Platini kiedys sie wypowiadał, ze maja programy jakies do monitorowania rynku. A chodzilo o jakis mecz podejrzany w pucharach, wiec o to mi chodzi a reszta co mnie tam to obchodzi
Obstawiasz mecze wiec powinno Cie obchodzic.
Wiec Cie delikatnie uswiadamiamy. Nie ma czystego sportu. W kazdej dyscyplinie sie koksuja tylko wlodarze niektorych sportow nic z tym nie robia i zamiataja pod dywan wmawiajac ludziom, ze nasz sport jest czysty.
Takim przykladem jest tenis. O dopingu prawie nic nie slychac a jak cos przypadkiem ujrzy swiatlo dziennie to bagatelizuja, zmniejszaja kary ( Ryszard kokainista itd.). Kazdy kto troche w tenisie siedzi wie kto korzystal z uslug oslawionych klinik dopingowych i lekarzy ( Errani, Ferrer itd.). Tenis od pewnego czasu i kobiecy ( wysyp i dominacja zawodniczek o ogromnej sile, miesniach jak u facetow ) a takze meski gdzie jeszcze pare lat temu nie dalo rady grac 5-6 godzinnych spotkan zeby dzien lub dwa dni pozniej wyjsc na kort w kolejnej rundzie i sobie grac normalnie
Ale do czasu, w koncu pierdolnie bomba i sie okaze kto sie szprycowal a kto nie. Troicki juz udupiony, Cilic podejrzany. Kwestia czasu...
Chyba tylko w ligach amerykanskich nie ma ustawek przynajmniej ja nic o tym nie slyszalem. Choc koksu od groma.