#513068 - 17/02/2006 23:04
Re: League One & Two & Conference ---- 17-18.02.2006
|
old hand
Meldunek: 02/11/2003
|
Na pierwszy rzut oka ciekawie dla mnie wyglądają: ONE : Southend, Huddersfield i przede wszystkim Swindon TWO : tutaj Darlingtoni w CONFERENCE Morecambe. Ale to wszystko jeszcze muszę przemyśleć. jinx http://www.britishfootball.kom.pl/
|
Do góry
|
|
|
|
#513069 - 18/02/2006 11:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
Na dzisiaj dubel Bradford, Hereford wygląda bardzo smakowicie.Dubelek razem po kursie >4.Dobre h2h między druzynami na korzyść naszych.Bradford powinien sobie poradzić ze słabym na wyjeździe Bristolem.Za dużo remisują i potrzebują jakiegoś zwycięstwa.A przeciwnik zawsze im leżał i mam nadzieję, że dzisaj ne bedzie inaczej  Hereford chyba wreszcie obrał własciwy tor i zdobywa sporo punktow.Dzisiaj graja z Canvey, które w ostatnich meczach nie zachwyca.Tylko 1pkt w pięciu meczach i 2 strzelone bramki w tym okresie.Ostatni mecz w Canvey 4:0 dla Hereford.Jesli nie bedzie niespodzianki to powinno byc ok.Zobaczymy. 
|
Do góry
|
|
|
|
#513070 - 18/02/2006 13:59
|
old hand
|
Quote:
Na pierwszy rzut oka ciekawie dla mnie wyglądają: ONE : Southend, Huddersfield i przede wszystkim Swindon TWO : tutaj Darlington i w CONFERENCE Morecambe. Ale to wszystko jeszcze muszę przemyśleć.
Qwa, walnąłem elaborat na temat powyższych meczy, ale ich nie dodało (strona miała chwilowe kłopoty z załadowaniem) !!!  Nie chce mi się już pisać po raz drugi. 
|
Do góry
|
|
|
|
#513071 - 24/02/2006 17:36
|
addict
Meldunek: 26/01/2005
|
No generalnie nie wiem dlaczego tu taka cisza chyba wszyscy zapadli w zimowy sen, a w Anglii sezon w najlepsze  Oto kilka moich propozycji do przedyskutowania, jesli ktos by wyrazil chec  COVENTRY-BURNLEY 1,97 3,10 3,45 raczej sklanialbym sie ku zwyciestwu gospodarzy -bardzo silni u siebie , jedyne co martwi to statystki spotkan , przemawiaja za Burnley IPSWICH-LEICESTER 1,75 3,30 4,20 generalnie chcialem dac Ipswich do mojego glownego kuponu ale widzac BRAKI W PODSTAWOWYM skladzie i kursy rosnace na Ips u wszystkich bukmacherow , odpuscilem sobie. Moze bedzie niespodzianka  SHEFFIELD UTD-QPR 1,55 3,50 5,50 tu widze jedyneczke-powrot Jagielki, dobre staty na korzysc Sheffield, tylko sie troche boje powrotu Furlonga z QPR-zapewne cos ukluje  WATFORD-CARDIFF 1,75 3,30 4,20 generalnie Watford zawsze mi sie kojarzyl jako zespol lepiej grajacy na away , sa teraz w niezlym gazie, ale z Cardiff zawsze ciezko sie gra. Ta wypowiedz jest generalnie do du.. jedyne co tak naprawde mnie kusi w tym meczu to x2 @ 1.9 BaW BARNSLEY-COLCHESTER 2,25 3,10 2,85 tu widze remisik Barnsley jest u siebie mocne i tam zdobywa wiekszosc punktow, ale tym razem przeciwnik moze byc zbyt mocny, chociaz wypowiedzi trenera Col daja do zrozumienia ze latwo nie bedzie. BRISTOL CITY-BOURNEMOUTH 1,95 3,10 3,45 Bristol ostatnio gra lepiej nie liczac domowej porazki, staty na korzysc Bourne, jednakze trzeba pamietac ze rok temu Bourne grali wysmienicie na awayu, a w tym roku raczej na odwrot. Jedynka do systemu  GILLINGHAM-SCUNTHORPE 2,05 3,10 3,25 tu rowniez widze remisik Chociaz Gil u siebie wyglada mocno, moze byc mala niespodzianka 2.0 HW to chyba