nakrecacie sie tą niechecią do niej .... brak słów
A odnośnie jej reakcji... nie byliście nigdy wqrwieni po meczu, i to prawie wygranym ? Nie powiem co ja w takich momentach odczuwam i robie... ;]
roger i rafa tez szybko uciekli a pisia obrywa heh
zobaczycie dzisiaj jak Panicz powinie kitę i spierdoli z kortu jak go Juras poskłada ciekawe wtedy co ten pojebana gazeta Daily Mail będzie pisał o swoim księciu
Załuje trochę że nie dałem wczoraj Busty po @1.83 jednak widząc dzisiejszy kurs na niego to wydaje mi sie że nie warto go grać... obecnie @1.8 jest na 2-0... mimo wszytsko RUBEN może tu powalczyć także odradzam taki śmieszny kurs w Bwin nawet 1.33 szok
na wimbledonie na trybunach to nie zasiada bydlo, bo bydlo nie ma pieniedzy na bilety, na french open to moze byc bydlo bo bilety moze kazdy kupic ale nie w londynie
Meldunek: 08/08/2004
Rozumiem, że w tenisie obowiązywała pewna kultura zawsze, ale wg mnie nie było to dobre, przez to tenis był zawsze jakby zamknięty na szerszą publiczność. Każdy sport, który ma zyskiwać na popularności powinien mieć dopuszczalny zywiołowy doping, po to przychodzą kibice. Oglądać to sobie można w telewizji.
Meldunek: 08/08/2004
Mnie się podoba nawet jak publiczność reaguje w trakcie wymiany. Przy każdym uderzeniu Murraya taki jęk stadionu, jak przy uderzeniu mieczem gladiatora. To jest coś
panowie widzicie cos w chelkach na dzisiaj, chyba nie ma co sie spinac, lepiej janowicza puscic za stowe i czekac co sie wydarzy kurs spada trzeba szybko reagowac, ten murray do zjedzenia, chyba ze naprawde wzniesie sie na wyzyny, bo jak do tej pory to moze i cos gral, ale tylko cos, nic nadzwyczajnego
angole krytykuja a radwanska ma to daleko w dupie zreszta uj z brytyjskim bydłem dzis kazdy ue jerzego bedzie nagradzany owacja na stojaco
jak bydlo to sie pisia zachowala, trzeba umiec pogodzic sie z porazka, nawet w nerwach zachowac twarz a nie fochy stroi 'wielka' dama... troche szacunku powinna miec, jeszcze nieraz przegra...