Stawiam na Fishera z Tipsareviciem to oczywiście Fisher serwuje na mecz i oddaje do 30.Pózniej tb przegrany do 1 no i wiadomo jak to się skończyło.Stawiam na Belluciego 1 set ciesze się przy 6-1 w tb wracam a tu 6-8!Wczoraj stawiam na Wolmaransa na 2 seta jest 5-4 40-0 i oczywiście przegrywa tb do 11 robiąc df!
To tylko kilka przykładów z ostatnich dni!
moze czas zeby zrobic sobie przerwe ... mnie wczoraj haas doprowadzil do pasji, mialem go na seta i niestety 1 w 2 mial szanse na wziecie i oddal jak pizda
Myśle nawet żeby zrezygnować bo tylko same straty przez to mam jak coś wygram to nie wypłacam i gram dalej...Niemka od kiedy na nia postawiłem nie ugrała nawet gema! 5-2 5-7 0-6.
Przysiężny też nie ugrał gema z Ignatikiem i jeszcze symulował kontuzje żeby się bardziej nie ośmieszać.Stawiam na Smołe z Martim to oczywiście ma 2 meczowe przy jego podaniu i w tb z 3-1 na 3-7...Poprostu typowy drewniak który nic nie umiał poza serwowaniem i robieniem df-ów.Grał przez środek i jeszcze walił w siatke.Gram na gem Murraya z Karloviciem to Murray się z 40-0 połamał z takim drewniakiem!!!! Czy to nie jest pech?
Także lepiej nie inwestujcie kasy w Thiema.