za duzo na domowego pewniaka . MILTON-KEYNES DONS BRADFORD 2,50 3,00 2,60 raczej mysle ze Bradford tego nie przegra. Staty Milton 2xW , Brad 2xW , 0xD moze warto grac na remis. Milton muruje u siebie Brad ostatnio slabiuto z forma  NOTTINGHAM-SWINDON 1,85 3,20 3,75 mysle ze Swindon po tragicznej porazce z Rother, wpadnie w wir ktory zaprowadzi go do relegation zone, a ma juz blisko. Mysle rowniez ze im sie to nalezy bo gra sie caly sezon a nie polowe co wlasnie zaczeli robic. Nott...wierze w Was  OLDHAM-TRANMERE 1,95 3,10 3,45 remis do systemu Tranmere to jest dla mnie zagadka wogole czasami zapominam ze oni tu graja  Oldham troche ostudzil swoim fanom zapaly a bylo calkiem dobrze na poczatku  SOUTHEND-WALSALL 1,62 3,40 4,65 The Blues u siebie perfect mam nadzieje ze nie powinie im sie noga ze slabym na away Wallsal, chociaz szansa na to jest, poniewaz nastapily zmiany kadrowe w klubie Wallsal (nie pamietam chyba nowy szef albo trener, info na BBC albo BA), a mamy nauczke podwojna w postaci Newcastle po odejsciu Greama oraz Hartlepool wygrana z moimi ulubiencami away Chesterfield-slabiutko ostatnio  CHELTENHAM-ROCHDALE 1,87 3,20 3,65 Roch kiedys ladnie cisnelo na wyjazdach teraz forma opadla , staty na korzysc Chel do tego powrot napastnikow w Chel, mysle ze 1 to dobry wybor no ale...boisko zawsze weryfikuje nasze zapedy  GRIMSBY-CHESTER 1,62 3,40 4,65 to 2 z moich bankowcow ktorego odpuscilem, niby czyste 1 ale : kursy na Grim u wszystkich do gory Ches spadaja, zmiana trenera w Ches(ladnie to opisuja na BA) no mysle ze tu moze byc ciekawie  LINCOLN-NOTTSCOUNTY 1,90 3,20 3,50 ogolnie mowiac forma Lin zajebista, forma Notts tragedia, staty na korzysc Notts, mysle jednak ze 1 to rozsadniejsze wyjscie, chociaz Notts to zespol nieprzewidywalny  SHREWSBURY-BURY 1,85 3,20 3,75 forma mowi ze 1 shrews ostatnio niezle sobie radzi, ale jak zwykle w takich meczach staty na korzysc Burego , ktory raczej slabo gra na awayu , no ale moze nie z tym zespolem ??? 1 do systemu  WYCOMBE-OXFORD 1,62 3,40 4,65 na gospodarzach grajacych wyjazdy w 1 polowie sezonu mozna bylo wiele zarobic  no ale kiedys musiala przyjsc zla passa, jednakze caly czas w czolowce, Oxford jak Tranmere zawsze wielka zagadka ogolnie bazuje na gwiazdkach z http://www.prematches.com/index.php?module=match&match_id=122181 i daje X do systemu. Ogolnie to by bylo wszystko. Takie moje skromne krotkie analizy. Mam nadzieje ze ktos sie obudzi z zimowego snu i nawiaze cos odnosie tych lub innych meczy, a jesli nie to nierozumiem dlaczego sa te tematy jak nikt sie nie udziela. Szkoda wielka szkoda ; Citizen , Prem, Mercyfulek, TOM182, gdzie ta cala ekipa co ogrywala Conference rok temu. 
|
Do góry
|
|
|
|
#513072 - 24/02/2006 19:33
|
old hand
|
Quote:
No generalnie nie wiem dlaczego tu taka cisza chyba wszyscy zapadli w zimowy sen, a w Anglii sezon w najlepsze  ... Ogolnie to by bylo wszystko. Takie moje skromne krotkie analizy. Mam nadzieje ze ktos sie obudzi z zimowego snu i nawiaze cos odnosie tych lub innych meczy, a jesli nie to nierozumiem dlaczego sa te tematy jak nikt sie nie udziela. Szkoda wielka szkoda ; Citizen , Prem, Mercyfulek, TOM182, gdzie ta cala ekipa co ogrywala Conference rok temu.
