Co do typu gracza Legi. W ofercie
RedBet spotkanie jest o godzinie 0:00 czyli jest to 30 Grudnia-Piatek a nie Czwartek 29bm.
3W/6L +108
29.12.2011 - 23:00
U. De Chile - Cobreloa
Pzd V
Nie Legi tylko Legii qrva ! Jakbyś taką determinację jak na śledzenie ruchów przeciwników i wykorzystanie zmiany godziny spotkania z 23:00 na 24:00 by unieważnić typ przeznaczył na swoją edukację i osobisty rozwój byłoby o wiele lepiej.
![nauka nauka](/forum/images/graemlins/default/nauka.gif)
Po 1 poście po upływie czasu nagle pomyślałeś a jeszcze mu dorzucę do pieca od siebie, nie rozumiem twojego zachowania
Czy ja cie obrażam czy cos w tym stylu Nie.Nic do ciebie nie mam absolutnie. Po prostu jest temat w konkursie do Dyskusji, wiec zauważyłem jak przegladalem oferte po Prostu inna zbieżnosc godzinny meczu, i w temacie zapytalem czy to cos dziwnego nie wydaje mi sie.
Np. dajmy spotkanie tak naprawde bylo by o 23:00 a ktos bystry po upatrzeniu ze Bukmacher oferuje te spotkanie o 24:00 czy roznica 1 polowy i przerwy , wiec wie np. Dajmy 3-0 jest po HT i ma możliwość go zagrac jeszcze przy kursie dajmy 2.00 czyli miodzio tak, blad bukmachera czyli co wyplaci czy stwierdzi ze to pomylka
![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
Albo tez mógłbym napisac że moze Okulary zebys sobie sprawil tak
![cool cool](/forum/images/graemlins/default/cool.gif)
Albo dajmy co napisales sam ze wytykałeś moje analizy ze sa nie na iles tam linijek zeby typy byly nie uznane , co oczywiście ci sie udalo wczesniej
Nie o to chodzi.
Nie ma sensu sobie wypominać czy w slowie Legi zabrakło literki a
moze po prostu jakos sie nie wpisalo i tyle bywa.
Pozdrawiam cie serdecznie , i oby w nowym roku trzymała nas sie skuteczność typów
V