@pacyfista pisałeś wczoraj, że liniowy z meczu Ajax-Real błędy bo na styku spalone, sorry, ale na tym poziomie sędziowania takie błędy i to 2 śmierdzą na kilometr, teraz zobacz powtórkę
w 1.09 przy pierwszym golu zauważ gdzie stoi sędzia - on musiał dokładnie widzieć na pierwszym planie obroncę Realu, a napastnka Ajaxu lekko schowanego za jego ciałem, był dokładnie na tej linii, skąd decyzja o spalonym? Druga sytuacja analogiczna do pierwszej. Oczywiście nie są to jakieś wielbłądy, ale na tym poziomie to dla sędziego powinno to byc 70:30 w % aby puścić obie akcje, a on na bezczela dwukrotnie gwizda spalonego.
Zauważ że liniowii byli z Portugalii, Real trenuje Portugalczyk tak więc...
Meldunek: 01/03/2004
o i nei zauwazylem jeszcze tego zakladziku Zdarzenia Bank Data Mecze Wyniki Zakład Kursy Status 08.12.2011 11:45 Kashiwa Reysol - Auckland City (Poniżej/powyżej do przerwy) (Poniżej/powyżej: 1.5) over 2.00 W trakcie
Meldunek: 08/03/2008
Originally Posted By: Max11
Originally Posted By: dondo
@pacyfista pisałeś wczoraj, że liniowy z meczu Ajax-Real błędy bo na styku spalone, sorry, ale na tym poziomie sędziowania takie błędy i to 2 śmierdzą na kilometr, teraz zobacz powtórkę
w 1.09 przy pierwszym golu zauważ gdzie stoi sędzia - on musiał dokładnie widzieć na pierwszym planie obroncę Realu, a napastnka Ajaxu lekko schowanego za jego ciałem, był dokładnie na tej linii, skąd decyzja o spalonym? Druga sytuacja analogiczna do pierwszej. Oczywiście nie są to jakieś wielbłądy, ale na tym poziomie to dla sędziego powinno to byc 70:30 w % aby puścić obie akcje, a on na bezczela dwukrotnie gwizda spalonego.
Zauważ że liniowii byli z Portugalii, Real trenuje Portugalczyk tak więc...
nie przecze ze mecz mogl byc ustawiony ale gadanie ktos skad pochodzi to jakas masakra i pusty smiech mnie ogarnia w realu jest taka mieszanka narodowosciowa ze skad by liniowy nie byl i to mozna sie doszukac czegos bo wozny jest z rumuni a bulgarzy myja kible wehrzy linie maluja itd