufa mojej niewiedzy  czuje tutaj jakas osobista zadre z Twojej strony kolego, wypowiadasz sie o mnie jakbys ze mna na co dzien przebywal i myslisz, ze cokolwiek wiesz o mnie Nic z tych rzeczy , żadnych osobistych tematów , tak wiem o tobie wystarczająco dużo pomimo że na szczęście nie przebywam tam gdzie ty , analiza osobowości + znajomi którzy mieli z tobą kontakt wystarczą , żeby zwrócić ci uwagę na to że żle postępujesz , zastanów się nad sobą może jeszcze nie jest za póżno ...
|
Do góry
|
|
|
|
#4978187 - 16/10/2011 05:22
|
journeyman
|
czuje, ze Twoje 61 postow jest tylko o mnie, trafil mi sie wlasny jednoosobowy fanclub co dzień , dwa tu piszesz na qc co grasz a potem typ nie wchodzi i walisz teksty typu jednak dobrze że nie pograłem albo ale z nimi jadą już 2-0 nie raz już ci ludzie to wypominaliNie słuchaj tylko zacznij myśleć bo to co robisz zacznie do ciebie wracać , zmień swoje postępowanie niespełniony wieluński siatkarzu , przestań pozować . Wiele kompleksów skrywasz pod tą maską znawcy .Wojtas przestań skrywać swoje kompleksy za tą postawą wszystkowiedzącego , nie jesteś oazą spokoju bo nie masz czystego serca , ciebie zjadają złe emocje którymi karmisz swoje ego dlatego tak lubisz QC czytać , poklasku tu znajdziesz coraz mniej a coraz więcej szczerej krytyki , próśb żebyś nie wpiepszał ludzi na miny , ludzi którzy ufają jeszcze fałszywemu obrazowi znawcy i co i raz dadzą się zasugerować , nie używaj też argumentów ile ty masz lat , bo tu akurat przegrywasz pod każdym względem wieku , doświadczenia , wykształcenia i przede wszystkim podejścia do ludzi .
|
Do góry
|
|
|
|
#4978192 - 16/10/2011 05:30
[Re: anfa_]
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
Modena zatrudniła Richarda Nemeca bo im srodkowych brak także lepiej uważać na ich dyspozycję. Nemec kiedys fajnie pogrywal, teraz to juz ostatnie podrygi jego, ciekawe tylko ile zajmie mu czasu dojscie do jakotakiej formy
|
Do góry
|
|
|
|
|
|