#504666 - 20/02/2006 11:30
Re: Turniej Olimpijski hokeja na lodzie
|
enthusiast
Meldunek: 30/12/2004
|
Quote:
Panowie, czy nie wydaje sie Wam kurs w okolicach ~10 na Finów w meczu z USA to lekka pomyłka ze strony buków ?
To jest spotkanie kobiet.
|
Do góry
|
|
|
|
#504667 - 20/02/2006 11:35
|
veteran
Meldunek: 31/10/2002
|
Quote:
Możecie mi cos powiedzi9ec bo ja sie na hokeju nie znam zupelnie..Wczoraj w czasie transmisji meczy Finlandia- Kanada móiwli cos ze wymarzonym przeciwnikiem dla druzyny ,,X" bedzie w dalszej fazie Szwajcaria i dlatego ta druzna X moze odpuscic swój mecz w grupie..Mozxecie mi pwoiedziec o kogo tu chodzi i jaki mecz?
przeczytaj kilka moich postów wyżej jesli Szwajcaria jutro wygra o 13 z Włochami to stawiam każdą kasę ze Szwedzi wieczorem zrobią wszystko żeby przegrać ze Szwajcarią
|
Do góry
|
|
|
|
#504669 - 20/02/2006 11:58
|
journeyman
Meldunek: 29/10/2003
|
moim zdaniem przebieg jutrzejszego dnia bedzie taki (oczywiscie moze byc z gola odmniennie:P):
Kazachstan na wstepie moze pokonac Latwe, na co jest ciekawy kurs ( w BAW 3.30 ) dlatego cos malego na to postawie,
Szwajcaria pokona Wlochy,
Kanada w koncu wyjdzie zwyciesko, po dwoch porazkach. Nie sadze zeby chcieli zagrac ze Slowacja, z ktora beda mieli sie spotkac jesli przegraja z Czechami, chociaz Szwecja i Rosja tez nie sa ciekawymi przeciwnikami, lecz moim zdaniem zdecyduje tutaj czynnik, ze beda chcieli wygrac, zeby uwierzyc w siebie, po dwoch porazkach, w ktorych byla niemoc strzelecka.
Rosja przegra z USA, tutaj najwazniejsze beda wyniki z wczesniejszych pojedynkow, a zwlaszcza tak jak pisal Yzerman - wyniki Szwajcarii i Szwecji, ktore spotkania maja wczesniej, Szwecja tylko o 30 minut wczesniej, wiec pewnie beda sledzic na biezaco wynik z lodowiska Szwecji i beda starali sie utrzymywac wynik na rowni z USA az do zakonczenia meczu Szwecji, zeby podjac odpowiednie kroki. Moim zdaniem bedzie to wygladac tak ze USA wygra, szczegolnie kusi mnie ten typ z faktu na kurs ( w BAW 3.8).
W meczu Szwecji badz Rosji moze sie takze wplatac remis, szczegolnie w meczu Rosji, gdy Szwecja wygra, to remis jest mozliwy.
Tylko nie sugerujcie sie tymi typami, bo to moje bardzo subiektywne przemyslenia, ale chetnie o tym podyskutuje, bo sam jeszcze tego nie puscilem ale jestem ciekawy, co sadzicie o tym rozwiazaniu
|
Do góry
|
|
|
|
#504671 - 21/02/2006 08:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
Mnie zainteresował bardzo wysoki kurs na Kazachów w B&W, za 3,30 myśle, że byłoby grzechem ich nie zagrac. Patrzac na wyniki jednych i drugich w dotychczasowych meczach turnieju odnosze nieodparte wrazenie ze to Kazachowie sa lepsza druzyna, mimo tego ze Lotysze zdobyli jeden punkt to w pozostalych spotkaniach sromotnie przegrywali, natomiast Kazachowie w kazdym meczu (nawet w wysoko przegranym ze Szwecja) zaprezentowali sie przyzwoicie i byli bliscy sprawienia niespodzianki (z Ruskimi i Słowakami). Niesamowicie gra ich bramkarz, Jeremejev, a i w ataku potrafia stworzyc sobie dogodne sytuacje strzeleckie (gorzej ze skutecznością ale dzis maja rownorzednego przeciwnika). Mysle ze kurs na Kazachow zdecydowanie za wysoki i niewspolmierny do mozliwosci obu druzyn. Lotysze dostali sie do igrzysk m.in. dzieki wygranej z Polakami, a nawet to zwyciestwo nie przyszlo im latwo (wszyscy wiemy na co stac nasza reprezentacje  ) Co do pozostałych meczów to wiecej można bedzie powiedziec po zakonczeniu meczu Szwajcarii z gospodarzami, ale na ten czas wydaje mi sie możliwy remis Szwedow ze Slowakami (wtedy nawet w przypadku "planowej" porazki Rosji z USA ani Szwedzi nie wyprzedza Ruskich, ani sami nie zostana wyprzedzeni przez USA i w ćwierćfinale zagraja ze Szwajcaria, która raczej nie powinna kalkulowac na kogo chce trafic i przynajmniej remis w meczu z Wlochami wyciagnie - co do zajecia przez Szwajcarow drugiego miejsca w grupie to wazny bedzie tez wynik meczu Czechy - Kanada ale tylko w przypadku gdy Szwajcarzy nie wygraja z Wlochami). Pozostalych meczy jakos narazie "nie widze", jak pisalem wczesniej bedzie mozna kombinowac dopiero znajac wynik meczu Szwajcaria - Wlochy, wtedy bedziemy mieli pole do popisu dla naszych "teorii spiskowych"  Pozdro...
