pewniak z 4 pomorskiej pomezania malbork - kp starogard gdański 1 @1.47 pierwszy w historii mecz przy sztucznym swietle, stadion do konca wyremontowany. pelna mobilizacja. sporo ludzie na trybunach przeciwnik w slabej formie, z pewnoscia do ogrania
Mam 3 stówy do obrócenia z bonusa... Macie jakieś pewne typy? Zagrałbym Real + Barca overy 1.5 i przydały by się jeszcze ze dwa pewne typy po 1.2 około Nie muszą byc koniecznie z nożnej
Mam 3 stówy do obrócenia z bonusa... Macie jakieś pewne typy? Zagrałbym Real + Barca overy 1.5 i przydały by się jeszcze ze dwa pewne typy po 1.2 około Nie muszą byc koniecznie z nożnej
a kto Ty jestes ? myslisz, ze ktos o zdrowych zmyslach pobiera typy od anonimowego typera, ktory nie potrafi napisac 1 zdania o typie. tak czy inaczej ode mnie graty bo sam na pewno zagrales i jestes in +