Polska 1 1,75 Polska(-1,5) 2,90 Patrząc na składy nazwiska Macedończyków nie wiele mi mówią. W pierwszym składzie nie jest awizowany żaden zawodnik który zagrał w ostanim meczu el MŚ z Chorwacją. Liczę że kadra złożona z naszych ligowców będzie chciała pokazać Fornalikowi że w przyszłości mozna na nich liczyć. Co by nie mówić o naszej ekstraklasie to jest mocniejsz od Macedońskiej. Widzę dzisiaj pewne zwycięstwo Polski.
pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
Wyjściowy skład reprezentacji Polski: Łukasz Skorupski - Łukasz Broź, Artur Jędrzejczyk, Tomasz Jodłowiec, Jakub Rzeźniczak - Paweł Wszołek, Daniel Łukasik, Przemysław Kaźmierczak, Szymon Pawłowski, Jakub Kosecki - Arkadiusz Milik.
Polska 1 1,75 Polska(-1,5) 2,90 Patrząc na składy nazwiska Macedończyków nie wiele mi mówią. W pierwszym składzie nie jest awizowany żaden zawodnik który zagrał w ostanim meczu el MŚ z Chorwacją. Liczę że kadra złożona z naszych ligowców będzie chciała pokazać Fornalikowi że w przyszłości mozna na nich liczyć. Co by nie mówić o naszej ekstraklasie to jest mocniejsz od Macedońskiej. Widzę dzisiaj pewne zwycięstwo Polski.
Bardzo możliwe, ale nie zainwestuję 1 złotówki zanim nie zobacze choć parę minut meczy
HoliX
old hand
Meldunek: 24/02/2005
witam Pany
na wstępie, real madryt
a teraz pytanie do znawcuff tematu. Ile idzie wypłata z moneybookers/skrill na karte visa electron ? tak z Waszego doświadczenia? jak zleciłem w środę o 14 to jest szansa jeszcze na to że przed weekendem dotrze ?