|  
| 
| 
| 
| #5493192 - 09/08/2012 03:46  Re: QC Siatkówka /892/
[Re: Platini] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  05/10/2010
 | 
Nawet Argentyna gra świetnie środkiem a my w tym elemencie w mojej ocenie jesteśmy slo lat za murzynami.Ok zaraz ktoś mi zarzuci,ze z Kanadą i Finlandia Możdzonek i Nowakowski grali świetny mecz. Tylko,ze tu chodzi i to,ze z takim zespołem jak ruscy trzeba środkiem tak jak z tą Kanadą i Finlandią,.A możdzonek się do tego nie nadaje i nawet w finale LM z Zenitem ani razu nie zatrzymał blokiem Apalikowa i Wolkowa to chyba o czymś świadczy.Tylko dlaczego naszą krótką zatrzymują inni.Trzeba chyba lekcje od Brazylii i Rasiji wyciągnąć. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5493193 - 09/08/2012 03:46  Re: QC Siatkówka /892/
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  29/01/2012
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5493195 - 09/08/2012 03:51  Re: QC Siatkówka /892/
|   Pooh-Bah

| 
Troche mi ten dzisiejszy mecz przypominał mistrzostwa świata we włoszech.Brak formy i jakaś nie moc tam z Bulgaria i Brazylią 0-3 0-3 nasi stali i patrzyli i tutaj tak samo obudzili się przy 9-16 w trzecim secie.Szkoda,że kurwa takiej walki nie podjęli w 2 i na początku 3 seta bo było widać,że Ruscy pod koniec tego meczu byli lekko zmieszani i dało radę ich ugryźć tylko trzeba było się przyłożyć tak jak przy stanie 9-16 ale można było to zrobić od początku meczu. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5493203 - 09/08/2012 03:58  Re: QC Siatkówka /892/
|   Pooh-Bah

| 
Możemy przez następne 4 lata grać sobie w ME MŚ LŚ i PŚ i nawet wygrywać i słyszeć jacy to my nie jesteśmy wielcy i super ale znowu jak przyjdą igrzyska to będzie wpierdol bo każdy zespół nawet ten najsłabszy przygotuje formę życiową na olimpiadę a takiej formy u naszych nie było widać może uwierzyli,że po wygranej LŚ ta forma wystarczy i nie należy nic popawiać.No jaki się okazało zagraliśmy 1 fajny mecz z Brazylią na dobrym poziomie w finałach LŚ potem słabą Bułgarie ograliśmy 3-0 i Amerykanie w finale zagrali totalny piach i udało sie 3-0 wyciągnąć.Tutaj zagraliśmy również 1 fajny mecz z Włochami a potem już tylko coraz gorzej. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5493209 - 09/08/2012 04:08  Re: QC Siatkówka /892/
[Re: Vamos_Rafa] |  
|   veteran

Meldunek:  08/07/2007
 | 
Nawet Argentyna gra świetnie środkiem a my w tym elemencie w mojej ocenie jesteśmy slo lat za murzynami.Ok zaraz ktoś mi zarzuci,ze z Kanadą i Finlandia Możdzonek i Nowakowski grali świetny mecz. Tylko,ze tu chodzi i to,ze z takim zespołem jak ruscy trzeba środkiem tak jak z tą Kanadą i Finlandią,.A możdzonek się do tego nie nadaje i nawet w finale LM z Zenitem ani razu nie zatrzymał blokiem Apalikowa i Wolkowa to chyba o czymś świadczy.Tylko dlaczego naszą krótką zatrzymują inni.Trzeba chyba lekcje od Brazylii i Rasiji wyciągnąć. lol co ty piszesz za bzdury, srodka nie bylo bo nie bylo przyjecia, nie mozna zagrac efektywnie srodkiem, jak gra sie w przyjeciu tak jak dzis... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5493215 - 09/08/2012 04:11  Re: QC Siatkówka /892/
[Re: Zlatan] |  
|   Pooh-Bah

| 
Nawet Argentyna gra świetnie środkiem a my w tym elemencie w mojej ocenie jesteśmy slo lat za murzynami.Ok zaraz ktoś mi zarzuci,ze z Kanadą i Finlandia Możdzonek i Nowakowski grali świetny mecz. Tylko,ze tu chodzi i to,ze z takim zespołem jak ruscy trzeba środkiem tak jak z tą Kanadą i Finlandią,.A możdzonek się do tego nie nadaje i nawet w finale LM z Zenitem ani razu nie zatrzymał blokiem Apalikowa i Wolkowa to chyba o czymś świadczy.Tylko dlaczego naszą krótką zatrzymują inni.Trzeba chyba lekcje od Brazylii i Rasiji wyciągnąć. lol co ty piszesz za bzdury, srodka nie bylo bo nie bylo przyjecia, nie mozna zagrac efektywnie srodkiem, jak gra sie w przyjeciu tak jak dzis... 63% dobrego przyjęcia dzisiaj ruscy 61%.Mimo to Możdzonek 2 pkt Nowakowski 3 pkt Kosok 2 pkt.Rosja Musersky 13 pkt Wolkow 9 pkt Apalikow 1 pkt.Chcesz sie dalej kłócić? o to czy mamy środek czy nie? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5493218 - 09/08/2012 04:13  Re: QC Siatkówka /892/
|   Pooh-Bah

