Opcje tematu
#513067 - 17/02/2006 12:24 League One & Two & Conference ---- 17-18.02.2006
Randall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2004
League One

18.02

Bradford City - Bristol City
Tranmere Rovers - Barnsley
Walsall - Oldham Athletic
Bournemouth AFC - Blackpool FC
Chesterfield - Southend United
Doncaster Rovers - Gillingham
Huddersfield Town - Milton Keynes Dons
Port Vale - Nottingham Forest Sat
Scunthorpe United - Swansea City
Swindon Town - Rotherham United

League Two

17.02

Northampton Town - Torquay United

18.02

Boston United - Wycombe Wanderers
Bristol Rovers - Stockport County
Carlisle United - Rushden & Diamonds
Chester City - Leyton Orient
Darlington FC - Shrewsbury Town
Macclesfield Town - Lincoln City
Mansfield Town - Wrexham
Notts County - Peterborough United
Oxford United - Cheltenham Town
Rochdale FC - Grimsby Town

Conference

17.02

Gravesend - Accrington Stanley

18.02

Cambridge United - Southport
Aldershot Town - Burton Albion
Crawley Town - Altringham
Dagenham & Redbridge - Stevenage Borough
Exeter City - York City
Halifax Town - Grays Athletic
Morecambe - Forest Green Rovers
Scarborough - Woking
Tamworth - Kidderminster Harriers
Canwey Island - Hereford United

Ok.Panowie od piłki angielskiej.Wysilmy trochę nasze czaszki i znajdźmy kilka fajnych typów Dla mnie to tutaj bardzo fajnie wygląda kilka meczyków:Bradford, Rotherham, Darlington, Mansfield, Aldershot i Hereford.Zapraszam do dyskusji.

Do góry
Bonus: Unibet
#513068 - 17/02/2006 23:04 Re: League One & Two & Conference ---- 17-18.02.2006
jinx Offline
old hand

Meldunek: 02/11/2003
Na pierwszy rzut oka ciekawie dla mnie wyglądają:
ONE : Southend, Huddersfield i przede wszystkim Swindon
TWO :
tutaj Darlington
i w CONFERENCE Morecambe.
Ale to wszystko jeszcze muszę przemyśleć.

jinx
http://www.britishfootball.kom.pl/

Do góry
#513069 - 18/02/2006 11:06 Re: League One & Two & Conference ---- 17-18.02.2006
Randall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2004
Na dzisiaj dubel Bradford, Hereford wygląda bardzo smakowicie.Dubelek razem po kursie >4.Dobre h2h między druzynami na korzyść naszych.Bradford powinien sobie poradzić ze słabym na wyjeździe Bristolem.Za dużo remisują i potrzebują jakiegoś zwycięstwa.A przeciwnik zawsze im leżał i mam nadzieję, że dzisaj ne bedzie inaczej Hereford chyba wreszcie obrał własciwy tor i zdobywa sporo punktow.Dzisiaj graja z Canvey, które w ostatnich meczach nie zachwyca.Tylko 1pkt w pięciu meczach i 2 strzelone bramki w tym okresie.Ostatni mecz w Canvey 4:0 dla Hereford.Jesli nie bedzie niespodzianki to powinno byc ok.Zobaczymy.

Do góry
#513070 - 18/02/2006 13:59 Re: League One & Two & Conference ---- 17-18.02.2006
jinx Offline
old hand

Quote:

Na pierwszy rzut oka ciekawie dla mnie wyglądają:
ONE : Southend, Huddersfield i przede wszystkim Swindon
TWO :
tutaj Darlington
i w CONFERENCE Morecambe.
Ale to wszystko jeszcze muszę przemyśleć.

Qwa, walnąłem elaborat na temat powyższych meczy, ale ich nie dodało (strona miała chwilowe kłopoty z załadowaniem) !!!
Nie chce mi się już pisać po raz drugi.

Do góry
#513071 - 24/02/2006 17:36 Re: League One & Two & Conference ---- 17-18.02.2006
nerti Offline
addict

Meldunek: 26/01/2005
No generalnie nie wiem dlaczego tu taka cisza chyba wszyscy zapadli w zimowy sen, a w Anglii sezon w najlepsze
Oto kilka moich propozycji do przedyskutowania, jesli ktos by wyrazil chec

COVENTRY-BURNLEY 1,97 3,10 3,45 raczej sklanialbym sie ku zwyciestwu gospodarzy -bardzo silni u siebie , jedyne co martwi to statystki spotkan , przemawiaja za Burnley

IPSWICH-LEICESTER 1,75 3,30 4,20 generalnie chcialem dac Ipswich do mojego glownego kuponu ale widzac BRAKI W PODSTAWOWYM skladzie i kursy rosnace na Ips u wszystkich bukmacherow , odpuscilem sobie. Moze bedzie niespodzianka

SHEFFIELD UTD-QPR 1,55 3,50 5,50 tu widze jedyneczke-powrot Jagielki, dobre staty na korzysc Sheffield, tylko sie troche boje powrotu Furlonga z QPR-zapewne cos ukluje

WATFORD-CARDIFF 1,75 3,30 4,20 generalnie Watford zawsze mi sie kojarzyl jako zespol lepiej grajacy na away , sa teraz w niezlym gazie, ale z Cardiff zawsze ciezko sie gra. Ta wypowiedz jest generalnie do du.. jedyne co tak naprawde mnie kusi w tym meczu to x2 @ 1.9 BaW

BARNSLEY-COLCHESTER 2,25 3,10 2,85 tu widze remisik Barnsley jest u siebie mocne i tam zdobywa wiekszosc punktow, ale tym razem przeciwnik moze byc zbyt mocny, chociaz wypowiedzi trenera Col daja do zrozumienia ze latwo nie bedzie.

BRISTOL CITY-BOURNEMOUTH 1,95 3,10 3,45 Bristol ostatnio gra lepiej nie liczac domowej porazki, staty na korzysc Bourne, jednakze trzeba pamietac ze rok temu Bourne grali wysmienicie na awayu, a w tym roku raczej na odwrot. Jedynka do systemu

GILLINGHAM-SCUNTHORPE 2,05 3,10 3,25 tu rowniez widze remisik Chociaz Gil u siebie wyglada mocno, moze byc mala niespodzianka 2.0 HW to chyba za duzo na domowego pewniaka .

MILTON-KEYNES DONS BRADFORD 2,50 3,00 2,60 raczej mysle ze Bradford tego nie przegra. Staty Milton 2xW , Brad 2xW , 0xD
moze warto grac na remis. Milton muruje u siebie Brad ostatnio slabiuto z forma

NOTTINGHAM-SWINDON 1,85 3,20 3,75 mysle ze Swindon po tragicznej porazce z Rother, wpadnie w wir ktory zaprowadzi go do relegation zone, a ma juz blisko. Mysle rowniez ze im sie to nalezy bo gra sie caly sezon a nie polowe co wlasnie zaczeli robic. Nott...wierze w Was

OLDHAM-TRANMERE 1,95 3,10 3,45 remis do systemu Tranmere to jest dla mnie zagadka wogole czasami zapominam ze oni tu graja Oldham troche ostudzil swoim fanom zapaly a bylo calkiem dobrze na poczatku

SOUTHEND-WALSALL 1,62 3,40 4,65 The Blues u siebie perfect mam nadzieje ze nie powinie im sie noga ze slabym na away Wallsal, chociaz szansa na to jest, poniewaz nastapily zmiany kadrowe w klubie Wallsal (nie pamietam chyba nowy szef albo trener, info na BBC albo BA), a mamy nauczke podwojna w postaci Newcastle po odejsciu Greama oraz Hartlepool wygrana z moimi ulubiencami away Chesterfield-slabiutko ostatnio

CHELTENHAM-ROCHDALE 1,87 3,20 3,65 Roch kiedys ladnie cisnelo na wyjazdach teraz forma opadla , staty na korzysc Chel do tego powrot napastnikow w Chel, mysle ze 1 to dobry wybor no ale...boisko zawsze weryfikuje nasze zapedy

GRIMSBY-CHESTER 1,62 3,40 4,65 to 2 z moich bankowcow ktorego odpuscilem, niby czyste 1 ale : kursy na Grim u wszystkich do gory Ches spadaja, zmiana trenera w Ches(ladnie to opisuja na BA) no mysle ze tu moze byc ciekawie

LINCOLN-NOTTSCOUNTY 1,90 3,20 3,50 ogolnie mowiac forma Lin zajebista, forma Notts tragedia, staty na korzysc Notts, mysle jednak ze 1 to rozsadniejsze wyjscie, chociaz Notts to zespol nieprzewidywalny

SHREWSBURY-BURY 1,85 3,20 3,75 forma mowi ze 1 shrews ostatnio niezle sobie radzi, ale jak zwykle w takich meczach staty na korzysc Burego , ktory raczej slabo gra na awayu , no ale moze nie z tym zespolem ??? 1 do systemu

WYCOMBE-OXFORD 1,62 3,40 4,65 na gospodarzach grajacych wyjazdy w 1 polowie sezonu mozna bylo wiele zarobic no ale kiedys musiala przyjsc zla passa, jednakze caly czas w czolowce, Oxford jak Tranmere zawsze wielka zagadka ogolnie bazuje na gwiazdkach z http://www.prematches.com/index.php?module=match&match_id=122181 i daje X do systemu.

Ogolnie to by bylo wszystko. Takie moje skromne krotkie analizy. Mam nadzieje ze ktos sie obudzi z zimowego snu i nawiaze cos odnosie tych lub innych meczy, a jesli nie to nierozumiem dlaczego sa te tematy jak nikt sie nie udziela. Szkoda wielka szkoda ; Citizen , Prem, Mercyfulek, TOM182, gdzie ta cala ekipa co ogrywala Conference rok temu.

Do góry
#513072 - 24/02/2006 19:33 Re: League One & Two & Conference ---- 17-18.02.2006
jinx Offline
old hand

Quote:

No generalnie nie wiem dlaczego tu taka cisza chyba wszyscy zapadli w zimowy sen, a w Anglii sezon w najlepsze
...
Ogolnie to by bylo wszystko. Takie moje skromne krotkie analizy. Mam nadzieje ze ktos sie obudzi z zimowego snu i nawiaze cos odnosie tych lub innych meczy, a jesli nie to nierozumiem dlaczego sa te tematy jak nikt sie nie udziela. Szkoda wielka szkoda ; Citizen , Prem, Mercyfulek, TOM182, gdzie ta cala ekipa co ogrywala Conference rok temu.

Niższe ligi coś nie cieszą się w tym roku powodzeniem.
Przez pół sezonu pisałem co nieco na ich temat, ale odnosiłem wrażenie, że pisałem sam dla siebie. Zakładałem tematy i jakieś tam analizy, ale odzewu to prawie w ogóle, czasami ktoś coś dorzucił, a potem znikał. Równie dobrze mogłem to robić w PP.

Do góry
#513073 - 24/02/2006 19:42 Re: League One & Two & Conference ---- 17-18.02.2006
nerti Offline
addict

No Jinx dzieki za odzew, a co myslisz o meczach....

Do góry
#513074 - 24/02/2006 19:50 Re: League One & Two & Conference ---- 17-18.02.2006
jinx Offline
old hand

Jak czas pozwoli, to może jutro co wrzucę, dziś jeszcze do roboty idę.
Pzdr

Do góry
#513075 - 24/02/2006 23:47 Re: League One & Two & Conference ---- 17-18.02.2006
Napięty Offline
journeyman

Meldunek: 03/12/2005
SOUTHEND-WALSALL 1,62 3,40 4,65 The Blues u siebie perfect mam nadzieje ze nie powinie im sie noga ze slabym na away Wallsal, chociaz szansa na to jest, poniewaz nastapily zmiany kadrowe w klubie Wallsal (nie pamietam chyba nowy szef albo trener, info na BBC albo BA), a mamy nauczke podwojna w postaci Newcastle po odejsciu Greama oraz Hartlepool wygrana z moimi ulubiencami away Chesterfield-slabiutko ostatnio

Mysle podobnie jak ty Southend Powinien wygrac .mam nadzieje ze nie bedzie niespodzianki.

