#5681301 - 25/12/2012 00:27
Re: NBA - Sezon 2012/2013
[Re: Platini]
|
stranger
Meldunek: 24/12/2012
|
witam
dzis noc bez nba. szkoda... jest czas aby na jutro przemyslec
La Lakers La Clips i Miami to bez zadnych watpliwosci moim zdaniem
Boston to juz slabiutko ale jutro sie postawia zdecyduja pozycje 1i 2. D Will vs Rondo i JJ vs Terry i zmiennicy. Niewiem nie mam pomyslu. Raczej sie zdecyduje Boston - 3.0 za okolo zapewne 2.90 Jak uwazacie podobnie houston powalczy ale tu jakis handi + 8.5 na houston za ok 1.7
ps buk z liniami do ustw
|
Do góry
|
|
|
|
#5681546 - 25/12/2012 20:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/03/2009
|
Lalki pograłem ale bardziej ze względu słabej postawy Knicks w ostatnich spotkaniach niż przewagi gospodarzy, kurs juz troche spadł więc tragedii nie będzie. Pewnym betem wydaje mi sie over 201,5 pkt w meczu Clippers-Denver, pinnek@2,02 będzie szybko i widowiskowo,kibicom na Świeta coś sie należy
|
Do góry
|
|
|
|
#5701932 - 07/01/2013 23:44
[Re: Napo]
|
stranger
Meldunek: 07/01/2013
|
Jestem początkującym i mam pytanie gdzie obstawiacie występy indywidualne graczy. Znalazłem tylko kilka kursów do dwóch spotkań na Bwin. Podobno na bet365 też tak jest, ale kursy pojawiają się póżnym wieczorem. Jest jakiś buk u którego są zawodnicy z wszystkich spotkań, albo przynajmniej coś takiego jak Bwin czy bet365? Ponadto gdzieś kiedyś widziałem typy na sumę punktów i asyst, czy punktów i zbiórek, ale buk nie był podany.
|
Do góry
|
|
|
|
#5702107 - 08/01/2013 01:09
[Re: StingnWo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/03/2009
|
Jestem początkującym i mam pytanie gdzie obstawiacie występy indywidualne graczy. Znalazłem tylko kilka kursów do dwóch spotkań na bwin. Podobno na bet365 też tak jest, ale kursy pojawiają się póżnym wieczorem. Jest jakiś buk u którego są zawodnicy z wszystkich spotkań, albo przynajmniej coś takiego jak bwin czy bet365? Ponadto gdzieś kiedyś widziałem typy na sumę punktów i asyst, czy punktów i zbiórek, ale buk nie był podany. betsafe, marathonbet
|
Do góry
|
|
|
|
#5706586 - 10/01/2013 13:43
|
Meldunek: 14/05/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5716233 - 16/01/2013 07:43
|
I Love This Game
Meldunek: 13/07/2007
|
Denver Nuggets - Portland Trailblazers
Zdobycie Bryłek w tym sezonie jest zadaniem bardzo trudnym, pare ekip było blisko zwycięstwa ale ostatecznie tuz przed szczytem ulegali jednak gospodarzom. Dwie ekipy raptem tylko moga sie poszczycić zdobyciem trudnej twierdzy, sa to Miami Heat i niespodziewanie w tym dwu osobowym gronie ekipa Wilków. Dzisiaj zawita ekipa z Portland, ktora w ostatnich latach bardzo rzadko wyjeżdżała w roli zwycięscy. Jednak dzisiaj moim zdaniem moga sprawić niespodziankę, w ostatnich meczach wyjazdowych potrafili wygrac na trudnych terenach w NYK, MEM, jak i wygrac na własnym parkiecie z Miami, lecz w ostatnim meczu po wyrównanej batalii na wlasnym parkiecie ulegli Oklahomie. Widac ekipa przyjezdnych w ostatnich spotkaniach znajduje sie w dobrej formie, co mozna powiedzieć i o ekipie gospodarzy. Co do osłabień, to niepewny jest wystep podstawowego rozgrywającego Lawsona z powodu choroby. Nawet jesli sie wykuruje na mecz, nie wiadomo czy bedzie w pełni swoich możliwości, co moze skutkować na grze zespołu. Kursy na wygrana Blazers bardzo wysokie, a jest to ekipa ktora jest w stanie zdobycz dzis szczyt i postawić swoj maszt na terenie w Nuggets.
Portland Trailblazers @4.80
|
Do góry
|
|
|
|
#5717655 - 17/01/2013 07:19
[Re: Napo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/03/2011
|
Boston Celtics - New Orleans Hornets
Obie ekipy od nowego roku wreszcie graja jak kibice by sobie życzyli. A szczególnie w dobrych nastrojach od nowego roku sa kibice Szerszeni, gdyz ich drużyna wygrała w bieżącym roku prawie tyle spotkan co w pozostałych 29 poprzedniego a mianowicie z Dallas, Ostrygami, Rakietami, Wilkami, jak i wczoraj na parkiecie w Filadelfii z ekipa 76ers. Chciało by sie powiedzieć, dlaczego tak późno a nie od początku sezonu. Celtowie tez widac po słabszej dyspozycji i fatalnej serii, wreszcie złapali odpowiedni wiatr w zagle i kontynuują passe sześciu spotkan z rzedu w roli zwycięzców. Jak widac obie ekipy w ostatnich spotkaniach w bardzo dobrej formie, szanse na zwycięstwo którejś z ekip oceniał bym na wyrównane jednak. A co za tym idzie, moze dojsc do niespodzianki w dzisiejszym spotkaniu.
New Orleans Hornets @4.25 nie polecam. Eric Gordon won't play Wednesday as the Hornets try to rest him follow offseason knee surgery.
|
Do góry
|
|
|
|
#5720734 - 19/01/2013 05:48
|
I Love This Game
Meldunek: 13/07/2007
|
Memphis Grizzlies - Sacramento Kings
Przeglądając ofertę na dzisiejsze spotkania, szczegolnie wpadło mi w oko dane spotkanie. Mianowicie kursy na zwyciestwo ekipy Kings, sa az nadto atrakcyjne do grania i szkoda przejsc obok tego spotkania obojetnie. Ekipa Misków ostatnio w duzym kryzysie, przegrali trzy spotkania z rzedu z Dallas, Clippers, Spurs, i nie było by w tym nic nadzwyczajnego, ale w tych spotkaniach zostali zdeklasowani przez rywali. Dodatkowo dzisiaj zagraja bez dwoch zawodnikow, Quincy Pondextera, a szczególnie bedzie brak głównego Kubusia Zacha Randolpha lidera ekipy. Sacramento przystapi do rywalizacji w optymalnym zestawieniu, plus w bardzo dobrych humorach po wygraniu dwoch ostatnich meczy z Cleveland i Wizards. Obie ekipy w tym sezonie rywalizowały jak dotychczas raz, na parkiecie w Sacramento tydzien temu wygrali zdecydowanie Misie. Dzis w całej sytuacji, nie wskazywał bym przyjezdnych na porazke. Na pewno w ekipie Kings wielka chec rewanzu za ostatnia porazke, wiedzac ze rywal jest w kryzysie, wiec szansa na zwyciestwo jest bardzo duza, a kursy na takie rozstrzygniecie tez bardzo atrakcyjne i warte zaryzykowania.
Sacramento Kings @5.15
|
Do góry
|
|
|
|
|
|