| 
Nawet Argentyna gra świetnie środkiem a my w tym elemencie w mojej ocenie jesteśmy slo lat za murzynami.Ok zaraz ktoś mi zarzuci,ze z Kanadą i Finlandia Możdzonek i Nowakowski grali świetny mecz. Tylko,ze tu chodzi i to,ze z takim zespołem jak ruscy trzeba środkiem tak jak z tą Kanadą i Finlandią,.A możdzonek się do tego nie nadaje i nawet w finale LM z Zenitem ani razu nie zatrzymał blokiem Apalikowa i Wolkowa to chyba o czymś świadczy.Tylko dlaczego naszą krótką zatrzymują inni.Trzeba chyba lekcje od Brazylii i Rasiji wyciągnąć. lol co ty piszesz za bzdury, srodka nie bylo bo nie bylo przyjecia, nie mozna zagrac efektywnie srodkiem, jak gra sie w przyjeciu tak jak dzis... Meczu chyba nie oglądałęś bo Żygadło generalnie mało gra środkiem on gra Kurek-Bartman-Kurek-Bartman i dlatego szkoda,że  Zagumny wszedł tylko na epizod bo on gra bardziej ofensywnie i odważniej. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5493221 - 09/08/2012 04:14  Re: QC Siatkówka /892/
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  28/10/2003
 | 
@10,50 na Niemcy... opłaca się, ogląda ktoś? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5493222 - 09/08/2012 04:15  Re: QC Siatkówka /892/
[Re: dupajas] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  08/11/2005
 | 
niemce jakie pizdowate, czemu my z nimi nie gramy? bo przegralismy z Australia   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5493223 - 09/08/2012 04:15  Re: QC Siatkówka /892/
|   Pooh-Bah

| 
Jak sie ma tak dobrych graczy jak Musersky i WOlkow to Grankin może do nich grać w ciemno ale naszym środkowym dużo brakuje do rosjan jeśli chodzi i efektywność ataków.U nich są perfekcyjne u nas co najwyżej poprawne. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5493226 - 09/08/2012 04:17  Re: QC Siatkówka /892/
[Re: Vamos_Rafa] |  
|   veteran

Meldunek:  08/07/2007
 | 
Nawet Argentyna gra świetnie środkiem a my w tym elemencie w mojej ocenie jesteśmy slo lat za murzynami.Ok zaraz ktoś mi zarzuci,ze z Kanadą i Finlandia Możdzonek i Nowakowski grali świetny mecz. Tylko,ze tu chodzi i to,ze z takim zespołem jak ruscy trzeba środkiem tak jak z tą Kanadą i Finlandią,.A możdzonek się do tego nie nadaje i nawet w finale LM z Zenitem ani razu nie zatrzymał blokiem Apalikowa i Wolkowa to chyba o czymś świadczy.Tylko dlaczego naszą krótką zatrzymują inni.Trzeba chyba lekcje od Brazylii i Rasiji wyciągnąć. lol co ty piszesz za bzdury, srodka nie bylo bo nie bylo przyjecia, nie mozna zagrac efektywnie srodkiem, jak gra sie w przyjeciu tak jak dzis... 63% dobrego przyjęcia dzisiaj ruscy 61%.Mimo to Możdzonek 2 pkt Nowakowski 3 pkt Kosok 2 pkt.Rosja Musersky 13 pkt Wolkow 9 pkt Apalikow 1 pkt.Chcesz sie dalej kłócić? o to czy mamy środek czy nie? hahaha co z tego, ze statsach mamy lepsze przyjecie niz Rosjanie, jak oni zdobyli 7 pkt z zagrywki a my 1 , do tego tak jak napisalem, ta zagrywka sprawila nam na tyle klopotu, ze nie bylo w ogole srodka, gdyby to przyjecie bylo lepsze to na pewno wiecej punktow zdobylibysmy srodkiem, jak Ty chcesz wystawic pilke do srodka niedokladnie przyjeta z 3 metra albo z poziomu pol metra od parkietu po zlym przyjeciu... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5493227 - 09/08/2012 04:20  Re: QC Siatkówka /892/
|   Pooh-Bah

| 
Nawet Argentyna gra świetnie środkiem a my w tym elemencie w mojej ocenie jesteśmy slo lat za murzynami.Ok zaraz ktoś mi zarzuci,ze z Kanadą i Finlandia Możdzonek i Nowakowski grali świetny mecz. Tylko,ze tu chodzi i to,ze z takim zespołem jak ruscy trzeba środkiem tak jak z tą Kanadą i Finlandią,.A możdzonek się do tego nie nadaje i nawet w finale LM z Zenitem ani razu nie zatrzymał blokiem Apalikowa i Wolkowa to chyba o czymś świadczy.Tylko dlaczego naszą krótką zatrzymują inni.Trzeba chyba lekcje od Brazylii i Rasiji wyciągnąć. lol co ty piszesz za bzdury, srodka nie bylo bo nie bylo przyjecia, nie mozna zagrac efektywnie srodkiem, jak gra sie w przyjeciu tak jak dzis... 63% dobrego przyjęcia dzisiaj ruscy 61%.Mimo to Możdzonek 2 pkt Nowakowski 3 pkt Kosok 2 pkt.Rosja Musersky 13 pkt Wolkow 9 pkt Apalikow 1 pkt.Chcesz sie dalej kłócić? o to czy mamy środek czy nie? hahaha co z tego, ze statsach mamy lepsze przyjecie niz Rosjanie, jak oni zdobyli 7 pkt z zagrywki a my 1 , do tego tak jak napisalem, ta zagrywka sprawila nam na tyle klopotu, ze nie bylo w ogole srodka, gdyby to przyjecie bylo lepsze to na pewno wiecej punktow zdobylibysmy srodkiem, jak Ty chcesz wystawic pilke do srodka niedokladnie przyjeta z 3 metra albo z poziomu pol metra od parkietu po zlym przyjeciu... Ja widziałem przesunięte krótkie u rosjan np w finale LM ze Skrą miód Malina jakie piłki dostawał Wolkow i jak je kończył a u nas... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5493228 - 09/08/2012 04:21  Re: QC Siatkówka /892/
[Re: yaaho] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  29/01/2012
 | 
niemce jakie pizdowate, czemu my z nimi nie gramy? bo przegralismy z Australia   wstyd kuzwa, w sumie dobrze bo moze by nas te cienkie niemce osmieszyly jak kangury |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5493233 - 09/08/2012 04:22  Re: QC Siatkówka /892/
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  24/08/2006
 | 
Nawet Argentyna gra świetnie środkiem a my w tym elemencie w mojej ocenie jesteśmy slo lat za murzynami.Ok zaraz ktoś mi zarzuci,ze z Kanadą i Finlandia Możdzonek i Nowakowski grali świetny mecz. Tylko,ze tu chodzi i to,ze z takim zespołem jak ruscy trzeba środkiem tak jak z tą Kanadą i Finlandią,.A możdzonek się do tego nie nadaje i nawet w finale LM z Zenitem ani razu nie zatrzymał blokiem Apalikowa i Wolkowa to chyba o czymś świadczy.Tylko dlaczego naszą krótką zatrzymują inni.Trzeba chyba lekcje od Brazylii i Rasiji wyciągnąć. lol co ty piszesz za bzdury, srodka nie bylo bo nie bylo przyjecia, nie mozna zagrac efektywnie srodkiem, jak gra sie w przyjeciu tak jak dzis... 63% dobrego przyjęcia dzisiaj ruscy 61%.Mimo to Możdzonek 2 pkt Nowakowski 3 pkt Kosok 2 pkt.Rosja Musersky 13 pkt Wolkow 9 pkt Apalikow 1 pkt.Chcesz sie dalej kłócić? o to czy mamy środek czy nie? hahaha co z tego, ze statsach mamy lepsze przyjecie niz Rosjanie, jak oni zdobyli 7 pkt z zagrywki a my 1 , do tego tak jak napisalem, ta zagrywka sprawila nam na tyle klopotu, ze nie bylo w ogole srodka, gdyby to przyjecie bylo lepsze to na pewno wiecej punktow zdobylibysmy srodkiem, jak Ty chcesz wystawic pilke do srodka niedokladnie przyjeta z 3 metra albo z poziomu pol metra od parkietu po zlym przyjeciu...co Ty gadasz, nie było środka niezależnie od tego jakie było przyjęcie. Nawet z taką Wielką Brytanią. Graliśmy włoską siatkówkę: lewa- prawa, nawet szóstka niebardzo szła. Dopasowaliśmy się poziomem do tych oldschoolowych koszulek. Takie granie jak za Wagnera i tak samo graliśmy gdy AA został selekcjonerem. Zygadło to pizda amen. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5493234 - 09/08/2012 04:23  Re: QC Siatkówka /892/
|   Pooh-Bah

| 
albo Lucas i Sidao dostawali pilki od Bruno dosłownie na 3 metr prawie przy stronie atakującego i kończli po prostej do narożnika.Można sie nauczyć takich akcji,tylko,że trzeba czuć dobrze gre z rozgrywającym,ale u nas z Żygadło generalnie krótkie nie są aż tak dobre.Dlaczego my nie kopiujemy tych akcji od Brazylii i rosjan? |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |