#545016 - 02/04/2006 15:06
Re: Podsumowania, wyniki spotkań
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/02/2006
|
Samara - Lietuvos  Brno - USVO  USVO - Lietuvos 3m  no i zostal final oby dla Samary
|
Do góry
|
|
|
|
#545021 - 05/04/2006 06:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Ogólnie możemy podumować 1 serię spotkań jako bardzo udaną raczej dla wszystkich  /choć Ci co grali over koniczynek troszkę się spocili  / Ja mogę żałować jedynie że Pireus po pięknej pogoni w 4 kwarcie nie utrzymał handicapu +7,5. Naprawdę duża kasa przeszła koło nosa  Rewanże już w czwartek także zapraszam do tematu na owocną miejmy nadzieje debatę  - to takie modne słowo...
|
Do góry
|
|
|
|
#545023 - 05/04/2006 08:44
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/11/2005
|
cska efes - jak juz bylo wspominane kilkakrotnie, druzyny z bardzo dobra obrona, uwazam ze cska wiedzac jak silna bronia sa "3" turkow ze szczegolna uwaga beda bronic rzutów z dystansu, obrona bedzie dosc mozna i krotka wiec ewenytualnie duzo fauli, duzo nerwowosci wszystko to sklada sie w moich oczach na UNDER 146.5pkt!!!
maccabi - olimpakos - hmm ciekawy mecz, jak wiadomo maccabi potrafi duzo rzucic u siebie, uwazam ze pomimo tego iz nie bedzie to latwa przeprawa dla maccabi, dryzyna gospodarzy wygra ten mecz i rzuci w granicach 85-90pkt a ze olimpakos napewno sie latwo nie podda swoje 80pkt moga rzucic? a moze jakas dogrywka? podsumowujac OVER 161.5pkt!!!
panata - tau moze to kogos zdziwi ale dla mnie to mega promocja ze strony bukow, uwazam ze linia 154 spokojnie do przeskoczenia, buki chyba sie zasugerowaly ostatnim meczem panaty i tau i dlatego tak niska linia, w tym meczy wszystko mozliwe, obrona swoja droga tau druzyna ofensywna panata u siebie nie zwykla rzucac mniej niz 80pkt, hiszpanie jak wiadomo jak beda mieli dzien to to wynik sie bardzo rozkreci! wiec jeszcze raz powiem to otwarcie ze OVER 154.5pkt!!!
barca - real - ostatni mecz dwie druzyny hiszpanskie, presja wyniku ogromna z obydwu stron, barca meczarnie w lidze hiszpanskiej na wekendzie, ogolnie barca w meczach o bardzo wysoka stawke duzo nie rzuca, real natomiast podobnie, jesli dodamy do tego ze real gra na wyjezdzie to mi wychodzi ze w tym meczu bardzo prawdopodobny UNDER 148.5pkt!!!
proroczo, szcesliwie wytypowalem wszystkie overy/undery oby tak dalej ale mecz panaty to horror w koncowce jesli chodzi o over!
|
Do góry
|
|
|
|
#545024 - 06/04/2006 20:50
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/11/2005
|
efes -cska, pierwszy mecz pokazal jak zacieta to bedzie walka, efes wlasna hala, fanatyczni kibice, po drugiej stronie przez wielu typowanych faworyt tej edycji, kolejny mecz walki w 1 meczu suma pkt byla dosc niska, wtedy mielismy dosc wyraznu under teraz dojdzie do rewanzu i mimo wszystko uwazam ze linia jest tak niska ze az trudno nie skusic sie na over w tym meczu wynik moze byc podobny akle nie chce mi sie wierzyc aby po tak miernej skutecznosci w 1 meczu efes u siebie rzucil mniej niz 65-70pkt pkt, cska swoje rzuci gdyz napewno bedzie chcialo zakonczyc ta rywalizacje na 2 meczach wiec podsumowujac OVER 142.5!!! ewentualnie cska 2 7/10
olimpakos - maccabi, w 1 meczu obie druzyny zagraly na swoim poziomie (suma pkt), tez jestem zwolennikiem opinii ze dojdzie do 3 meczu wiec olimpakos napewno rzuci sporo pkt zeby wygrac, a zeby wygrac z maccabi to naprawde trzeba sie sprezyc, a drugiej stronie maccabi napewno nie odpusci a ze to raczej overowa druzyna wiec OVER 163.5!!!
tau - panathinaikos, w 1 meczu cudem wszedl over ale uwazam ze w drugim meczu bedzie podobny wynik a nawet wyzszy, tau u siebie niezwykle mocne, graja skutecznie, moze jakas dogryweczka bedzie w tym meczu? wiec OVER 156.5!!!
real -barca, analiza bedzie taka: rzuc moneta a trafisz:) osobiscie bez zadnej analizy stawiam OVER 145.5, nie sadze zeby powtorzyla sie sytuacja z barcy,
prawie wszystko znowu trafilem gdyby nie olimpakos - maccabi ale i tak jest dobrze!
|
Do góry
|
|
|
|
#545026 - 12/04/2006 19:49
|
member
Meldunek: 24/03/2006
|
A ja napisze tylko że dzisiejsze wyczyny Panathinaikosu i niepowodzenia innych drużyn we wcześniejszych fazach Wtopoligi na przestrzeni ostatniego miesiaca kosztowały mnie kilka średnich krajowych  Tak że bardzo im dziękuje za wspaniałe skoki formy  No i sobie chociaż raz ulże: ostrzegam - są pewne reguły w tematach
Edited by sebkos (13/04/2006 05:30)
|
Do góry
|
|
|
|
#545027 - 12/04/2006 19:57
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/12/2003
|
Quote:
TAU IZI <FAJA>:)
jasne, izi, chlopcze wlacz sobie syferke i zobacz jak mecz wyglada a nie glupka z siebie robisz
|
Do góry
|
|
|
|
|
|