#5600437 - 24/10/2012 20:04
Re: QC Tenis - 24.10
[Re: Rusty]
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Meldunek: 08/08/2004
|
Mnie irytuje, jak ktoś zwraca komuś uwagę, że pisze sporo postów, często sam do siebie. Kiedyś na QC to jeden gem rozpisywano się na 3-4 posty 15-0, 15-15, 30-15 i jakoś nikt do tego pretensji nie miał. Ba nawet było to pomocne, bo Internet w komórkach miał mało który i jak się typowało mecz, którego się nie śledziło to ja sam czasem wchodziłem na QC po meczu i sprawdzałem sobie relację na forum, bo nie chciałem dowiedzieć się suchego wyniku tylko stopniowo odkrywać prawdę Hehe coś w tym jest, ale to były raczej czasy jak nie było livescorów, tylko jedna osoba oglądała a reszta tylko klikała odśwież. Teraz takie pisanie zaśmieca, i czasami jak się zacznie wymiana zdań to trudno się wyszukać spośród botów  A co do odkrywania, ja do dziś tak robię, jak mecz jest w nocy a nie chce mi się siedzieć. Odpalam livescore i autoscreenshot co 15 sekund. Rano wstaję i mam cały mecz emocji w kilka minut. Zajebista sprawa polecam 
|
Do góry
|
|
|
|
#5600442 - 24/10/2012 20:05
[Re: W8inG4DeatH]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2006
|
Mnie irytuje, jak ktoś zwraca komuś uwagę, że pisze sporo postów, często sam do siebie. Kiedyś na QC to jeden gem rozpisywano się na 3-4 posty 15-0, 15-15, 30-15 i jakoś nikt do tego pretensji nie miał. Ba nawet było to pomocne, bo Internet w komórkach miał mało który i jak się typowało mecz, którego się nie śledziło to ja sam czasem wchodziłem na QC po meczu i sprawdzałem sobie relację na forum, bo nie chciałem dowiedzieć się suchego wyniku tylko stopniowo odkrywać prawdę Hehe coś w tym jest, ale to były raczej czasy jak nie było livescorów, tylko jedna osoba oglądała a reszta tylko klikała odśwież. Teraz takie pisanie zaśmieca, i czasami jak się zacznie wymiana zdań to trudno się wyszukać spośród botów  A co do odkrywania, ja do dziś tak robię, jak mecz jest w nocy a nie chce mi się siedzieć. Odpalam livescore i autoscreenshot co 15 sekund. Rano wstaję i mam cały mecz emocji w kilka minut. Zajebista sprawa polecam Wystarczy: www.tennisbetsite.com i nie trzeba robić żadnych SS
|
Do góry
|
|
|
|
#5600444 - 24/10/2012 20:07
[Re: Platini]
|
old hand
Meldunek: 16/08/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5600445 - 24/10/2012 20:07
[Re: Rusty]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/03/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5600448 - 24/10/2012 20:07
[Re: maaajo]
|
|
Mnie irytuje, jak ktoś zwraca komuś uwagę, że pisze sporo postów, często sam do siebie. Kiedyś na QC to jeden gem rozpisywano się na 3-4 posty 15-0, 15-15, 30-15 i jakoś nikt do tego pretensji nie miał. Ba nawet było to pomocne, bo Internet w komórkach miał mało który i jak się typowało mecz, którego się nie śledziło to ja sam czasem wchodziłem na QC po meczu i sprawdzałem sobie relację na forum, bo nie chciałem dowiedzieć się suchego wyniku tylko stopniowo odkrywać prawdę Hehe coś w tym jest, ale to były raczej czasy jak nie było livescorów, tylko jedna osoba oglądała a reszta tylko klikała odśwież. Teraz takie pisanie zaśmieca, i czasami jak się zacznie wymiana zdań to trudno się wyszukać spośród botów  A co do odkrywania, ja do dziś tak robię, jak mecz jest w nocy a nie chce mi się siedzieć. Odpalam livescore i autoscreenshot co 15 sekund. Rano wstaję i mam cały mecz emocji w kilka minut. Zajebista sprawa polecam Wystarczy: www.tennisbetsite.com i nie trzeba robić żadnych SS A co mi po tym jak wejdę i zobaczę wynik. Chodzi o to, żeby obejrzeć normalnie mecz na livescore tylko już po fakcie i w przyspieszonym tempie
|
Do góry
|
|
|
|
#5600449 - 24/10/2012 20:08
|
Carpal Tunnel
|