|
Do góry
|
|
|
|
#504672 - 21/02/2006 08:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2004
|
Zdecydowanie zgadzam sie z przedmówcą. Analize każdego meczu hokejowego powinno sie zaczac od obsady bramki, a na tej pozycji zdecydowanie przewage maja Kazachowie. Witalij Jeremiejew obecnie grajacy w Dynamo zbiera cały czas swietne recenzje za wystepy w Superlidze, natomiast Witalij Koleśnik miał epizod w Colorado Avalanche, po czym trafił do Lowell Lock Monsters w AHL gdzie również zbiera same pozytywne opinie, co zaowocowało wystepęm w drużynie gwiazd ligi AHL. Cała drużyna Kazachów to w wiekszości gracze ligi rosyjskiej, a więc dobra i twarda szkoła hokeja. Bramkarze łotewscy na ta chwilę są zdecydowanie niżej notowani i nie naleza do najmocniejszych punktów swoich zespołów klubowych, i to jest wystarczający argument, aby pare grajcarów poszło na Kazachów...
Mój typ: Kazachstan @ 2,95 (expekt) oraz under 5,5 @ 1,95
|
Do góry
|
|
|
|
#504673 - 21/02/2006 09:10
|
addict
Meldunek: 17/02/2004
|
Quote:
na ten czas wydaje mi sie możliwy remis Szwedow ze Slowakami (wtedy nawet w przypadku "planowej" porazki Rosji z USA ani Szwedzi nie wyprzedza Ruskich, ani sami nie zostana wyprzedzeni przez USA i w ćwierćfinale zagraja ze Szwajcaria,
cos ci sie pomieszało, jak Szwedzi zremisuja a Rosja przegra to Szwedzi awansuja na 2miejsce a Rosja bedzie na 3 miejscu i zagra najprawdopodobniej z Szwajcaria, natomiast USA nie moze juz nikogo wyprzedzic
całkowicie odwrotnie jak piszesz
|
Do góry
|
|
|
|
#504675 - 21/02/2006 10:27
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2005
|
A ja moze cos innego. Spodziewam sie malego rozluźnienia Finów,pewna 1 pozycja,wszystkie mecze win,moze regeneracja sił przed wazniejszymi meczami. Okaza na hp +2,5 Niemcy. 
|
Do góry
|
|
|
|
#504677 - 21/02/2006 14:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
A mnie zainteresowal taki o to zaklad w BAW dotyczacy meczu Finlandia - Niemcy.
Kiedy bedzie wyznaczona pierwsza dwu- lub piecio- minutowa kara? (czas reg)
00:01 - 04:59 min kurs 1.45 05:00 - 60:00 min kurs 2.3 bez kary dwu oraz 5 minutowej kurs 41.00
co wy na to? ale chyba w pierwszych 5 minutach raczej ciezko bedzie o PP.
rzuc monete w tej kwesti nikt zdrowo myslacy Ci nie doradzi wg mojej opini tego typu zaklady sa bez sensu!!! lepiej zagraj w toto lotka tam sa wieksze wygrane! 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|