#5320380 - 21/04/2012 10:26
Re: Liga Mistrzów Mecz.pl - Dyskusje, pytania, uwagi...
[Re: Akhu]
|
old hand
Meldunek: 04/07/2011
|
Mam nadzieję że mój przeciwnik (jadanek) nie będzie miał pretensji że godzinę i datę spotkanie wpisałem tuż po rozpoczęciu spotkania. Typ jest chyba najważniejszy. Ja będę miał, wszystkich traktuje tak samo, więc takie typy są nietrafione. Nawet jeżeli przeciwnik nie zgłasza pretensji, przecież właściwy typ został podany przed rozpoczęciem spotkania, brakowało tylko daty i godziny.
|
Do góry
|
|
|
|
#5320421 - 21/04/2012 14:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2011
|
Mam nadzieję że mój przeciwnik (jadanek) nie będzie miał pretensji że godzinę i datę spotkanie wpisałem tuż po rozpoczęciu spotkania. Typ jest chyba najważniejszy. Ja będę miał, wszystkich traktuje tak samo, więc takie typy są nietrafione. no nie przesadzaj przecież przeciwnik sie zgodził ze mu nic nie przeszkadza a po za tym w regulaminie nie ma konsekwecji za takie przeoczenie 10) Nie można zmieniać lub anulować typów. W razie pomyłki gracz zobowiązany jest do poprawienia jej w kolejnym poście przed rozpoczęciem spotkania. i tylko tyle jest Moim zdaniem jezeli pomiedzy sobą sie dogadali to ich prywatna sprawa
|
Do góry
|
|
|
|
#5320430 - 21/04/2012 14:24
[Re: luki3232]
|
old hand
|
Mam nadzieję że mój przeciwnik (jadanek) nie będzie miał pretensji że godzinę i datę spotkanie wpisałem tuż po rozpoczęciu spotkania. Typ jest chyba najważniejszy. Ja będę miał, wszystkich traktuje tak samo, więc takie typy są nietrafione. no nie przesadzaj przecież przeciwnik sie zgodził ze mu nic nie przeszkadza a po za tym w regulaminie nie ma konsekwecji za takie przeoczenie 10) Nie można zmieniać lub anulować typów. W razie pomyłki gracz zobowiązany jest do poprawienia jej w kolejnym poście przed rozpoczęciem spotkania. i tylko tyle jest Moim zdaniem jezeli pomiedzy sobą sie dogadali to ich prywatna sprawa Dzięki Luki, tym bardziej że to nie była zmiana typu tylko dopisanie daty i godziny rozpoczęcia meczu, 5 minut po rozpoczęciu spotkania
|
Do góry
|
|
|
|
#5320709 - 21/04/2012 18:33
|
old hand
|
Na jakiejolwiek poprawki jest czas do rozpoczęcia spotkania i chyba to wyraźnie jest napisane w tym punkcie, który został zacytowany wyzej. Tylko w pierwszej kolejce tolerowałem małe braki i niedopatrzenia, ale teraz to nie wchodzi w grę.
To że przeciwnik się zgodzi, czy nie...no sorry ale bądźmy poważni. Co ja w takich przypadkach mam się zawsze pytać zainteresowane strony co myślą? Mówisz, że to tylko 5 minut, czyli co 5 minut wolno, a ile nie wolno? 45? 89?
Przykro mi gol strzelony ze spalonego i nie może zostać uznany. Pozdrawiam. Nie mówię że 5 minut wolno czy nie wolno, chodzi mi głównie o to że informacje które nie były podane od razu (data i godzina spotkania) nie miały wpływu na wynik spotkania a zarazem typu. Czyli rozumiem że jak ktoś błędnie poda nazwę drużyny i poprawi to po rozpoczęciu spotkania to typ również zostaje uznany jako nietrafiony.
|
Do góry
|
|
|
|
#5321051 - 21/04/2012 20:40
[Re: mejdys85]
|
Meldunek: 12/10/2003
|
Czyli rozumiem że jak ktoś błędnie poda nazwę drużyny i poprawi to po rozpoczęciu spotkania to typ również zostaje uznany jako nietrafiony. Chodzi Ci o sytuacje, że ktoś typuje Legia - Lech, a wpisuje Legia - Wisła? No oczywiście, że typ nietrafiony.
|
Do góry
|
|
|
|
#5321064 - 21/04/2012 20:47
|
old hand
|
Czyli rozumiem że jak ktoś błędnie poda nazwę drużyny i poprawi to po rozpoczęciu spotkania to typ również zostaje uznany jako nietrafiony. Chodzi Ci o sytuacje, że ktoś typuje Legia - Lech, a wpisuje Legia - Wisła? No oczywiście, że typ nietrafiony. Dobra nie ma tematu, skoro uważasz że tak jest sprawiedliwie to niech tak będzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#5356750 - 18/05/2012 04:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2005
|
Akhu pytam na zapas, czy masz już komplet loginów? Czy jeszcze ktoś zalega?
|
Do góry
|
|
|
|
#5361068 - 21/05/2012 14:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2005
|
Jesli chodzi o obrot tym bonusem to ile razy i po jakim kursie min i czy moga byc single czy jak?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|