#586849 - 29/05/2006 23:41
Re: NBA Finały konferencji.
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/01/2006
|
Quote:
Własnie go sobie sciągłem!!!
Czy te stacja po lewej to wszystkie dostępne na tym programie?
no mi dzialaja wszystkie:)
|
Do góry
|
|
|
|
#586850 - 29/05/2006 23:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Nom ja też trace ostatki wiary w Detroit. Jeszcze miecha temu był dał se łeb obciać że beda mieli mistzra,a po tym jak grało SA już nawet i więcej...
Ale po tym co grali z Cavs i co prezentują w meczach z cieńkim jak dupa węża Heat,to coraz mniej się wydaje to realne. Po pierwsze Sheeeeedddddd gra z urazem , co obnieża jego wartosć i zespołu,po drugie Pistons nie mają ławki(Heat też) ,jedyny wartosciowy zmiennik to McDays. Głownie jednak rzecz jest w tym , o czym wspomniał amkwish. To coaching.Larry Brown to wytrawny lis i mimo,że jego umoralniające gadki napewno irytowały Bad Boysów,to jednak on stworzył te drużynę i to on dwa razy wprowadził ich do wielkiego finału, i zdobył z nimi mistrzowski pierścień. to Sunders to już nie ta półka i to widać po wynikach,to Brown stworzył potege w Detroit i to on potrafił wyciskac z nich maksimum,ale też oszczędzać siły.Sunders pojechał na maksa w zasadniczym , po drugie to juz nie to samo kierowanie drużyna z ławki co Larry. Miałem dać na Detroit,ale daje na Heat ,będzie finał z Dalals i szybkie lanie 4-1 lub 4-2.
|
Do góry
|
|
|
|
#586852 - 30/05/2006 02:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/01/2006
|
Ale im Miami becki sprawilo:) dinamic Duo 1 klasa!!!!!!brawo zary
|
Do góry
|
|
|
|
#586853 - 30/05/2006 04:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
W ubiegłym roku Pistons mieli,jeden atut,który przeważył. Mam na mysli coaching. W tym roku ten handicap jest po stronie Miami,stawiam na Pata 
Kto jest chłop z jajami ,stawia na .... 
Nareszcie mozna to napisać i w tym sezonie.

Ale....to jeszcze nie koniec,jeszcze bedzie sie działo 
|
Do góry
|
|
|
|
#586854 - 30/05/2006 06:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Detroit gratulujemy... Eminema. Bo napewno nie Pistons.. Moze i sie bedzie dzialo, ale zarobić na tej parze bedzie ciezko. @1.4 jakie zapewne bedzie na Pistons... to tylko i wylacznie dla fanatyków Pistons jest totalnie zgaszone, baz gazu... Pistons to jednak Pistons, i ich śkreślać nie mozna nigdy... jednak w tym sezonie chyba już sie nie podniosą... A tak apropo foty Wadea na nba.com - O co kaman ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#586855 - 30/05/2006 21:14
|
Carpal Tunnel
|
Nikogo nie interesuje 4 mecz pomiedzy Phoenix a Dallas ? :-)
W mojej opinii dzis w nocy trzecia wygrana Mavs.
Oczywiście przeciw padna argumenty w rodzaju "Phoenix pod sciana,muszą wygrać,etc".
Moim zdaniem to Dallas dyktuje warunki w tej parze i stanie sie tak,jak im bedzie pasować :-)
A pasuje im nie przedłuzać serii,tym bardziej,ze Miami moze zakończyc swoją juz jutro.
Nie silę się na jakies dogłebne analizy ,bo wszyscy zainteresowani wiedza wszystko o obu druzynach.
Ogranicze sie do stwierdzenia,że w kartach atutowych Dallas jeszcze raz zagra asem,jakim jest Dirk,a król gospodarzy,Nash ,to na dzis karta bita,przy dobrej defensywie przyjezdnych.
Kurs na gości 1,93 przy handi aż i tylko :-) -1,0.
Jak dla mnie opcja warta ryzyka.
Pozdrawiam
amk
|
Do góry
|
|
|
|
#586856 - 30/05/2006 21:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Każdy ma dosyć po wczoraj :P Ja tez sklanialbym sie ku Dallas, ale odpuszczam. Osobiscie chcialbym, zeby dzisiaj przegrali to sie moze jeszcze wylapie cos ciekawego na awans. A tymczasem w profie kurs na pistons @1.7... spodziewalem sie znacznie mniej... ale ja nawet za te 1.7 sie boje. P.S Suns dzisiaj musi... 
|
Do góry
|
|
|
|
#586857 - 30/05/2006 21:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/07/2004
|
Quote:
Każdy ma dosyć po wczoraj :P
Ja tez sklanialbym sie ku Dallas, ale odpuszczam.
Osobiscie chcialbym, zeby dzisiaj przegrali to sie moze jeszcze wylapie cos ciekawego na awans.
A tymczasem w profie kurs na pistons @1.7... spodziewalem sie znacznie mniej... ale ja nawet za te 1.7 sie boje.
P.S
Suns dzisiaj musi...
wczoraj widzialem na awans pistons w totosyfku 2 zeta
|
Do góry
|
|
|
|
#586858 - 30/05/2006 21:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Quote:
Quote:
Każdy ma dosyć po wczoraj :P
Ja tez sklanialbym sie ku Dallas, ale odpuszczam.
Osobiscie chcialbym, zeby dzisiaj przegrali to sie moze jeszcze wylapie cos ciekawego na awans.
A tymczasem w profie kurs na pistons @1.7... spodziewalem sie znacznie mniej... ale ja nawet za te 1.7 sie boje.
