|  
| 
| 
| 
| #5508026 - 24/08/2012 04:02  Re: QC US Sports /567/
[Re: Platini] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  07/02/2006
 | 
Dzisiaj bardziej na przełamanie Phillies i nadzieja na słabszy mecz Reds. Phillies zaczęli sezon osłabieni kontuzjami trójki podstawowych batsmanów, którzy niedawno powrócili do gry - stąd tak kiepski ich rekord w tym sezonie. Dziś miotać będzie Hamels, który w tym sezonie jest jak na razie najlepszym starterem drużyny z Filadelfii. Po stronie Reds, rzucać będzie Cueto. Obaj panowie prezentują wysoką formę, z dość niskim ERA. Ja czuję tu lekką podpuchę z linią o/u i wydaje mi się, że padnie jednak więcej, niż oferowanych 7 runów. Typuję wynik w okolicach 6-3 dla Phillies.
 Do tego Angels, co do których mam przeczucie, że zrobią na Fenway Park Skarpetom z dup jesień średniowiecza (Wilson, który niewątpliwie jest wielkim talentem, ale po przejściu z Rangers, nie może odnaleźć swojej formy, ale dziś mając przeciwko sobie nieco chimeryczną ofensywę Red Sox, powinien polepszyć swój bilans na 10-9) oraz Rangers (Twins - o tej drużynie wiele pisać nie trzeba - bardzo kiepski sezon w ich wykonaniu, grają bardzo nierówno i nie widzę opcji, żeby dzisiejszy mecz w Arlington zakończył się ich zwycięstwem).

I na koniec, dość sentymentalnie raczej, Packers. Mają kiepski preseason, ale moim zdaniem spokojnie stać ich na zwycięstwo. Niestety, sporo zależy od tego, ile czasu Aaron spędzi na boisku dyrygując ofensywą...
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5508055 - 24/08/2012 04:18  Re: QC US Sports /567/
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  01/07/2010
 | 
I na koniec, dość sentymentalnie raczej, Packers. Mają kiepski preseason, ale moim zdaniem spokojnie stać ich na zwycięstwo. Niestety, sporo zależy od tego, ile czasu Aaron spędzi na boisku dyrygując ofensywą...znalazlem takie cos: Packers.............A. Rodgers to start with starters for 1st half........G. Harrell in next till 4thQ.............B.J. Coleman in next till finish......... Bengals........A. Dalton to start with starters for 24 - 30 plays............B. Gradkowski in next till 4thQ..........Z. Robinson in next till finish........... ile w tym prawdy    moze tez cos rusze z dzisiejszych meczow |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5508123 - 24/08/2012 04:49  Re: QC US Sports /567/
[Re: BartasPT] |  
|   Carpal Tunnel

| 
F'n'F takie posty to   tutaj   się wrzuca  z przyzwyczajenia korzystam tylko z QC, niestety   wybacz, Mistrzu   I na koniec, dość sentymentalnie raczej, Packers. Mają kiepski preseason, ale moim zdaniem spokojnie stać ich na zwycięstwo. Niestety, sporo zależy od tego, ile czasu Aaron spędzi na boisku dyrygując ofensywą...znalazlem takie cos: Packers.............A. Rodgers to start with starters for 1st half........G. Harrell in next till 4thQ.............B.J. Coleman in next till finish......... Bengals........A. Dalton to start with starters for 24 - 30 plays............B. Gradkowski in next till 4thQ..........Z. Robinson in next till finish........... ile w tym prawdy    moze tez cos rusze z dzisiejszych meczownawet jeśli Aaron zagra półtorej kwarty, to i tak może wystarczyć na pokrycie -3   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5508249 - 24/08/2012 06:30  Re: QC US Sports /567/
|   Carpal Tunnel

|  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5508265 - 24/08/2012 07:01  Re: QC US Sports /567/
[Re: Fresh'n'Funky] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  26/07/2007
 | 
	Boston Red Sox    @1.95kolega "Lecz" ma jakiś argument ?   a czy moje typy z mlb kiedys zawiodly ? 6-0 po 2 ingach   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5508275 - 24/08/2012 07:07  Re: QC US Sports /567/
[Re: Sed] |  
|   Carpal Tunnel

| 
	Boston Red Sox    @1.95kolega "Lecz" ma jakiś argument ?   a czy moje typy z mlb kiedys zawiodly ? 6-0 po 2 ingach  nie wiem, czy zawiodły, nie prowadzisz bilansu   poza tym, ostatnio Angels prowadzili chyba 8-0, czy 8-1 z TB, a wszyscy wiemy jak się skończyło   |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |