typ z innego forum
Manchester United - Sunderland
MU powyżej 0.5 kartki
1.72
Bet365
Nie róbmy sobie jaj, promocja jakich mało i jak dla mnie bet kolejki. Roo powiedział,że dla niego Sunderland jest w jednym rzędzie z City i Liverpoolem, a wszystko to przez ich kibiców, którzy cieszyli się w typowy dla City a w zasadzie dla Lecha sposób po zakończeniu meczu ostatniej kolejki.
MU złapie dużo kartek, przeglądałem ostatnie spotkania i skończyłem na 3 domowych potyczkach United w ramach ligowych potyczek i zawsze pokrywali ten typ, zresztą co tu dużo analizować, takie mecze trzeba wygrywać a United samo sobie może zrobić problem a poza tym bardzo do przodu gra Rafael i dość często łapie, Scholes jak zagra to kartka pewna... wraca do składu Vidic który zastąpi chyba Evansa więc może mu braknąć jeszcze sprytu i może głupio faulować.
Do tego sędziuje Foy! Sędzia który nie daje dużo kartek ostatnio ale kiedy sędziuje United to Diabły łapią kartki.
W tym sezonie nie sędziował United ale robił to w latach wcześniejszych prezentowało się to następująco:
mecz z Crystal kartka Fabio
mecz z City kartka Evry, Rio, Naniego, Welbecka
mecz z Swansea kartka Roo
mecz z NU kartka Scholesa i Fletchera
mecz z Sunderlandem kartka Rafaela i Vidica
mecz z City kartka Scholesa i Browna
mecz z WBA kartka Fabio, Hernandeza, Vidica
Ostatni mecz w jakim nie dostało United kartki od Foya to potyczka z Villa z lutego 2011.
Moim zdaniem można próbować.
wydaje sie bardzo ciekawy..