P.S
Suns dzisiaj musi...
wczoraj widzialem na awans pistons w totosyfku 2 zeta
kolego nie mowimy o awansie tylko o jutrzejszym spotkaniu... a jesli chodzi o awans to kurs chociazby w profie jest znacznie bardziej oplacalny... a na dzis dallas x2
|
Do góry
|
|
|
|
#586859 - 30/05/2006 21:57
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Suns dzisiaj musi...
Mało Ci jeszcze ? 
Simon,Niemcy...Suns 
Ja lubie grac przeciwko tym co muszą 
|
Do góry
|
|
|
|
#586860 - 31/05/2006 05:27
|
Carpal Tunnel
|
Ups,ale wpadka z Dallas,gdzie sa ci mistrzowie ? :-)
|
Do góry
|
|
|
|
#586861 - 31/05/2006 06:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Quote:
mistrzowie są już na wakacjach... 
|
Do góry
|
|
|
|
#586862 - 31/05/2006 16:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Quote:
nie wiem czy wpadka, osobiście wcale nie będę zdziwiony jeżeli słoneczka wygrają ten pojedynek i zagrają w finale, a odnośnie spotkania...
IMHO przede wszystkim Phoenix wygrało to spotkanie dzięki walce i poświęceniu ( już w pierwszej kwarcie Dallas zanotowało 6[jeżeli się nie mylę] strat, a w całym poprzednim spotkaniu było ich 5 ), oczywiście w grę weszła również dobra dyspozycja rzutowa oraz taktyczna, jednak ja tak usilnie dążących do celu koszykarzy PX jeszcze nie widziałem. Zapewne zdali sobie sprawę, że przy stanie 3-1 będzie już "po meczu" dlatego tez z niezaleczoną kontuzją zagrał Bell ( świetny w obronie, ale trzeba mu przyznać, iż umie upaść i się podłożyć ). z Dallas po drugiej kwarcie jakby uszlo powietrze, Dirk był podwajany i nie radził już sobie tak łatwo, jedynie Howard próbował coś szarpać. Zastanawiam się czemu Harris nie oddaje więcej rzutów, gdyż często ma dużo miejsca na obwodzie oraz cechuje się dobrą stutecznością tzn jest dokładną odwrotnością Terrego, który bije tylko cegłami ( w dzisiejszym meczu miał ponadto 0 asyst... no comment ), dobre spotkanie rozegrała jedynie ławka Dallas czyli Stack ( ktory często będąc na boisku bierze na siebie ciężar gry ) oraz Griffin i Diop, natomiast kompletnie nie wiem czemu K.Van Horn znajdował się w pierwszej piątce... lama straszna. Sumując jeżeli z takim zaangażowaniem i wolą walki słoneczka zagrają na wyjeździe raczej będę spokojny o wynik... ale wiem wiem nie ma się co łudzić, iż Dirk tym razem zdobędzie tak mało pkt ( dziś 11 - pierwszy raz od 43 spotkań nie przekroczył progu 20 pkt ) Licze na zaciętą rozgrywkę zakończoną wygraną 4-2 dla PX ( pewnie powiecie, że jestem lekko stukniety ale tak uważam )
kurs na PX w B&W wynosi 3,7 a hc +7 za 1,91 biore na bank
jeszcze taka mała notka odnośnie NBA i Arenasa... zgarnęla go policja w Miami Beach, tu cytat co powiedział Gilbert do policjanta : "You can't arrest me. I'm a basketball player. I play for the Washington Wizards" zaprawdę ciekawa linia obrony 
|
Do góry
|
|
|
|
#586863 - 31/05/2006 16:55
|
shaken not stirred
Meldunek: 07/07/2005
|
Keith Van Horn gra w pierwszej piątce bo ktoś musi za słoneczkami biegać  A Diop nie jest raczej królem szybkości, choć w polu trzech sekund nietrudno odmówić mu atutów. Zresztą Diop gra więcej jak Dallas udaje się narzucić swój styl gry, akcje pozycyjne, itp. Poza tym Van Horn często stoi daleko od kosza i trzaska trójki, przy tym odciąga Diawa od kosza czy zubaża i tak słabą deskę Phoenix. Musze przyznać że także jestem za Suns, i wydaje mi się że starcie nr 5 będzie decydujące, może jakaś dogrywka kto wie  Za to mecz dzisiejszy jest chyba większą zagadką, Detroit niby na musiku, ale z taką formą mogą wtopić już dziś w nocy. Heat na pewno powalczy o więcej dni odpoczynku przed finałami, zwłaszcza że sami widzą jak im idzie gdy są wypoczęci. Handi na poziomie 6p w strone Detroit dość ryzykowne, zważywszy na to ile już w tych PO było meczy na styku, choć akurat na tym etapie rywalizacji - finały konferencji - nie ma ich za wiele.
|
Do góry
|
|
|
|
#586865 - 31/05/2006 21:36
|
Carpal Tunnel
|
Skończą dzis na Wschodzie czy nie ? :-)
Postawiłem +handi na Miami (+6,0 w Betway),bo tak czy owak spodziewam się wyrównanego meczu.
Teraz przejrzę oferty na .....X :-)
Nie było w tej serii dogrywki,wiec za small stake mozna bedzie zagrać.
|
Do góry
|
|
|
|
#586867 - 02/06/2006 08:25
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/01/2005
|
Witam wszystkich
Chciałbym rozpoczac dyskusj na temat dzisiejszego meczu Miami Ditroit ....czy dzis Ditroit uda sie powtorzyc manewr z meczu z CLE kiedy ze stanu 3:2 doprowadzili do stanu 3:4?? Czy moze jednak Miami w finale........ : )?
POzdrawiam i czekam na opinie: )
|
Do góry
|
|
|
|
|
|