Mnie irytuje, jak ktoś zwraca komuś uwagę, że pisze sporo postów, często sam do siebie. Kiedyś na QC to jeden gem rozpisywano się na 3-4 posty 15-0, 15-15, 30-15 i jakoś nikt do tego pretensji nie miał. Ba nawet było to pomocne, bo Internet w komórkach miał mało który i jak się typowało mecz, którego się nie śledziło to ja sam czasem wchodziłem na QC po meczu i sprawdzałem sobie relację na forum, bo nie chciałem dowiedzieć się suchego wyniku tylko stopniowo odkrywać prawdę Hehe coś w tym jest, ale to były raczej czasy jak nie było livescorów, tylko jedna osoba oglądała a reszta tylko klikała odśwież. Teraz takie pisanie zaśmieca, i czasami jak się zacznie wymiana zdań to trudno się wyszukać spośród botów  A co do odkrywania, ja do dziś tak robię, jak mecz jest w nocy a nie chce mi się siedzieć. Odpalam livescore i autoscreenshot co 15 sekund. Rano wstaję i mam cały mecz emocji w kilka minut. Zajebista sprawa polecam Wystarczy: www.tennisbetsite.com i nie trzeba robić żadnych SS A co mi po tym jak wejdę i zobaczę wynik. Chodzi o to, żeby obejrzeć normalnie mecz na livescore tylko już po fakcie i w przyspieszonym tempie Klikasz na wynik i masz punkt po punkcie wszystko
|
Do góry
|
|
|
|
#5600450 - 24/10/2012 20:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/04/2011
|
Mnie irytuje, jak ktoś zwraca komuś uwagę, że pisze sporo postów, często sam do siebie. Kiedyś na QC to jeden gem rozpisywano się na 3-4 posty 15-0, 15-15, 30-15 i jakoś nikt do tego pretensji nie miał. Ba nawet było to pomocne, bo Internet w komórkach miał mało który i jak się typowało mecz, którego się nie śledziło to ja sam czasem wchodziłem na QC po meczu i sprawdzałem sobie relację na forum, bo nie chciałem dowiedzieć się suchego wyniku tylko stopniowo odkrywać prawdę Hehe coś w tym jest, ale to były raczej czasy jak nie było livescorów, tylko jedna osoba oglądała a reszta tylko klikała odśwież. Teraz takie pisanie zaśmieca, i czasami jak się zacznie wymiana zdań to trudno się wyszukać spośród botów  A co do odkrywania, ja do dziś tak robię, jak mecz jest w nocy a nie chce mi się siedzieć. Odpalam livescore i autoscreenshot co 15 sekund. Rano wstaję i mam cały mecz emocji w kilka minut. Zajebista sprawa polecam Wystarczy: www.tennisbetsite.com i nie trzeba robić żadnych SS Dobre. 
|
Do góry
|
|
|
|
#5600451 - 24/10/2012 20:09
[Re: betowiec]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2012
|
john na ogol przelamanie w 3cim=set, a tu takie meki po ostatnich meczach widac ze zmeczony sezonem
|
Do góry
|
|
|
|
#5600456 - 24/10/2012 20:14
|
|
maaajo ale ty mało kumaty jesteś. jak znam wynik to mi to niepotrzebne. Ja mówię o emocjach jak podczas oglądania meczu Odpalam scoreboarda, tam po zakońćzeniu meczu wynik znika, a ja wstaję rano i zaczynam sobie oglądać mecz "live" na jpgach W sumie to nawet szkoda mi klawiatury na odpowiedź Dlaczego nie rozumiem. Wchodzę na Twoją stronę i widzę wynik. Po meczu po emocjach. Odpalam sobie jpgi z autoscreenshota i nie znam wyniku i oglądam po kolei ? Emocje. Jeśli się mylę to mnie oświeć. Błądzić rzecz ludzka
|
Do góry
|
|
|
|
#5600457 - 24/10/2012 20:15
|
Carpal Tunnel
|
maaajo ale ty mało kumaty jesteś. jak znam wynik to mi to niepotrzebne. Ja mówię o emocjach jak podczas oglądania meczu Odpalam scoreboarda, tam po zakońćzeniu meczu wynik znika, a ja wstaję rano i zaczynam sobie oglądać mecz "live" na jpgach W sumie to nawet szkoda mi klawiatury na odpowiedź Dlaczego nie rozumiem. Wchodzę na Twoją stronę i widzę wynik. Po meczu po emocjach. Odpalam sobie jpgi z autoscreenshota i nie znam wyniku i oglądam po kolei ? Emocje. Jeśli się mylę to mnie oświeć. Błądzić rzecz ludzka Wystarczy zostawić otwartą stronę i iść spać 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|