Ma ktoś pojęcie co babki z Kamerunu reprezentują? Można się spodziewać pogromu ze strony Brazylijek?
jak dla mnie to jedna wielka niewiadoma i jeden z wiekszych niewypalow tej imprezy ...
lepiej pograc Szwedki na -1,5

W.Brytania
Oj już tak nie siej fermentolu, jak im się mecz ułoży to wygrają kilkoma bramkami, co jest dla mnie najbardziej prawdopodobne.
Co do Szwedek to ja się zgadzam.
Grane w weekend bodajże:
Szwecja -1,5 @1,78 7/10
Szwecja -2,5 @2,85 2/10
W sumie bardzo udany rok dla Szwedek, czas na jego ukoronowanie

W ostatnim sparingowym spotkaniu z Wielką Brytanią nie zagrała Schelin, więc dziś na ławę idzie albo Hammarstrom albo Asllani. Jakobsson na prawą. No i właśnie kto na lewej flance ? Brakuje Sjogran, oj brakuje, choć już doświadczona to zawodniczka. Na środku Berglund, mam nadzieje, że zagra solidny turniej, bo ligowa gra obronna Umea delikatnie mówiąc była nie najlepsza. Reszta to trzon zespołu, który w ostatnich latach osiągnął całkiem sporo, więc tu powinno być jak zwykle solidnie.
Nic innego jak zwycięstwo przed spotkaniami z Japonią i Kanadą nie wchodzi w grę. Ofensywa do kwadratu. Kilkanaście dni przygotowań no i obietnice szczytu formy na sam start turnieju. Szykuje się dobre przetarcie okraszone kilkoma bramkami. Ciężko jakoś porównać RPA do jakiejkolwiek europejskiej drużyny (albo w ogóle coś powiedzieć o tej reprezentacji), ale w rankingach wypadają wcale nie lepiej od każdej drużyny z Bałkanów na ten przykład. Jednym słowem wpierdol