Uros wczoraj kichę zagrał, ale dwa słabe mecze pod rząd? Nie wydaje mi się. Obrońca tytułu z nożem na gardle, bo później przyjdą trudniejsze mecze. @1,83? Ja w to wchodzę.
Villena kontra Kebaby, ostatnie ich starcie po 5-setówce na korzyść zawodników z płw. Iberyjskiego, co istotne mecz rozgrywany był w dzikim kraju, co się Turcją zowie. Tym razem pojedynek na netralnym, @1,85 to propozycja wobec której nie godzi się przejść obojętnie.
Makaron, jako źródło węglowodanów szczególnie polecany jest w diecie sportowców. Czy dla Suomi będzie to lekkostrawny posiłek? Szczerze wątpię. Kraj Świętego Mikołaja (jeden z 3 gwoli ścisłości) charakteryzuje się dobrą grą w obronie. Biologii jednakże nie oszukają, czego efektem jest nieporadność w grze ofensywnej. Historia lubi się powtarzać to fakt (3-1 w tym roku dla Suomi), ale obecna dyspozycja pozwala stwierdzić, iż @1,35 to rozsądna opcja do akumulowanego zakładu.
Wyrośnieci Bułgarzy kontra stosunkowo mało zgrana drużyna naszych zachodnich sąsiadów, osłabiona brakiem ważnego ogniwa (Dobbert). Z Helladą się pomęczyli - ok, po sąsiedzku, punkty trzeba z głową zdobywać, do tego drużyna z dużym potencjałem, ale tym razem to już nieco inny poziom. Naprzód! za Sofię! za chwałę! za ojczyznę! @1,35