Panowie mam problem w czwartek wplacilem kase do expekta ale na przelewie zapomnialem napisac numeru identyfikacyjnego gracza-i co teraz zrobic???czy czekac az oni go ustala czy napisac do nich a moze poprostu kasa zrobila mi pa pa pa?????
Quote: Panowie mam problem w czwartek wplacilem kase do expekta ale na przelewie zapomnialem napisac numeru identyfikacyjnego gracza-i co teraz zrobic???czy czekac az oni go ustala czy napisac do nich a moze poprostu kasa zrobila mi pa pa pa?????
Quote: Panowie mam problem w czwartek wplacilem kase do expekta ale na przelewie zapomnialem napisac numeru identyfikacyjnego gracza-i co teraz zrobic???czy czekac az oni go ustala czy napisac do nich a moze poprostu kasa zrobila mi pa pa pa?????
Expekt dla mnie nr 1 pod wzgledem szybkosci wplat i wyplat. wczoraj zlecilem o 20:00 przelew z mojej mamuski konta na Kredyt Banku przez neta a dzis juz do poludnia kaska byla.Expekt nr 1
a mam pytanie bo do tej pory robiłem przelewy przez neta a teraz chce normalnie iść do banku.Gdzie są te blankiety,bloczki wpłat bo nie widziałem?I czy przelew dotrze równie szybko jakby był zlecony przez neta?
arkadius
old hand
Meldunek: 02/11/2005
Quote: a mam pytanie bo do tej pory robiłem przelewy przez neta a teraz chce normalnie iść do banku.Gdzie są te blankiety,bloczki wpłat bo nie widziałem?I czy przelew dotrze równie szybko jakby był zlecony przez neta?
Bloczki są przy okienku, jezeli nie ma to popros kogos, zeby Ci dal. Natomiast przelew idzie przeważnie 3 dni. To chyba wszystko
Quote: a ja wplacilem wczoraj o 10 rano i jak narazie to cisza jeszcze nie zabukowali kasy!!! jutro chyba im cos naskrobie bo zawsze robili to szybciej!
Na moje oko jutro rano kasa zaksięgowana Nie ma obaw Expekt by takiego numeru nie odstawił - nie za takie pieniądze
Czy w Expekt jest możliwość wpłat/wypłat via Moneybookers ? Widzę na głównej stronie ikonę MB, ale nie widzę możliwości wpłat tą drogą tylko neteller... Dawno tam nie grałem, więc nie za bardzo orientuje się
kazow
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
Quote: Witam, proste pytanie:
Czy w Expekt jest możliwość wpłat/wypłat via Moneybookers ? Widzę na głównej stronie ikonę MB, ale nie widzę możliwości wpłat tą drogą tylko neteller... Dawno tam nie grałem, więc nie za bardzo orientuje się
jest jest, bez problemu wchodzisz na wplata i tam w malym okienku po prawej obok logo MB wpisujesz kwote
mam pytanie do kogos kto wyplacal netellerem, ile trwala wyplata bo ja zlecilem dzis kolo poludnia bylo napisane ze juz wysylaja a jest 16 i kasy nie ma, ktos wie?