Witam

Nie jest to moja analiza, ale myślę, że warto zajrzeć (nie podaję adresu, żeby nie reklamować innego forum):
25.08 17:00 Elana Toruń - Chrobry Głogów 2 @2.55 6/10 tobet
Elana nadal z zakazem transferowym. W skladzie bedzie duzo wychowankow, ktorzy normalnie nie beda grac w 1 skladzie. Do tego brak ogrania bo grali tylko 1 ligowy mecz z Oława 0:0. W meczu tym oddali chyba tylko 1 celny strzal na bramke. Ogolnie graja lekka padake tym skladem. Czekaja na uchylenie zakazu 29 sierpnia i juz maja zakontraktowanych 3 nowych zawodnikow. W tym meczu jednak grac nie moga.
Chrobry juz wczoraj wyjechal na to spotkanie.Po 3 meczach ma 6 pktow.
W Chrobrym gra były zawodnik Elany Sędziak. Z pewnością dużo opowie trenerowi o przeciwniku
pomorska.pl
"Złe wspomnienia z Chrobrym
Drużyna Elany będzie w sobotę gospodarzem meczu z Chrobrym, jednym z kandydatów do awansu w obecnym sezonie. Zespołem może bez indywidualności, dysponującym bardzo wyrównanym składem. Piłkarze z Głogowa mają ustabilizowaną kadrę, grają piłkę konsekwentną do bólu i trzeba naprawdę wielkiej mobilizacji, a na boisku olbrzymiego zaangażowania, aby na murawie pozostać godnym przeciwnikiem. Torunianie mają złe wspomnienia z meczów z jedenastką Chrobrego. Niemal przed rokiem ulegli u siebie 1:3. Rywalom wystarczyło 20 końcowych minut spotkania, aby zainkasować komplet punktów.
- Mamy świadomość siły i walorów najbliższego przeciwnika - mówi Grzegorz Wędzyński, trener żółto-niebieskich. - Z kolei nam dokuczają problemy organizacyjne i plaga kontuzji, która sparaliżowała kadrę. Trzeba cieszyć się, że władze klubu starają się wyrównywać zawodnikom zaległości płacowe (Wojciech Cedro, prezes Elany poinformował, że 95 proc należności zostało uregulowanych - przyp. TOM), bo wpłynie to na pewno na morale zespołu. Ale absencji kilku ważnych dla drużyny zawodników nie przeskoczymy. Oczekuję jednak od moich podopiecznych maksymalnego zaangażowania. Wierzę, że walcząc do upadłego, ale mądrze, będziemy potrafili zniwelować niedostatki w umiejętnościach. Bo naszej młodzieży jeszcze wiele brakuje. Do kibiców apeluję, aby wykazali odrobinę cierpliwości i swoim dopingiem zachęcali zawodników do nieprzejednanej postawy na boisku"