#5095521 - 15/12/2011 05:23
Re: QC Piłka nożna - 14.12
[Re: TEO]
|
wieczny student
Meldunek: 08/12/2006
|
Najlepiej trafic Manchestery bo beda mieli w dupie UEFA, a z tych pierwszych miejsc Charków, Liege/Hannover, PAOK Fajny wypad byłby na Ukrainę. Niemcy też dobrey kierunek pod wyjazd. Anglia - MU to też byłoby coś. Co by nie było będzie bardzo miło na Ukrainę to wakacje śmigamy, a nie w lutym, bo zimno będzie ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) ja preferuję Belgię Shalke lub Bilbao ew. Valencia eeee tam może w następnej rundzie ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5095522 - 15/12/2011 05:24
[Re: Loonatic]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2010
|
skończ z tym stary mówię serio przynajmniej na jakiś czas...
Strzały 14-4 ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Cóż... Nie mogę. Termin spłaty karty kredytowej mam za 8 dni. ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Kurwa, miałem na koncie w Unibet 800 zlotych przed weekendem. Łącznie w plecy 1100 ale to był istny koncert wyników... Ja rozumiem, że w sporcie nie może się odbyć bez niespodzianek, no ale cóż, kiedy niespodzianek jest więcej, niż normalnych wyników, sprawa mocno śmierdzi. Jutro last day. Albo wygram, albo nie wiem co zrobię. 1 mecz około 2 potrzebuję. Inaczej sam nie wiem... Przeznacz kasę którą masz na leczenie ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5095524 - 15/12/2011 05:24
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/02/2007
|
Strzały 14-4 ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Cóż... Nie mogę. Termin spłaty karty kredytowej mam za 8 dni. ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Kurwa, miałem na koncie w Unibet 800 zlotych przed weekendem. Łącznie w plecy 1100 ale to był istny koncert wyników... Ja rozumiem, że w sporcie nie może się odbyć bez niespodzianek, no ale cóż, kiedy niespodzianek jest więcej, niż normalnych wyników, sprawa mocno śmierdzi. Jutro last day. Albo wygram, albo nie wiem co zrobię. 1 mecz około 2 potrzebuję. Inaczej sam nie wiem... Chłopie opanuj się. Niektórzy są w plecy +2 zera więcej i żyją. Bukmacherka nie jest dla każdego, odpuść sobie ten "sport".
|
Do góry
|
|
|
|
#5095526 - 15/12/2011 05:24
[Re: adingh]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/05/2010
|
Inna sprawa jest taka. Czy ta angielska ekipa naprawdę chciała dalej grać w "Pucharze Myszki Miki"? No jakby chcieli puścić mecz to by nie czekali do ostaatniej akcji bo to w ostatniej sekundzie dosłownie padł gol Odpuszcza calkowicie, ani z tego ani kasy, a dochodza mecze, kontuzje moga byc bardzo wazne o walke o tytul w EPL.
Sadze ze nawet te eksperymentalne sklady Manchesterow beda skore do odpadniecia. Jakbym był trenerem MU to bym juniorom dał pograć ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Morrison, Pogba, Keane itd No czuje ze mlokosow ogramy tzw Wisla jak sie zbierze po kontuzjach i moze za Kazia jednak jakis taki firmowy trener. Legia tak samo oni teraz jada w tym UEFA okrutnie Gazien, Spartak w grupie mocne drugie miejsce Miala byc taka hujowa jesien, a tu nagle jeb tak mi humor dopisuje jak i innym ze wiosna bedzie zanadto ciekawa.
|
Do góry
|
|
|
|
#5095527 - 15/12/2011 05:25
|
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
|
Strzały 14-4 ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Cóż... Nie mogę. Termin spłaty karty kredytowej mam za 8 dni. ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Kurwa, miałem na koncie w Unibet 800 zlotych przed weekendem. Łącznie w plecy 1100 ale to był istny koncert wyników... Ja rozumiem, że w sporcie nie może się odbyć bez niespodzianek, no ale cóż, kiedy niespodzianek jest więcej, niż normalnych wyników, sprawa mocno śmierdzi. Jutro last day. Albo wygram, albo nie wiem co zrobię. 1 mecz około 2 potrzebuję. Inaczej sam nie wiem... na desperata to nawet jak zagrasz ze slon nie wydyma mrowki za 1.05 to uwierz ze on to zrobi
|
Do góry
|
|
|
|
#5095528 - 15/12/2011 05:25
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
Strzały 14-4 ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Cóż... Nie mogę. Termin spłaty karty kredytowej mam za 8 dni. ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Kurwa, miałem na koncie w Unibet 800 zlotych przed weekendem. Łącznie w plecy 1100 ale to był istny koncert wyników... Ja rozumiem, że w sporcie nie może się odbyć bez niespodzianek, no ale cóż, kiedy niespodzianek jest więcej, niż normalnych wyników, sprawa mocno śmierdzi. Jutro last day. Albo wygram, albo nie wiem co zrobię. 1 mecz około 2 potrzebuję. Inaczej sam nie wiem... ![frown frown](/forum/images/graemlins/default/frown.gif) Niezbyt ciekawie. Wtedy za dużo sie główkuje... Nie zazdroszczę. Powodzenia, Loonatic ![boks boks](/forum/images/graemlins/default/boks.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5095530 - 15/12/2011 05:26
[Re: pacyfista]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/03/2006
|
Strzały 14-4 ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Cóż... Nie mogę. Termin spłaty karty kredytowej mam za 8 dni. ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Kurwa, miałem na koncie w Unibet 800 zlotych przed weekendem. Łącznie w plecy 1100 ale to był istny koncert wyników... Ja rozumiem, że w sporcie nie może się odbyć bez niespodzianek, no ale cóż, kiedy niespodzianek jest więcej, niż normalnych wyników, sprawa mocno śmierdzi. Jutro last day. Albo wygram, albo nie wiem co zrobię. 1 mecz około 2 potrzebuję. Inaczej sam nie wiem... na desperata to nawet jak zagrasz ze slon nie wydyma mrowki za 1.05 to uwierz ze on to zrobi a to łobuz ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5095532 - 15/12/2011 05:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/05/2005
|
Strzały 14-4 ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Cóż... Nie mogę. Termin spłaty karty kredytowej mam za 8 dni. ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Kurwa, miałem na koncie w Unibet 800 zlotych przed weekendem. Łącznie w plecy 1100 ale to był istny koncert wyników... Ja rozumiem, że w sporcie nie może się odbyć bez niespodzianek, no ale cóż, kiedy niespodzianek jest więcej, niż normalnych wyników, sprawa mocno śmierdzi. Jutro last day. Albo wygram, albo nie wiem co zrobię. 1 mecz około 2 potrzebuję. Inaczej sam nie wiem... ![](http://niepoprawni.pl/files/images/sznur%20do%20wieszania_0.jpg)
|
Do góry
|
|
|
|
#5095533 - 15/12/2011 05:26
[Re: dondo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2006
|
Strzały 14-4 ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Cóż... Nie mogę. Termin spłaty karty kredytowej mam za 8 dni. ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Kurwa, miałem na koncie w Unibet 800 zlotych przed weekendem. Łącznie w plecy 1100 ale to był istny koncert wyników... Ja rozumiem, że w sporcie nie może się odbyć bez niespodzianek, no ale cóż, kiedy niespodzianek jest więcej, niż normalnych wyników, sprawa mocno śmierdzi. Jutro last day. Albo wygram, albo nie wiem co zrobię. 1 mecz około 2 potrzebuję. Inaczej sam nie wiem... Chłopie opanuj się. Niektórzy są w plecy +2 zera więcej i żyją. Bukmacherka nie jest dla każdego, odpuść sobie ten "sport". Wszystko jest kwestią tego ile można stracić dopóki tego nie odczuwasz i bawi Cie bukmacherka to ok ale jak zaczynaja się pobrania kasy z karty granie na siłe próby odgrywania się to już nie jest dobrze
|
Do góry
|
|
|
|
#5095536 - 15/12/2011 05:28
[Re: buldog]
|
Celtic Glasgow FC
|
I ManU III wciąga nosem tych grajków Ich juniorzy zebraliby tęgi wpierdol od takiej Wisły, że hej. Bez przesady ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5095540 - 15/12/2011 05:29
[Re: APOLLYON]
|
Sparta Wrocław
Meldunek: 01/05/2005
|
I ManU III wciąga nosem tych grajków Ich juniorzy zebraliby tęgi wpierdol od takiej Wisły, że hej. Bez przesady Tomka pobiorą i jazda ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) niech próbują
|
Do góry
|
|
|
|
#5095543 - 15/12/2011 05:30
[Re: buldog]
|
Celtic Glasgow FC
|
I ManU III wciąga nosem tych grajków Ich juniorzy zebraliby tęgi wpierdol od takiej Wisły, że hej. Bez przesady Tomka pobiorą i jazda ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) niech próbują ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Tjaaa... Wtedy, to może i tak ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|