|  
| 
| 
| 
| #5502492 - 19/08/2012 17:02    Kącik komputerowy [29] |  
|   "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek:  14/11/2000
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5509225 - 25/08/2012 07:34  Re: Kącik komputerowy [29]
[Re: Conrad] |  
|   $

Meldunek:  30/12/2002
 | 
ok zapytam bo już głupieje... 3 miesiące temu robiłem formata z płyty 7 nagranej z systemu a od wczoraj nie moge i nie wiem jak :/ po odpaleniu z płyty wchodzi w menu tam jest do wyboru restore system albo naprawić system lub bios albo te głowne menu i co teraz wszystko probowalem ale do instalacji 7 nie widze próbowałem zrobić z tamtąd format c ale tam c mam jako d wpisując komende widze volume label : 5243-C7EE wpisuje po komendzie format d: ale odpisuje ze zły numer label :/ jak do ch zrobić format najgorsze że 3 miesiące temu robiłem    własnie jakoś w tą zakładke w menu wszedłem a tam z listy chyba była a teraz wszystko klikałem i nic same naprawianie systemu albo powracanie do starszej wersji... eh |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5509850 - 25/08/2012 22:46  Re: Kącik komputerowy [29]
[Re: xqwzts] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  08/01/2008
 | 
Panowie dotychczas korzystałem z Acera i Della i tak się składa, że oba się już konkretnie sypią, potrzebowałbym nowego lapka, głównie do internetu, tak aby chodził szybko i sprawnie. Filmów raczeej nie oglądam przez laptop, grać też raczej nie zamierzam.
 Jakiego rzędu na dzień dzisiejszy są to koszty dla nowego laptopa ?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5509957 - 25/08/2012 23:57  Re: Kącik komputerowy [29]
[Re: xqwzts] |  
|   $

Meldunek:  30/12/2002
 | 
w biosie ustaw odpalanie z plyty -> restart -> powinien sie odpalic czarny ekran z napisami i tam bedzie do wyboru dysk gdzie zainstalowac, przed instalacja wybierasz ze format i tyle chyba   no zawsze cd jako 1wszy boot ok znlazlem opcje w control panel powrót do ustawień fabrycznych i 30 minut i wszystko z formatowane i wyczyszczone i nowy windows bez zadnej płyty    moge sie zalozyc ze wiele osób o tym nie wiem i kupuje dla przykladu plyty windowsa   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5511810 - 27/08/2012 02:25  Re: Kącik komputerowy [29]
[Re: radeke] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  18/03/2004
 | 
Panowie dotychczas korzystałem z Acera i Della i tak się składa, że oba się już konkretnie sypią, potrzebowałbym nowego lapka, głównie do internetu, tak aby chodził szybko i sprawnie. Filmów raczeej nie oglądam przez laptop, grać też raczej nie zamierzam.
tyle ile chcesz wydać take to są koszta ... możesz mieć  netbooka za  800zl   lub lapka za 1100-10000 .   Ile masz kasy /ile chcesz wydać ..... i kupuj za  to najlepszą konfiguracje sprzętową    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5515128 - 29/08/2012 03:08  Re: Kącik komputerowy [29]
[Re: raiders_] |  
|   a.k.a. "croydoncabman"

Meldunek:  16/07/2002
 | 
tyle ile chcesz wydać take to są koszta ... możesz mieć  netbooka za  800zl   lub lapka za 1100-10000 .   Ile masz kasy /ile chcesz wydać ..... i kupuj za  to najlepszą konfiguracje sprzętową   Mam podobne pytanie. Potrzebuje tylko do internetu, ale naprawde kozaka, by powiedzmy bylo otwartych 20 stron z livebetingiem, livescory etc a laptopik zeby smigal nie zamulajac. Prosze o w miare szybka odpowiedz, bo moj stary juz nie daje rady i jutro ide do sklepu. Na co najwazniejsze bym zwracal uwage... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5515413 - 29/08/2012 04:14  Re: Kącik komputerowy [29]
[Re: mini-cab_driver] |  
|   Carpal Tunnel

| 
Mam podobne pytanie. Potrzebuje tylko do internetu, ale naprawde kozaka, by powiedzmy bylo otwartych 20 stron z livebetingiem, livescory etc a laptopik zeby smigal nie zamulajac.
 Prosze o w miare szybka odpowiedz, bo moj stary juz nie daje rady i jutro ide do sklepu. Na co najwazniejsze bym zwracal uwage...

Po pierwsze ile chcesz wydać ? Przy zakupie  patrz na procek bierz jak najlepszy  który mieści się w twoim budżecie , ram to teraz  standardowo 4gb   pakują do lapków  i to wszystko  Dla mnie jeszcze ważna  sprawa  to solidny serwis i gwarancja   co się wiąże z producentem  a serwis  i gwara najlepsza u Samsunga ,Della ,Lenovo ... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5516022 - 29/08/2012 13:22  Re: Kącik komputerowy [29]
[Re: raiders_] |  
|   a.k.a. "croydoncabman"

Meldunek:  16/07/2002
 | 
Ten sprosta moim wymaganiom?Mam podobne pytanie. Potrzebuje tylko do internetu, ale naprawde kozaka, by powiedzmy bylo otwartych 20 stron z livebetingiem, livescory etc a laptopik zeby smigal nie zamulajac.
 Prosze o w miare szybka odpowiedz, bo moj stary juz nie daje rady i jutro ide do sklepu. Na co najwazniejsze bym zwracal uwage...

Po pierwsze ile chcesz wydać ? Przy zakupie  patrz na procek bierz jak najlepszy  który mieści się w twoim budżecie , ram to teraz  standardowo 4gb   pakują do lapków  i to wszystko  Dla mnie jeszcze ważna  sprawa  to solidny serwis i gwarancja   co się wiąże z producentem  a serwis  i gwara najlepsza u Samsunga ,Della ,Lenovo ... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5516029 - 29/08/2012 13:42  Re: Kącik komputerowy [29]
[Re: mini-cab_driver] |  
|   Carpal Tunnel

| 
Ten sprosta moim wymaganiom?Mam podobne pytanie. Potrzebuje tylko do internetu, ale naprawde kozaka, by powiedzmy bylo otwartych 20 stron z livebetingiem, livescory etc a laptopik zeby smigal nie zamulajac.

Po pierwsze ile chcesz wydać ? Przy zakupie  patrz na procek bierz jak najlepszy  który mieści się w twoim budżecie , ram to teraz  standardowo 4gb   pakują do lapków  i to wszystko  Dla mnie jeszcze ważna  sprawa  to solidny serwis i gwarancja   co się wiąże z producentem  a serwis  i gwara najlepsza u Samsunga ,Della ,Lenovo ...Myślę że spokojnie  i zapas mocy zostanie .....  ja na starym samsungu r522 z prockiem  Pentum T4200 @2ghz  +3gb ramu     co weekend  pociskam  live na bet365 , strem do 2-3 meczy  + strony ze statami 2-3  i daje radę . P.S.   w nowych lapkach  szokują mnie HDD  po jaki hooj  pakują takie gigantyczne dyski 1TB    ? 250 gb to w hooj miejsca i nie ma co z tym robić ,a każdy posiadacz (czynajmniej tak mi się wydaje ) i tak jako bazę   danych  ma dysk zewnętrzny . |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5516836 - 30/08/2012 02:36  Re: Kącik komputerowy [29]
[Re: Conrad] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  15/03/2005
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |