@ Big Ben patrząc na sytuację Kobiego to wszystko nie wygląda różowa, wybór trenera bez wcześniejszego porozumienia z nim, klapa przy transferze Paula do Lakers ( co prawda to nie jego wina, ale jakiś niedosyt, złość musiała zostać w związku tym, że trafił do Clippers ), oddanie do Dallas Odoma, z którym grał od 2005 roku do tego jeszcze dochodzą problemy osobiste rozwód z żoną ( co ciekawe mogła ona zrobić to wcześniej i odejść po aferze z pokojówką, aleee... i tutaj najlepsze nie dostała by połowy majątku ponieważ prawo w Californi dopuszcza podział majątku dopiero po 10 lata wspólnego małżeństwa, a państwo Bryantowie są ze sobą ..... 10,5 roku tadaaaaa ).
We wcześniejszych meczach np. San Antonio nie grał Parker i Duncan, wspomniane wcześniej Dallas pauzuje Nowitzki i Kidd, to z tego wszystkiego wnioskuje, że dzisiaj siądzie Bryant i co ciekawe na pewno nie zagra Fisher
http://www.dailynews.com/sports/ci_19576967?source=rss Typ na Clippers wydaje mi się warty zagrania, pamiętam zeszłoroczną szopkę z Miami jak grali pierwszy preseasonowy mecz z Detroit chcieli pokazać swoją całkowitą dominację ( chodzi mi o Big Three ) doszło do tego, że Wade w pierwszej kwarcie doznał drobnej kontuzji, ale i tak pokryli handi
Mam nadzieje, że Clippersi zagrają dobre spotkanie, w którym zobaczymy paradę akcji Griffin - Paul i mecz zakończy się ich zwycięstwem.
Pozdro.