Fajna koncówka. 2 czerwa Sevilli ale sie opłaciło. Messi chyba gorzej strzelić nie mógł. Zdziwiłem sie że on podszedł a nie Xavi lub Iniesta. Tak to jest jak chce sie na siłę mieć króla strzelców
Fajna koncówka. 2 czerwa Sevilli ale sie opłaciło. Messi chyba gorzej strzelić nie mógł. Zdziwiłem sie że on podszedł a nie Xavi lub Iniesta. Tak to jest jak chce sie na siłę mieć króla strzelców
xaviego nie bylo na boisku juz
Fakt, wpuścił na koncówkę Busquetsa, przydałby sie już sporo wcześniej bo sevilla świetnie ich czytała a jedyne co mogłoby wpowadzić jakies zamieszanie to wrzutki na kogoś wyzszego czego zupełnie nie było
Brawo pacholarze jebane, przez 90minut bramki nie strzelić Sevilli, najlepsza drużyna świata, kurs 1.12 na podbicie, Farsa nie barca, a messi to już całkiem dał popis pizdus
Barca sprzedala
kto wiedzial ten skorzystal dzieki Krystian za ten poranny priv o walku Barcelony
jest tez taki walek, ze Polska bedzie miszczem europy. nie pisze ci na priva, bo mam za malo postow
pewniak z 4 pomorskiej pomezania malbork - kp starogard gdański 1 @1.47 pierwszy w historii mecz przy sztucznym swietle, stadion do konca wyremontowany. pelna mobilizacja. sporo ludzie na trybunach przeciwnik w slabej formie, z pewnoscia do ogrania
mam nadzieje, ze ktos skorzystal. 5:2 FT. duzo szczescia chociaz wynik tego nie odzwierciedla
dzisiaj cały wieczór przed kompem, puściłem na żywo ze 20 zakładów, bilans koncowy m/w na zero, ale dopiero po tej Barcelonie mnie oświeciło. Zmieniam swoją grę o 180 st