Niższe ligi coś nie cieszą się w tym roku powodzeniem. Przez pół sezonu pisałem co nieco na ich temat, ale odnosiłem wrażenie, że pisałem sam dla siebie. Zakładałem tematy i jakieś tam analizy, ale odzewu to prawie w ogóle, czasami ktoś coś dorzucił, a potem znikał. Równie dobrze mogłem to robić w PP.
|
Do góry
|
|
|
|
#513075 - 24/02/2006 23:47
|
journeyman
Meldunek: 03/12/2005
|
SOUTHEND-WALSALL 1,62 3,40 4,65 The Blues u siebie perfect mam nadzieje ze nie powinie im sie noga ze slabym na away Wallsal, chociaz szansa na to jest, poniewaz nastapily zmiany kadrowe w klubie Wallsal (nie pamietam chyba nowy szef albo trener, info na BBC albo BA), a mamy nauczke podwojna w postaci Newcastle po odejsciu Greama oraz Hartlepool wygrana z moimi ulubiencami away Chesterfield-slabiutko ostatnio
Mysle podobnie jak ty Southend Powinien wygrac .mam nadzieje ze nie bedzie niespodzianki.
|
Do góry
|
|
|
|
#513077 - 25/02/2006 17:52
|
addict
|
Quote:
No generalnie nie wiem dlaczego tu taka cisza chyba wszyscy zapadli w zimowy sen, a w Anglii sezon w najlepsze  Oto kilka moich propozycji do przedyskutowania, jesli ktos by wyrazil chec 
COVENTRY-BURNLEY 1,97 3,10 3,45 raczej sklanialbym sie ku zwyciestwu gospodarzy -bardzo silni u siebie , jedyne co martwi to statystki spotkan , przemawiaja za Burnley SPRAWDZILO SIE
IPSWICH-LEICESTER 1,75 3,30 4,20 generalnie chcialem dac Ipswich do mojego glownego kuponu ale widzac BRAKI W PODSTAWOWYM skladzie i kursy rosnace na Ips u wszystkich bukmacherow , odpuscilem sobie. Moze bedzie niespodzianka  NIE SPRAWDZILO
SHEFFIELD UTD-QPR 1,55 3,50 5,50 tu widze jedyneczke-powrot Jagielki, dobre staty na korzysc Sheffield, tylko sie troche boje powrotu Furlonga z QPR-zapewne cos ukluje  NOI I FURLONG ZAMIOTL NA 3-2
WATFORD-CARDIFF 1,75 3,30 4,20 generalnie Watford zawsze mi sie kojarzyl jako zespol lepiej grajacy na away , sa teraz w niezlym gazie, ale z Cardiff zawsze ciezko sie gra. Ta wypowiedz jest generalnie do du.. jedyne co tak naprawde mnie kusi w tym meczu to x2 @ 1.9 BaW LIPA
BARNSLEY-COLCHESTER 2,25 3,10 2,85 tu widze remisik Barnsley jest u siebie mocne i tam zdobywa wiekszosc punktow, ale tym razem przeciwnik moze byc zbyt mocny, chociaz wypowiedzi trenera Col daja do zrozumienia ze latwo nie bedzie. NO I NIE BYLO 1-0
BRISTOL CITY-BOURNEMOUTH 1,95 3,10 3,45 Bristol ostatnio gra lepiej nie liczac domowej porazki, staty na korzysc Bourne, jednakze trzeba pamietac ze rok temu Bourne grali wysmienicie na awayu, a w tym roku raczej na odwrot. Jedynka do systemu LADNIE WLAZLO
GILLINGHAM-SCUNTHORPE 2,05 3,10 3,25 tu rowniez widze remisik Chociaz Gil u siebie wyglada mocno, moze byc mala niespodzianka 2.0 HW to chyba za duzo na domowego pewniaka . NO I DOMOWY PEWNIAK DOSTAL 3 BUDY
MILTON-KEYNES DONS BRADFORD 2,50 3,00 2,60 raczej mysle ze Bradford tego nie przegra. Staty Milton 2xW , Brad 2xW , 0xD moze warto grac na remis. Milton muruje u siebie Brad ostatnio slabiuto z forma SLABE BRADFORD NIESTETY
NOTTINGHAM-SWINDON 1,85 3,20 3,75 mysle ze Swindon po tragicznej porazce z Rother, wpadnie w wir ktory zaprowadzi go do relegation zone, a ma juz blisko. Mysle rowniez ze im sie to nalezy bo gra sie caly sezon a nie polowe co wlasnie zaczeli robic. Nott...wierze w Was 7-1 HOME WIN
OLDHAM-TRANMERE 1,95 3,10 3,45 remis do systemu Tranmere to jest dla mnie zagadka wogole czasami zapominam ze oni tu graja Oldham troche ostudzil swoim fanom zapaly a bylo calkiem dobrze na poczatku NIE SPRAWDZILO SIE
