ruszacie coś polską I ligę w tobecie? ;p
Ja dziś kilka betów:
Spójnia +6,5
4/10
Spójnia ML (2,85)
1,5/10
Mocny skład z nazwiskami znanymi jeszcze z PLK, świetny trener znany z pracy nad obroną (Aleksandrowicz), zero porażek w tym sezonie. Łańcut mocny, ale akurat w przypadku tej drużyny atut własnego parkietu nie jest za dużym atutem. W tamtym, Spójnia grając słabszym składem wygrała w Łańcucie 51:49
Siden Toruń -16,5
6/10
Krosno pojechało na mecz praktycznie bez podkoszowych graczy. A Toruń to świetnie zbilansowany zespół, zabija pod koszem (ogromna przewaga siły, doświadczenia, cm) i na obwodzie. U siebie baaardzo mocny.
SKK Siedlce -12,5
5/10
Grają z najsłabszym w lidze Startem Lublin, myślałem że będzie handi co najmniej -18,5. W Lublinie nie ma nazwisk, a ponoć ci zawodnicy którzy są, grają przeciw trenerowi ;p
Sportino +11,5 (u siebie ze Startem Gdynia)
3/10
Sportino @6,0
1/10
Start kiepski na wyjazdach, przegrał m.in. w Krośnie. To zespół zbudowany przez Krauzego dla syna ;d Gra jednak poniżej możliwośći. A Sportino z każdym meczem trochę lepiej. Pierwsza piątka nie jest zła, Krutikow na ławce też miał sporo sukcesów, powinni zacząć wygrywać. Mają trochę krótką ławkę, ale u siebie mogą ze Startem nawet wygrać.
AZS Szczecin @2,95
3/10
Polonia to najgorzej broniący zespół w lidze. Nazwiska są, ale gra na razie bardzo kiepska, niedoświadczony trener nie potrafi tego zupełnie poukładać. W tym sezonie tylko dwa wymęczone zwycięstwa u siebie ze Startem Lublin i z Pruszkowem. Szczecin sprawia znacznie lepsze wrażenie, Pacocha robi tam świetną robotę, i jeśli chodzi o punkty, i prowadzenie gry. Myślałem, że będą tu równe kursy, po ok. 1,8-1,9.