Do góry
#513076 - 25/02/2006 14:23 Re: League One & Two & Conference ---- 17-18.02.2006
jinx Offline
old hand

Znowu nie dodało mego postu więc bez analizy moje typy na dziś:

Nottingham

Grimsby
Shrewsbury

Morecambe

jinx
http://www.britishfootball.kom.pl/

Do góry
#513077 - 25/02/2006 17:52 Re: League One & Two & Conference ---- 17-18.02.2006
nerti Offline
addict

Quote:

Oto kilka moich propozycji do przedyskutowania, jesli ktos by wyrazil chec

COVENTRY-BURNLEY 1,97 3,10 3,45 raczej sklanialbym sie ku zwyciestwu gospodarzy -bardzo silni u siebie , jedyne co martwi to statystki spotkan , przemawiaja za Burnley SPRAWDZILO SIE

IPSWICH-LEICESTER 1,75 3,30 4,20 generalnie chcialem dac Ipswich do mojego glownego kuponu ale widzac BRAKI W PODSTAWOWYM skladzie i kursy rosnace na Ips u wszystkich bukmacherow , odpuscilem sobie. Moze bedzie niespodzianka
NIE SPRAWDZILO

SHEFFIELD UTD-QPR 1,55 3,50 5,50 tu widze jedyneczke-powrot Jagielki, dobre staty na korzysc Sheffield, tylko sie troche boje powrotu Furlonga z QPR-zapewne cos ukluje
NOI I FURLONG ZAMIOTL NA 3-2

WATFORD-CARDIFF 1,75 3,30 4,20 generalnie Watford zawsze mi sie kojarzyl jako zespol lepiej grajacy na away , sa teraz w niezlym gazie, ale z Cardiff zawsze ciezko sie gra. Ta wypowiedz jest generalnie do du.. jedyne co tak naprawde mnie kusi w tym meczu to x2 @ 1.9 BaW
LIPA

BARNSLEY-COLCHESTER 2,25 3,10 2,85 tu widze remisik Barnsley jest u siebie mocne i tam zdobywa wiekszosc punktow, ale tym razem przeciwnik moze byc zbyt mocny, chociaz wypowiedzi trenera Col daja do zrozumienia ze latwo nie bedzie. NO I NIE BYLO 1-0

BRISTOL CITY-BOURNEMOUTH 1,95 3,10 3,45 Bristol ostatnio gra lepiej nie liczac domowej porazki, staty na korzysc Bourne, jednakze trzeba pamietac ze rok temu Bourne grali wysmienicie na awayu, a w tym roku raczej na odwrot. Jedynka do systemu LADNIE WLAZLO

GILLINGHAM-SCUNTHORPE 2,05 3,10 3,25 tu rowniez widze remisik Chociaz Gil u siebie wyglada mocno, moze byc mala niespodzianka 2.0 HW to chyba za duzo na domowego pewniaka .
NO I DOMOWY PEWNIAK DOSTAL 3 BUDY

MILTON-KEYNES DONS BRADFORD 2,50 3,00 2,60 raczej mysle ze Bradford tego nie przegra. Staty Milton 2xW , Brad 2xW , 0xD
moze warto grac na remis. Milton muruje u siebie Brad ostatnio slabiuto z forma SLABE BRADFORD NIESTETY

NOTTINGHAM-SWINDON 1,85 3,20 3,75 mysle ze Swindon po tragicznej porazce z Rother, wpadnie w wir ktory zaprowadzi go do relegation zone, a ma juz blisko. Mysle rowniez ze im sie to nalezy bo gra sie caly sezon a nie polowe co wlasnie zaczeli robic. Nott...wierze w Was 7-1 HOME WIN

OLDHAM-TRANMERE 1,95 3,10 3,45 remis do systemu Tranmere to jest dla mnie zagadka wogole czasami zapominam ze oni tu graja Oldham troche ostudzil swoim fanom zapaly a bylo calkiem dobrze na poczatku NIE SPRAWDZILO SIE

SOUTHEND-WALSALL 1,62 3,40 4,65 The Blues u siebie perfect mam nadzieje ze nie powinie im sie noga ze slabym na away Wallsal, chociaz szansa na to jest, poniewaz nastapily zmiany kadrowe w klubie Wallsal (nie pamietam chyba nowy szef albo trener, info na BBC albo BA), a mamy nauczke podwojna w postaci Newcastle po odejsciu Greama oraz Hartlepool wygrana z moimi ulubiencami away Chesterfield-slabiutko ostatnio NO I NOGA SIE POWINELA MYSLE ZE WIELU LUDZI TU CZULO XXX