SOUTHEND-WALSALL 1,62 3,40 4,65 The Blues u siebie perfect mam nadzieje ze nie powinie im sie noga ze slabym na away Wallsal, chociaz szansa na to jest, poniewaz nastapily zmiany kadrowe w klubie Wallsal (nie pamietam chyba nowy szef albo trener, info na BBC albo BA), a mamy nauczke podwojna w postaci Newcastle po odejsciu Greama oraz Hartlepool wygrana z moimi ulubiencami away Chesterfield-slabiutko ostatnio NO I NOGA SIE POWINELA MYSLE ZE WIELU LUDZI TU CZULO XXX
CHELTENHAM-ROCHDALE 1,87 3,20 3,65 Roch kiedys ladnie cisnelo na wyjazdach teraz forma opadla , staty na korzysc Chel do tego powrot napastnikow w Chel, mysle ze 1 to dobry wybor no ale...boisko zawsze weryfikuje nasze zapedy  WERYFIKACJA OSTUDZILA MOJE ZAPEDY
GRIMSBY-CHESTER 1,62 3,40 4,65 to 2 z moich bankowcow ktorego odpuscilem, niby czyste 1 ale : kursy na Grim u wszystkich do gory Ches spadaja, zmiana trenera w Ches(ladnie to opisuja na BA) no mysle ze tu moze byc ciekawie ALE MNIE ZMYLILI TYMI KURSAMI NO
LINCOLN-NOTTSCOUNTY 1,90 3,20 3,50 ogolnie mowiac forma Lin zajebista, forma Notts tragedia, staty na korzysc Notts, mysle jednak ze 1 to rozsadniejsze wyjscie, chociaz Notts to zespol nieprzewidywalny WLAZLO
SHREWSBURY-BURY 1,85 3,20 3,75 forma mowi ze 1 shrews ostatnio niezle sobie radzi, ale jak zwykle w takich meczach staty na korzysc Burego , ktory raczej slabo gra na awayu , no ale moze nie z tym zespolem ??? 1 do systemu NO I MIALEM RACJE
WYCOMBE-OXFORD 1,62 3,40 4,65 na gospodarzach grajacych wyjazdy w 1 polowie sezonu mozna bylo wiele zarobic no ale kiedys musiala przyjsc zla passa, jednakze caly czas w czolowce, Oxford jak Tranmere zawsze wielka zagadka ogolnie bazuje na gwiazdkach z http://www.prematches.com/index.php?module=match&match_id=122181 i daje X do systemu. NIE WLAZLO
Ogolnie to by bylo wszystko. Takie moje skromne krotkie analizy. Mam nadzieje ze ktos sie obudzi z zimowego snu i nawiaze cos odnosie tych lub innych meczy, a jesli nie to nierozumiem dlaczego sa te tematy jak nikt sie nie udziela. Szkoda wielka szkoda ; Citizen , Prem, Mercyfulek, TOM182, gdzie ta cala ekipa co ogrywala Conference rok temu.
GENERALNIE SORKI ZA TE STWIERDZENIA NO ALE NIE MOGLEM SIE POWSTRZYMAC 
|
Do góry
|
|
|
|
#513078 - 25/02/2006 18:01
|
member
Meldunek: 08/05/2005
|
spoko...ja też pogrywam niższe ligi i możemy coś wspólnie pokombinować...z dzisiejszych meczy zagrałem nottingham , wycombe no i ten nieszczesny southend....mam pecha do tego walsall ...już drugi raz mi zabrali kupon ....
...myślałem jeszcze nad grimsby jednak stchórzyłem niepotrzebnie....ogólnie było mało niespodzianek dzisiaj a to moze oznaczać że te niespodzianki "wyjdą" w następnej kolejce...
|
Do góry
|
|
|
|
#513079 - 25/02/2006 18:08
|
addict
|
Quote:
spoko...ja też pogrywam niższe ligi i możemy coś wspólnie pokombinować...z dzisiejszych meczy zagrałem nottingham , wycombe no i ten nieszczesny southend....mam pecha do tego walsall ...już drugi raz mi zabrali kupon ....
...myślałem jeszcze nad grimsby jednak stchórzyłem niepotrzebnie....ogólnie było mało niespodzianek dzisiaj a to moze oznaczać że te niespodzianki "wyjdą" w następnej kolejce...
Elo no ja generalnie rowniez stchorzylem 2 razy Ipswich i Grimsby, ale to przez te kursy pieprzone bo przed UEFA monitorowalem kurs Boro no i byla taka sama sytuacja jak z Ips i Grim wiec dalem na niespodzianki... NIestety nie weszlo no i Sheffield Utd kolejny raz mnie zawiodlo, szkoda ale nie jest zle. Mam nadzieje ze razem za tydzien wykombinujemy jakis kupon bez zonkow  Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
|
|