heh. po 6 latach pracy na kontrakcie stalym z odprawa.. dali wyplate na konto bankowe adres zamieszkania .. a w czasie kryzysu banki szaleja o klijentow .. prezent w postaci 2.500 euro do 5 miesiecy przelane na konto .:) to tak jak by 14 panstwowa w hiszpani placili
raz do roku w kroku
bo 13 placa
IZZZZZZZZZZZZI
NiUNiU wrzuciłem to co napisałeś do translatora, ale mi nie przetłumaczyło
O co chodzi?
pracuje 6 lat w jednej formie po 2 latac ( 3 miechy 6 mieciecy i po 9 daja ci Ficho stala kontrakt ktory po 5 latach masz 15 emerytury jakies 300 euro po 65 roku zycia. placili zawsze 1 lub 2 kazdego meisiaca zawsze placili czekiem tory realizuje sie 4 dni ( banki tutaj to de puta madre ) placisz kokosy za utrzymanie poczte karty itp d 4 miesiecy place peniadze do reki.. przyszled kryzys maja zadluzenia ok 1.5 melona euro.. ( bunajmniej tak nam piedzieli( poprosilu o pomoc dla fabryki jakies dofinansowanie grube. i a teraz wszystki ekoszty ida przez banki wyplat ana konto imienne i mieszkaniowe banki w kryzysie zabija sie o klijentow.. daja bonusy powitlane nawet do 5000 Euro ale wyplata powyzej 2.700 na miech wiec mnie nie lapie brakuje 150 euro
ale dobre i 2500 kloca ::) euro..
malo polakow.. polak to by ci tu noz w bil w plecy za 50 centow..
wiec jezyk sie zapomina..