CHELTENHAM-ROCHDALE 1,87 3,20 3,65 Roch kiedys ladnie cisnelo na wyjazdach teraz forma opadla , staty na korzysc Chel do tego powrot napastnikow w Chel, mysle ze 1 to dobry wybor no ale...boisko zawsze weryfikuje nasze zapedy
WERYFIKACJA OSTUDZILA MOJE ZAPEDY

GRIMSBY-CHESTER 1,62 3,40 4,65 to 2 z moich bankowcow ktorego odpuscilem, niby czyste 1 ale : kursy na Grim u wszystkich do gory Ches spadaja, zmiana trenera w Ches(ladnie to opisuja na BA) no mysle ze tu moze byc ciekawie ALE MNIE ZMYLILI TYMI KURSAMI NO

LINCOLN-NOTTSCOUNTY 1,90 3,20 3,50 ogolnie mowiac forma Lin zajebista, forma Notts tragedia, staty na korzysc Notts, mysle jednak ze 1 to rozsadniejsze wyjscie, chociaz Notts to zespol nieprzewidywalny WLAZLO

SHREWSBURY-BURY 1,85 3,20 3,75 forma mowi ze 1 shrews ostatnio niezle sobie radzi, ale jak zwykle w takich meczach staty na korzysc Burego , ktory raczej slabo gra na awayu , no ale moze nie z tym zespolem ??? 1 do systemu NO I MIALEM RACJE

WYCOMBE-OXFORD 1,62 3,40 4,65 na gospodarzach grajacych wyjazdy w 1 polowie sezonu mozna bylo wiele zarobic no ale kiedys musiala przyjsc zla passa, jednakze caly czas w czolowce, Oxford jak Tranmere zawsze wielka zagadka ogolnie bazuje na gwiazdkach z http://www.prematches.com/index.php?module=match&match_id=122181 i daje X do systemu. NIE WLAZLO

GENERALNIE SORKI ZA TE STWIERDZENIA NO ALE NIE MOGLEM SIE POWSTRZYMAC

Do góry
#513078 - 25/02/2006 18:01 Re: League One & Two & Conference ---- 17-18.02.2006
anhem Offline
member

Meldunek: 08/05/2005
spoko...ja też pogrywam niższe ligi i możemy coś wspólnie pokombinować...z dzisiejszych meczy zagrałem nottingham , wycombe no i ten nieszczesny southend....mam pecha do tego walsall ...już drugi raz mi zabrali kupon ....

...myślałem jeszcze nad grimsby jednak stchórzyłem niepotrzebnie....ogólnie było mało niespodzianek dzisiaj a to moze oznaczać że te niespodzianki "wyjdą" w następnej kolejce...

Do góry
#513079 - 25/02/2006 18:08 Re: League One & Two & Conference ---- 17-18.02.2006
nerti Offline
addict

Quote:

spoko...ja też pogrywam niższe ligi i możemy coś wspólnie pokombinować...z dzisiejszych meczy zagrałem nottingham , wycombe no i ten nieszczesny southend....mam pecha do tego walsall ...już drugi raz mi zabrali kupon ....

...myślałem jeszcze nad grimsby jednak stchórzyłem niepotrzebnie....ogólnie było mało niespodzianek dzisiaj a to moze oznaczać że te niespodzianki "wyjdą" w następnej kolejce...

Elo no ja generalnie rowniez stchorzylem 2 razy Ipswich i Grimsby, ale to przez te kursy pieprzone bo przed UEFA monitorowalem kurs Boro no i byla taka sama sytuacja jak z Ips i Grim wiec dalem na niespodzianki... NIestety nie weszlo no i Sheffield Utd kolejny raz mnie zawiodlo, szkoda ale nie jest zle. Mam nadzieje ze razem za tydzien wykombinujemy jakis kupon bez zonkow
Pozdro

Do góry

Moderator:  Akhu, Biszop