#498155 - 27/01/2006 10:23
NBA - 27 stycznia
|
Q
Meldunek: 19/04/2005
|
27. I .2001
1:00 Atlanta /// Phoenix
1:00 Indiana /// Cleveland
1:30 Boston /// Sacramento
1:30 New York /// Orlando
1:30 Charlotte /// Miami
2:00 NO/Oklahoma City /// Utah
2:00 Detroit /// Memphis
2:30 Chicago /// Washington
2:30 Houston /// Minnesota
2:30 Milwaukee /// Toronto
3:00 Denver /// LA Clippers
4:00 Portland /// New Jersey
4:30 LA Lakers /// Golden State ========================================
gospodarze na pierwszym miejscu , pomocne linki w temacie "Linki NBA NFL MLB"
|
Do góry
|
|
|
|
#498157 - 27/01/2006 11:37
Re: NBA - 27 stycznia
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
NO... w niektórych bukach jest, w niektórych nie ma. Czy chodzi o te spore braki w Utah czy o cos innego ? Na niektórych stronkach tego meczu wogole nie ma w statystykach...  Jak na moje oko jakis wałek sie szykuje  @1.85 w Millenium, w profie wogole nie ma. Oprocz tego na dzisiaj Boston. Narazie tyle. 
|
Do góry
|
|
|
|
#498158 - 27/01/2006 11:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
z bostonem bym uwazal wczoraj byla wymiana a jest chyba taki przepis ze jest jakis czas na potwierdzenie tej wymiany i zawodnicy uczestniczacy w wymianach niegraja jezeli zle pisze niech ktos mnie poprawi i dlatego niema w necie meczu minesoty i bostonu
|
Do góry
|
|
|
|
#498159 - 27/01/2006 12:09
|
Carpal Tunnel
|
Fsio dobrze piszesz. Boston odpuszczam. Ale NO ..  Troche mi zburzyłeś koncepcję... ale co tam. 
|
Do góry
|
|
|
|
#498160 - 27/01/2006 12:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2005
|
Rzadko sie tutaj udzielam.... hehe  ... Ale dziś widze , dwa ciekawe , typy , które wydają mi się do gry ze względu na niską linie , Phoenix -5,5 , w dotychczasowych 12 wygranych na wyjezdzie w tym sezonie Suns , 11 razy wygrywali różnicą wyżej niż ta linia , ostatnie 3 mecze w Atlancie pomiędzy tymi zespołami zakończyły się wygraną Phoenix , na dodatek te podbudowanie pokonaniem Miami  , licze że chłopaki będą na fali i błędu z orlando nie popełnią , boje się że Joe Johnson będzie chciał coś udowodnić bylym kolegom , który ostatnio notuje zwyżke formy... ..Druga propozycja to +handi na Memphis , Detroit 9 wygranych z rzędu , poprzednia taka seria zakończyła sie katastrofą w Portland , dziś mecz na własnych śmieciach ale spodziewam sie zaciętego meczu bo Memphis potrafi być skuteczne i nie wygodne  , bardzo dobrze grali w San Antonio , więć te mecze można chyba porównać  , spotkania między Pistons a Grizzlies są od kilku sezonow bardzo zacięte szczególnie w Detroit gdzie Misiom udało się nawet raz wysoko wygrać , żałuje że handi nie jest powyżej 10... ale 8,5 , a raczej będzie dogrywka  powinno wejść.
|
Do góry
|
|
|
|
#498161 - 27/01/2006 12:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2005
|
Quote:
Rzadko sie tutaj udzielam.... hehe 
... Ale dziś widze , dwa ciekawe , typy , które wydają mi się do gry ze względu na niską linie , Phoenix -5,5 , w dotychczasowych 12 wygranych na wyjezdzie w tym sezonie Suns , 11 razy wygrywali różnicą wyżej niż ta linia , ostatnie 3 mecze w Atlancie pomiędzy tymi zespołami zakończyły się wygraną Phoenix , na dodatek te podbudowanie pokonaniem Miami , licze że chłopaki będą na fali i błędu z orlando nie popełnią , boje się że Joe Johnson będzie chciał coś udowodnić bylym kolegom , który ostatnio notuje zwyżke formy...
..Druga propozycja to +handi na Memphis , Detroit 9 wygranych z rzędu , poprzednia taka seria zakończyła sie katastrofą w Portland , dziś mecz na własnych śmieciach ale spodziewam sie zaciętego meczu bo Memphis potrafi być skuteczne i nie wygodne , bardzo dobrze grali w San Antonio , więć te mecze można chyba porównać , spotkania między Pistons a Grizzlies są od kilku sezonow bardzo zacięte szczególnie w Detroit gdzie Misiom udało się nawet raz wysoko wygrać , żałuje że handi nie jest powyżej 10... ale 8,5 , a raczej będzie dogrywka powinno wejść.
oczywisice katastrofą w Cleveland ech 
|
Do góry
|
|
|
|
#498162 - 27/01/2006 13:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/01/2006
|
Po pierwsze to meczu NEW ORLEANS - UTHA dzisiaj nie ma.
