#5120208 - 31/12/2011 10:34
Re: QC US Sports [493]
[Re: młody gniewny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/07/2007
|
ja jebie... juz z kilka lat mniej z zycia a jeszcze zostalo dallas obowiązkowo na mszę jak Ci to wejdzie. 3 crunchtime po Twojej myśli. Ładne ryzyka po @1.10 itp.  postawie Ci noworocznego browara jak Cie kiedys spotkam w stolicy  przeciez predzej czy pozniej i tak oddam co wygram 
|
Do góry
|
|
|
|
#5120209 - 31/12/2011 10:35
[Re: Piostar]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/12/2009
|
Toronto pokontrowane po potężnych kursach i jest pełen luz. Były złe miłego początki, zaś na koniec dnia po prostu ściskam kciuki i raduję się meczem CHI@LAC. NBA - I LOVE THIS GAME 
|
Do góry
|
|
|
|
#5120211 - 31/12/2011 10:38
[Re: Sed]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2007
|
Witam, zacznę od tego że nie mam pojęcia co czuje .... Chodzi o mój związek jestem z chłopakiem 3 lata jesteśmy zareczeni od roku . Jak to w kazdym związku miewamy lepsze i gorsze dni ale od poł roku przechodzimy kryzys ! A raczej ja go przechodzę bo mój chłopaka uważa że jest wszystko w porządku jak go słucham to nie wierze sobie samej że z nim jestem bo gada takie głupoty .... Nie umiem się z nim dogadać bo on ciągle się śmieje i nie umie juz powaznie rozmawiac . Sex jest dla mnie udręką , boli mnie i fizycznie i psychicznie. Mowiłam to mojemu chłopakowi ze nie chce ze mnie boli ale on potem się na mnie obrażał i potrafił mi wmawiac ze ja go zdradzam . Na dodatek on kocha moją pupę i wiecznie chce kochac sie od tyłu ! Ja tego nie nawidzę! Lubie tez po baraszkować ale wszystko ma swoje granice , potrzebuje uczucia a nie dzien w dzien ostrego sexu ... on tego nie rozumie twierdzi ze w zwiazku jest to narmalne ze sie tak kocha , owszem ale nie co noc, a może to ze mną jest coś nie tak ? sex to nie jest nasz jedyny problem nie potrafię się z nim dogadac w kwestiach pieniędzy, w spólnego urlopu czy nawet tego co gdzie jedziemy na sylwestra! Ja coś planuje a on jednym słowem niszczy to ! Ciągle mu ulegam i zawsze jest tak jak on chce w sumie to prawie zawsze . Nie wiem czy kocham mojego chłopaka , jeśli tak to moje uczucie do niego gaśnie bo on najzwyczajniej na świecie nie daje mi powodów żebym go kochała on się o mnie nie stara nic a nic . I na dodatek podoba mi sie jego kuzyn ktory mnie unika prawie się nie znamy tylko z imprezek rodzinych itp. Podoba mi się on odkąd poznałam mojego chłopaka. Myślę o nim często to głupie . CO mam zrobić żeby uratować mój związek  zmien chlopaka, przyszlosci nie ma ja czuje ze to bardziej zawile-on jest kuzynem i sie chcial samodowartosciowac
|
Do góry
|
|
|
|
#5120212 - 31/12/2011 10:40
[Re: młody gniewny]
|
Carpal Tunnel
|
ja jebie... juz z kilka lat mniej z zycia a jeszcze zostalo dallas obowiązkowo na mszę jak Ci to wejdzie. 3 crunchtime po Twojej myśli. Ładne ryzyka po @1.10 itp.  a wczoraj mialem tak rowniez z baylor i okc, przedwczoraj miami...
|
Do góry
|
|
|
|
#5120213 - 31/12/2011 10:40
[Re: jarecki85]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/04/2010
|
Witam, zacznę od tego że nie mam pojęcia co czuje .... Chodzi o mój związek jestem z chłopakiem 3 lata jesteśmy zareczeni od roku . Jak to w kazdym związku miewamy lepsze i gorsze dni ale od poł roku przechodzimy kryzys ! A raczej ja go przechodzę bo mój chłopaka uważa że jest wszystko w porządku jak go słucham to nie wierze sobie samej że z nim jestem bo gada takie głupoty .... Nie umiem się z nim dogadać bo on ciągle się śmieje i nie umie juz powaznie rozmawiac . Sex jest dla mnie udręką , boli mnie i fizycznie i psychicznie. Mowiłam to mojemu chłopakowi ze nie chce ze mnie boli ale on potem się na mnie obrażał i potrafił mi wmawiac ze ja go zdradzam . Na dodatek on kocha moją pupę i wiecznie chce kochac sie od tyłu ! Ja tego nie nawidzę! Lubie tez po baraszkować ale wszystko ma swoje granice , potrzebuje uczucia a nie dzien w dzien ostrego sexu ... on tego nie rozumie twierdzi ze w zwiazku jest to narmalne ze sie tak kocha , owszem ale nie co noc, a może to ze mną jest coś nie tak ? sex to nie jest nasz jedyny problem nie potrafię się z nim dogadac w kwestiach pieniędzy, w spólnego urlopu czy nawet tego co gdzie jedziemy na sylwestra! Ja coś planuje a on jednym słowem niszczy to ! Ciągle mu ulegam i zawsze jest tak jak on chce w sumie to prawie zawsze . Nie wiem czy kocham mojego chłopaka , jeśli tak to moje uczucie do niego gaśnie bo on najzwyczajniej na świecie nie daje mi powodów żebym go kochała on się o mnie nie stara nic a nic . I na dodatek podoba mi sie jego kuzyn ktory mnie unika prawie się nie znamy tylko z imprezek rodzinych itp. Podoba mi się on odkąd poznałam mojego chłopaka. Myślę o nim często to głupie . CO mam zrobić żeby uratować mój związek  zmien chlopaka, przyszlosci nie ma ja czuje ze to bardziej zawile-on jest kuzynem i sie chcial samodowartosciowac a ja wierze w rodzaj zenski i ze takie cory narodu sa
|
Do góry
|
|
|
|
#5120218 - 31/12/2011 11:13
[Re: Stasiu]
|
Carpal Tunnel