#5502244 - 19/08/2012 03:22
Re: QC Żużel /142/
[Re: lotniskowiec32]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/07/2010
|
[quote=lotniskowiec32]WITAM wszystkich,mam takie pytanko--mam Jespena Jensena-Czaja+3--na 1--Czaja pojechal raz i zaliczyl upadek,wiecej juz dzis nie pojedzie, przy zalozeniu za Jespen zrobi minimum 4--jak bet365 to rozliczy--jest jakas minimalna liczba startow jaka musi zawodnik pojechac--bo nie wiem czy mam kibicowac Jespenowi---z gory dzieki za odpowiedz Muszą rozpocząć przynajmniej jeden wyścig, czyli w tym wypadku jak Jepsen pojedzie choć raz to zakład będzie zaliczony. [/quotez Zrobili zwrot,łotry bardzo ciekawe na jakiej podstawie zrobili te zwroty mialem postawione na s.p Richardsona w jego ostatnim meczu to rozliczyli mi zaklad jako przegrana a sytuacja byla praktycznie taka sama jak tutaj z tym, ze ja mialem postawione na tego ktory dalej nie pojechal a Ty masz odwrotnie, bezczelne gnojki
|
Do góry
|
|
|
|
#5502255 - 19/08/2012 03:28
[Re: BartasPT]
|
Meldunek: 12/10/2003
|
[quote=lotniskowiec32]WITAM wszystkich,mam takie pytanko--mam Jespena Jensena-Czaja+3--na 1--Czaja pojechal raz i zaliczyl upadek,wiecej juz dzis nie pojedzie, przy zalozeniu za Jespen zrobi minimum 4--jak bet365 to rozliczy--jest jakas minimalna liczba startow jaka musi zawodnik pojechac--bo nie wiem czy mam kibicowac Jespenowi---z gory dzieki za odpowiedz Muszą rozpocząć przynajmniej jeden wyścig, czyli w tym wypadku jak Jepsen pojedzie choć raz to zakład będzie zaliczony. [/quotez Zrobili zwrot,łotry bardzo ciekawe na jakiej podstawie zrobili te zwroty mialem postawione na s.p Richardsona w jego ostatnim meczu to rozliczyli mi zaklad jako przegrana a sytuacja byla praktycznie taka sama jak tutaj z tym, ze ja mialem postawione na tego ktory dalej nie pojechal a Ty masz odwrotnie, bezczelne gnojki Rico został wykluczony w tamtym biegu, więc dlatego miałeś przegrany.
|
Do góry
|
|
|
|
#5502284 - 19/08/2012 03:48
[Re: Green Arrow]
|
stranger
Meldunek: 11/07/2011
|
Richardsson był sprawcą przerwania wyscigu i zostal z niegowykluczony. Czaja został skasowany przez łęgowika i miał U/NS który nawet nie jest liczony do średniej biegowej w przeciwieństwie do W Poczytalem troche regulamin i pisza w nim ze liczy sie rozpoczecie wyscigu--Uczestnicy - H2H/Handicap - H2H (spotkania ligowe) Wszystkie wyścigi liczą się, ze wszystkimi punktami taktycznymi liczącymi się jako normalne wyniki np. 3-2-1-0. Punkty bonusowe nie liczą się do rozliczenia. Zakłady są ważne w H2H, jeżeli obydwaj uczestnicy rozpoczęli przynajmniej jeden wyścig (wyelimnowania liczą się). Ponadto, jeżeli mecz zostanie odwołany przed zakończeniem, wszystkie zaklady zostaną anulowane, chyba że wynik zakładu został już określony ,,wiec chyba nie ma podstaw do zwrotu
|
Do góry
|
|
|
|
#5502338 - 19/08/2012 04:53
[Re: lotniskowiec32]
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Meldunek: 11/01/2007
|
Richardsson był sprawcą przerwania wyscigu i zostal z niegowykluczony. Czaja został skasowany przez łęgowika i miał U/NS który nawet nie jest liczony do średniej biegowej w przeciwieństwie do W Poczytalem troche regulamin i pisza w nim ze liczy sie rozpoczecie wyscigu--Uczestnicy - H2H/Handicap - H2H (spotkania ligowe) Wszystkie wyścigi liczą się, ze wszystkimi punktami taktycznymi liczącymi się jako normalne wyniki np. 3-2-1-0. Punkty bonusowe nie liczą się do rozliczenia. Zakłady są ważne w H2H, jeżeli obydwaj uczestnicy rozpoczęli przynajmniej jeden wyścig (wyelimnowania liczą się). Ponadto, jeżeli mecz zostanie odwołany przed zakończeniem, wszystkie zaklady zostaną anulowane, chyba że wynik zakładu został już określony ,,wiec chyba nie ma podstaw do zwrotu tylko, że jeśli zawodnik nie przystąpi do powtórki z tym, że przy tym samym nie jest z niej wykluczony to tak jakby nie wziął udziału w wyścigu, bo w powtórzonym biegu nie wziął udziału i to chyba jest logiczne
|
Do góry
|
|
|
|
#5502386 - 19/08/2012 06:55
[Re: mlody_wilk]
|
stranger
Meldunek: 11/07/2011
|
Richardsson był sprawcą przerwania wyscigu i zostal z niegowykluczony. Czaja został skasowany przez łęgowika i miał U/NS który nawet nie jest liczony do średniej biegowej w przeciwieństwie do W Poczytalem troche regulamin i pisza w nim ze liczy sie rozpoczecie wyscigu--Uczestnicy - H2H/Handicap - H2H (spotkania ligowe) Wszystkie wyścigi liczą się, ze wszystkimi punktami taktycznymi liczącymi się jako normalne wyniki np. 3-2-1-0. Punkty bonusowe nie liczą się do rozliczenia. Zakłady są ważne w H2H, jeżeli obydwaj uczestnicy rozpoczęli przynajmniej jeden wyścig (wyelimnowania liczą się). Ponadto, jeżeli mecz zostanie odwołany przed zakończeniem, wszystkie zaklady zostaną anulowane, chyba że wynik zakładu został już określony ,,wiec chyba nie ma podstaw do zwrotu tylko, że jeśli zawodnik nie przystąpi do powtórki z tym, że przy tym samym nie jest z niej wykluczony to tak jakby nie wziął udziału w wyścigu, bo w powtórzonym biegu nie wziął udziału i to chyba jest logiczne Pozwole sie z tym nie zgodzic--dla mnie rozpoczac choc 1 bieg,to znaczy ze nalezy stanac na starcie ,jesli zaliczyl upadek(ze swojej winy lub nie-bez roznicy)tzn ze musial ten bieg rozpoczac-cale reszta juz sie nie liczy,,gdyby bylo ukonczyc to co innego
|
Do góry
|
|
|
|
#5502483 - 19/08/2012 16:51
[Re: Platini]
|
#1 WorldSpeedway
Meldunek: 03/06/2005