Po drugie mecz Denver - Clippers zaczyna sie o 3:30 a nie o 3:00.
Teraz przejdzmy do typow:
Indiana Pacers - Cleveland Cavaliers
Indiana bez Jermaine O'Neal , Jonathan Bender i Eddie Gill. W Cleveland nie zagraja: Larry Hughes, Martynas Andriuskevicius, Robert Traylor.
Ostatni mecz Cleveland z Indiana gladko wygrali Kawalerzysci 96-66 (mecz w Cleveland). Teraz czas na rewanz, jednak Indiana bez O'Neala, wiec moze byc ciezko. Cleveland na fali 3 zwyciestwa z rzedu (1 u siebie, 2 wyjazd), natomiast Indiana 4 porazki z rzedu (1 u siebie, 3 na wyjezdzie).
Indiana u siebie 12 zwyciestw - 6 porazek , Cleveland na wyjezdzie 8 zwyciestw - 12 porazek .
Indiana juz raz garala u siebie z Cleveland w tym sezonie i wygrala 98-76.
Moim zdaniem dzisiaj Cleveland podtrzyma passe zwyciestw. W obu meczach tego sezonu pomiedzy tymi druzynami bylo bardzo malo punktow, ale byc moze dzisiaj chlopaki sie przelamia z celnym trafianiem.
Typ: zwyciestwo Cleveland, ewentualnie over 182 (sportingbet)
Dzisiaj mozna jeszcze zagrac na Memphis w meczu z Detroit. Pistons ostatnio wygrywaja jednak po bardzo wyrownanych meczach (106-102 z Millwaukee po dogrywce, 99-97 z Houston). Memphis +8,5 mysle, ze jak najbardziej do zagrania dzisiaj.
Do skladu Denver byc moze powroci dzisiaj . Marcus Camby. Nugets 7 zwyciestw z rzedu i dzisiaj z Clippersami, ktorzy wygrali 3 kolejne spotkania. Wg mnie Denver powinno sobie poradzic, zwlaszcza jezeli zagra Camby, a w Clippersach zabraknie Coreya Maggette.
|
Do góry
|
|
|
|
#498163 - 27/01/2006 15:21
|
addict
Meldunek: 26/03/2005
|
Quote:
spotkania między Pistons a Grizzlies są od kilku sezonow bardzo zacięte szczególnie w Detroit gdzie Misiom udało się nawet raz wysoko wygrać
Fajnie napisane a co do typów- skoro Boston taki osłabiony to może warto zaryzykować Sacramento. Bardzo możliwe że dzisiaj zadebiutuje Artest ale i bez niego Sacramento jest w stanie to wygrać. A kursy zachęcające
|
Do góry
|
|
|
|
#498164 - 27/01/2006 15:56
|
Carpal Tunnel
|
Pomijam fakt, iż postawiłem dzisiaj spotkanie, którego defakto... nie ma  milenium i sts... to jedyne zródła... gdzie pojawia sie to spotkanie. Przy chociazby nba.com wydają sie one mało wiarygodne...  Może mi policzą jako wygraną ... bez rozgrywania spotkania...  Pacers ... maja oni fatalny bilans h2h z cavs. Ponadto 4 porakzi z rzedu... kurs zawyzony... @2.35... do gry. Minesota w obliczu zmian kadrowych... sam KG nie wystarczy na pokonanie rozpędzonej rakiety z Houston. Mam również zagrane Misie, Atlante, Toronto i inne bzdety. 
|
Do góry
|
|
|
|
#498165 - 27/01/2006 16:22
|
addict
Meldunek: 26/09/2003
|
Quote:
Rzadko sie tutaj udzielam.... hehe 
... Ale dziś widze , dwa ciekawe , typy , które wydają mi się do gry ze względu na niską linie , Phoenix -5,5 , w dotychczasowych 12 wygranych na wyjezdzie w tym sezonie Suns , 11 razy wygrywali różnicą wyżej niż ta linia , ostatnie 3 mecze w Atlancie pomiędzy tymi zespołami zakończyły się wygraną Phoenix , na dodatek te podbudowanie pokonaniem Miami , licze że chłopaki będą na fali i błędu z orlando nie popełnią , boje się że Joe Johnson będzie chciał coś udowodnić bylym kolegom , który ostatnio notuje zwyżke formy...
..Druga propozycja to +handi na Memphis , Detroit 9 wygranych z rzędu , poprzednia taka seria zakończyła sie katastrofą w Portland , dziś mecz na własnych śmieciach ale spodziewam sie zaciętego meczu bo Memphis potrafi być skuteczne i nie wygodne , bardzo dobrze grali w San Antonio , więć te mecze można chyba porównać , spotkania między Pistons a Grizzlies są od kilku sezonow bardzo zacięte szczególnie w Detroit gdzie Misiom udało się nawet raz wysoko wygrać , żałuje że handi nie jest powyżej 10... ale 8,5 , a raczej będzie dogrywka powinno wejść.
tylko, ze z Cleveland grali na wyjezdzie i byli dosyc podmeczeni meczami ze spurs i miami. teraz graja u siebie na dwudniowym wypoczynku a porownanie poprzednich sezonow mija sie z celem. Z minnesota na wyjazdach tez przegrywali w ostatnich latach a w srode sprawili wilkom spore baty.
|
Do góry
|
|
|
|
#498166 - 27/01/2006 19:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/03/2005
|
Na dzisiejszą noc zdecydowanie polecam: Portlans Blazers - New Jersey Nets . Obie drużyny mają na koncie po 2 porażki w 2 ostatnich meczach. New Jersey porażek tych mogą upatrywać w bardzo słabej dyspozycji V.Cartera. Dwa kolejne fatalne spotkania to i tak za dużo jak na tego koszykarza. Zapewne wraz z J.Kiddem i R.Jeffersonem doprowadzi dziś Netsów do wyjazdowego zwycięstwa. Bilans Portland na własnym parkiecie 10-12, New Jersey na wyjeździe 10-12. New Jersey 4/10 (kurs 1,91 w Pinnacle)
|
Do góry
|
|
|
|
#498167 - 27/01/2006 20:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/11/2004
|
a ja a I czesc nocy dubelek: cavs+suns co do sloneczek ro normalni nie gram druzyn ktore maja drugi mecz z rzedu, ale phoenix dobrze sobie radzi w takich sytuacjach wiec obawy nie mam. Do tego atlanta najgorzej sobie radzi z ofensywnymi teamami. w poprzeedim meczu obu duzyn 112:94, a osanimi czasy hawkas w plecy z druzynami ofensywy jak mil -16 czy Wash -8. No i to jak dosatli od det. Kumam ze mozna z nimi przegrac ale 30 pkt? ech dzis tez musza dostac w dupe. A w meczu z Cavs kieruje sie przede wszystkim ostatnim meczem ob druzyn sprzed 3 dni. 30 pkt przewagi nie bierze sie z niczego. A do tego brak jeszcze o'neala  ja tu szans nie widze dla indiany.
|
Do góry
|
|
|
|
#498170 - 27/01/2006 22:15
|
veteran
Meldunek: 25/11/2004
|
Witam
INIANA za 2,75? Ja to biore w ciemno! Według mnie bardzo wysoki kurs. Pacers u siebie w miare solidne a Cavs na wyjazdach mnie nie przekonują
DETROIT chyba bardzo blisko porazki, ostatnio lepiej na wyjazdach a w domu się męczą. Natomiast Miśki dobrze bronią,i dużo punktów nie stracą więc: MEMPHIS +8
HOUSTON i BOSTON też wygladają fajnie
|
Do góry
|
|
|
|
#498171 - 27/01/2006 22:47
|
member
Meldunek: 20/12/2005
|
Oprócz typów oczywistych dla mnie na dzisiaj czyli Miami (ale słaby kurs), Phoenix, Cleveland i Lakers zastanawiają mnie Miśki. To niewygodny przeciwnik dla każdego, przedwczoraj przekonywująco pokonali Minnesotę - 30 pkt. W obu zespołach bez osłabień, naprawdę nie rozumiem buków którzy ustawiali kurs na Memphis na 4.05!!!(Sportingbet). Co ciekawe w dotychczasowych 3 meczach w tym sezonie między tymi drużynami 3krotnie wygrywały Misie, czyli może jakiś patent na Tłoki mają. Jeśli nawet nie postawię bezpośrednio na Memphis to handi +8 biorę w ciemno.
|
Do góry
|
|
|
|
#498172 - 27/01/2006 23:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
Quote:
Co ciekawe w dotychczasowych 3 meczach w tym sezonie między tymi drużynami 3krotnie wygrywały Misie, czyli może jakiś patent na Tłoki mają. Jeśli nawet nie postawię bezpośrednio na Memphis to handi +8 biorę w ciemno.
mozesz podac daty tych spotkan i wyniki bo twierdze ze glupoty piszesz w tym sezonie te zespoly graly raz ze soba w memphis i tloki wygraly po dogrywce DET 106-104 lepiej nic niepisac niz pisac glupoty 
|
Do góry
|
|
|
|
#498173 - 27/01/2006 23:12
|
member
Meldunek: 20/12/2005
|
No rzeczywiście coś mi się pociepało, włąsnie miałem się poprawić  . Wziąłem 2 mecze z po przedniego sezonu. A poza tym nie wygrali wszystkich ale wygrali 2 z tych trzech a ostatni przegrali nieznacznie, dwoma punktami. Sorry za zmyłkę ale i tak handi zagram na pewno.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|