#5049291 - 23/11/2011 05:15
Re: QC Piłka nożna - 22.11
[Re: Innes]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2005
|
nie ma jak dac over Lyonu dzisiaj !!!! wybrałem do overu Basel własnie ten Lyon, a od rana mysl o Dinamo, ze strz., bts Napoli, ale nie, ja Lyon musiałem, piekną glebę zaliczyłem. I pierwsza mysl, jak sie odegrac juz jutro ostanie 500 zł i nie wiem co robic, trzeba z tego tysiaka przynajmniej zrobic, ale własnie jak :)panowie jestem wkurwiony i załamany, jednoczesnie z pełna wiarą na jutrzejszy dziń, panowie jak byscie to rozegrali ???? dzięki zrób sobie min tydzień przerwy cokolwiek zagrasz jutro na podwojenie to przegrasz
|
Do góry
|
|
|
|
#5049293 - 23/11/2011 05:16
[Re: Pier]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 16/12/2010
|
nie ma jak dac over Lyonu dzisiaj !!!! wybrałem do overu Basel własnie ten Lyon, a od rana mysl o Dinamo, ze strz., bts Napoli, ale nie, ja Lyon musiałem, piekną glebę zaliczyłem. I pierwsza mysl, jak sie odegrac juz jutro ostanie 500 zł i nie wiem co robic, trzeba z tego tysiaka przynajmniej zrobic, ale własnie jak :)panowie jestem wkurwiony i załamany, jednoczesnie z pełna wiarą na jutrzejszy dziń, panowie jak byscie to rozegrali ???? dzięki zrób sobie min tydzień przerwy cokolwiek zagrasz jutro na podwojenie to przegrasz złota rada
|
Do góry
|
|
|
|
#5049294 - 23/11/2011 05:17
[Re: madridista91]
|
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
|
nie ma jak dac over Lyonu dzisiaj !!!! wybrałem do overu Basel własnie ten Lyon, a od rana mysl o Dinamo, ze strz., bts Napoli, ale nie, ja Lyon musiałem, piekną glebę zaliczyłem. I pierwsza mysl, jak sie odegrac juz jutro ostanie 500 zł i nie wiem co robic, trzeba z tego tysiaka przynajmniej zrobic, ale własnie jak :)panowie jestem wkurwiony i załamany, jednoczesnie z pełna wiarą na jutrzejszy dziń, panowie jak byscie to rozegrali ???? dzięki zrób sobie min tydzień przerwy cokolwiek zagrasz jutro na podwojenie to przegrasz złota rada I do poczytania http://sts.pl/dla_uzaleznionych
|
Do góry
|
|
|
|
#5049308 - 23/11/2011 05:24
[Re: Danielsan]
|
addict
Meldunek: 23/05/2007
|
z takim podejściem Innes - to zainwestowałbym te 500 zł w terapeutę behawioralno-poznawczego, na kilka sesji starczy, a może pomoże
w tym biznesie nie chodzi o to, zeby sie 'odegrać' Danielsan ja wiem, ze nie o to chodzi. Tylko teraz juz nie wiem czy grac tylko single, gdzie skutecznosc jest wysoka, ale dokładam zawsze drugi mecz, chyba wieksza wygrana mnie do tego pcha i wtedy jest taka sytuacja własnie jak dzisiaj. Gram u naziemnych i dlategopytam, grac tylko single czy duble, triple... a moze od jutra czas zacząc tylko u internetowych. Konto niby jakies tam na Bwin jest, pewnie nie najlepszy buk, ale nawt tam skanu nie ma wrazie wypłaty i teraz tak myslę
|
Do góry
|
|
|
|
#5049316 - 23/11/2011 05:32
[Re: Piostar]
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
@ Innes "Targa" toba desperacja. Ja bym radził, żebyś się z tym "przespał". Jutro będziesz miał zupełnie inny pogląd. doskonale wiemy, co tobą teraz kieruje. Na pewno wielu z nas tam było. ta przemożna chęć odegrania się, zwłaszcza, kiedy "nóż na gardle"... Idź do łóżka. Jeśli rano wstaniesz, to na pewno będziesz myślał bardziej trzeźwo. Jeśli dalej będziesz tak pragnął zagrać, to pewnie to zrobisz. Przeanalizuj wcześniej mecze, żebyś mógł winić tylko siebie. I nie słuchaj nikogo. Oby Ci się udało
|
Do góry
|
|
|
|
#5049320 - 23/11/2011 05:41
[Re: APOLLYON]
|
addict
Meldunek: 23/05/2007
|
@ Innes "Targa" toba desperacja. Ja bym radził, żebyś się z tym "przespał". Jutro będziesz miał zupełnie inny pogląd. doskonale wiemy, co tobą teraz kieruje. Na pewno wielu z nas tam było. ta przemożna chęć odegrania się, zwłaszcza, kiedy "nóż na gardle"... Idź do łóżka. Jeśli rano wstaniesz, to na pewno będziesz myślał bardziej trzeźwo. Jeśli dalej będziesz tak pragnął zagrać, to pewnie to zrobisz. Przeanalizuj wcześniej mecze, żebyś mógł winić tylko siebie. I nie słuchaj nikogo. Oby Ci się udało ale ja nikogo nigdy nie winiłem APOLLYON, cieszę sie bardzo jak ludzie tutaj wygrywaja pieniadze, dla mnie czasami bardzo duze. Tylko dzisiaj zaliczyłem duza wtąpe i wiem, ze jutro wstanę i z chęcią bym zainwestował to kasę, którą mam, przemyslał typy i chciał wygrać, wierząc w to. A tak mysli: a jesli nie wygram i przegram znów ??
|
Do góry
|
|
|
|
#5049321 - 23/11/2011 05:42
[Re: Warren]
|
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5049325 - 23/11/2011 05:50
[Re: Innes]
|
Celtic Glasgow FC
|
@ Innes "Targa" toba desperacja. Ja bym radził, żebyś się z tym "przespał". Jutro będziesz miał zupełnie inny pogląd. doskonale wiemy, co tobą teraz kieruje. Na pewno wielu z nas tam było. ta przemożna chęć odegrania się, zwłaszcza, kiedy "nóż na gardle"... Idź do łóżka. Jeśli rano wstaniesz, to na pewno będziesz myślał bardziej trzeźwo. Jeśli dalej będziesz tak pragnął zagrać, to pewnie to zrobisz. Przeanalizuj wcześniej mecze, żebyś mógł winić tylko siebie. I nie słuchaj nikogo. Oby Ci się udało ale ja nikogo nigdy nie winiłem APOLLYON, cieszę sie bardzo jak ludzie tutaj wygrywaja pieniadze, dla mnie czasami bardzo duze. Tylko dzisiaj zaliczyłem duza wtąpe i wiem, ze jutro wstanę i z chęcią bym zainwestował to kasę, którą mam, przemyslał typy i chciał wygrać, wierząc w to. A tak mysli: a jesli nie wygram i przegram znów ?? Nie jest mi obcy Twój los, bo uważam, że nasze forum jest też po to, żeby się wzajemnie wspierać. Prawie każdy z nas, boryka się z różnymi problemami. Innes, poczytaj, przeanalizuj i pograj sobie ostrożnie jutro. Pograj trzy mecze po 1.3. Ale sobie wygraj. Życzę Ci tego
|
Do góry
|
|
|
|
#5049328 - 23/11/2011 06:02
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/09/2006
|
ktos tam polecał zenit, osobiscie bym uwazał cypry jeszcze nie uwalili meczu w fazie grupowej (w porto i w doniecku po X) jakie sa to tereny nie trzeba nikomu opisywac, wg mnie lepiej zagrac x2 a nie wykluczony tam czysty X moze sie okazac idealnym wynikem dla dwojga bo czy Porto wygra w doniecku osobiscie watpie to nie ta druzyna co grała z far$a w superpucharze...
|
Do góry
|
|
|
|
#5049334 - 23/11/2011 06:24
[Re: Beautiful Mind]
|
Celtic Glasgow FC
|
ktos tam polecał zenit, osobiscie bym uwazał cypry jeszcze nie uwalili meczu w fazie grupowej (w porto i w doniecku po X) jakie sa to tereny nie trzeba nikomu opisywac, wg mnie lepiej zagrac x2 a nie wykluczony tam czysty X moze sie okazac idealnym wynikem dla dwojga bo czy Porto wygra w doniecku osobiscie watpie to nie ta druzyna co grała z far$a w superpucharze... Ciekawe, jakby Porto zagrało ze srealem? Apropos meczu, też myślę, że będzie remis APOEL-u.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|