Ja już napisałem jak nie mam nic do powiedzenia to siedzę cicho.
A Ty się wpieprzasz, między wódkę a zakąskę, że ktoś komuś wkleił składy.
Sam za to głównie swoją działalność na forum ograniczasz ostatnio do przemądrzałych tekstów o tym jaki typ trafiłeś, albo ile kurs spadł po tym jak zagrałeś.
No i oczywiscie na pytania co grasz, odpowiadasz "nie moge powiedziec", tak jak bylo z pytaniem o zwycięzcę LŚ.
Wyjąłeś jedną sytuację i uważasz, że wystarczy to do całościowej oceny? Zapytaj osób, które wysyłają mi PRIVY, czy komuś odmawiam...
Zgrywasz wielkiego inwestora, a tak naprawdę jesteś nikim w tym biznesie, co udowodniłeś nieraz swoimi teoriami.
Mnie przynajmniej bronią wyniki, a Ciebie wyimaginowana rzeczywistość. Dając coś, masz prawo oczekiwać czegoś wzamian. Nie dając nic, siedzisz cicho - i proponuję pozostać w tym schemacie, jak sam przynałeś ma on rację bytu.
Ja nie potępiam pomocy innym, bo tak by mnie tu dawno nie było. Nie potrafię jednak zrozumieć, dlaczego pomagać leniom, którym się kilka razy nie chce kliknąć w wyszukiwarce. Jak ktoś ma pytania teoretyczne, zawsze jestem chętny do dyskusji i pomocy oraz dzielenia się tym co wiem.
Więc nie zapędzaj się, to Ty tu jesteś moderatorem i powinieneś dbać o żywą dyskusję, wymianę informacji.
Więc zamilknij, z łaski swojej.