|  
| 
| 
| 
| #596508 - 14/06/2006 07:50  Re: Gamebookers (NOWA promocja, do 150zł GRATIS!!) [23] |  
|   enthusiast

Meldunek:  16/01/2005
 | 
gdzie napisalem ze jak zaklad bedzie wygrany :O
 regulamin mowi jasno - jesli Klose lub Podolski strzela bramke to beda zwroty za zaklady na strzelca gola.

Czy jesli postawisz np. na Zurawia to:
 - jak Zuraw strzeli wygryasz
 - jak Zuraw nie strzeli ale strzeli Podolski lub Klose to jestes na 0
 - jak nie strzeli ani Zuraw, ani Klose ani Podolski to jestes na minusie.

Tak przynajmniej wynika z regulaminu.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #596514 - 14/06/2006 08:30  Re: Gamebookers (NOWA promocja, do 150zł GRATIS!!) [23] |  
|   "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek:  14/11/2000
 | 
jazdagz, nie wiem. We wzystkich sprawach związanych ze sklepem należy się kontaktować bezpośrednio z subsidesports.com. Wydaje mi się natomiast, że może to zależeć od dostępności towaru oraz ilości pozycji na zamówieniu. Najdłużej chyba czekała osoba, która 4 rzeczy zamawiała.
 michal392, około 1-3 dni od wysłania. Najlepiej będzie wiedział ktoś, kto korzystał już z tej formy wypłaty. Możesz natomiast dokonać wypłatę na Moneybookers, nie musisz zlecać wypłatę przelewem. W Gamebookers to klient wybiera jak chce otrzymać wypłatę.

============
 Przypominam, że podczas rejestracji konta w Gamebookers należy wpisać kod promocji: PROMOCJA

Tylko wtedy przed zakończeniem procesu rejestracji wyświetli się informacja na temat bonusu "do 150zł gratis, dowolna forma wpłaty" i promocja będzie obowiązywała danego użytkownika.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #596515 - 14/06/2006 08:37  Re: Gamebookers (NOWA promocja, do 150zł GRATIS!!) [23] |  
|   addict

Meldunek:  07/07/2005
 | 
Conrad a ja mam takie pytanko.Moge dwie osoby grac na jednym kompie w GB?A jesli tak to jakich zasad nie moge lamac.Mam tu na mysli granie np przeciwnycg zdarzen itd...Dziekuje za info!Pozdrawiam!!! |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #596516 - 14/06/2006 08:48  Re: Gamebookers (NOWA promocja, do 150zł GRATIS!!) [23] |  
|   newbie

Meldunek:  24/11/2004
 | 
ciekawe czemu ja nie dostaje maila z bonusem 80 zl    zalozylem konto przed rolandem przegralem 300 zl w 3 dni i nie chca mi wyslac maila z bonusem heh    a mogliby znow zarobic troche   panie Conradzie mozna cos z tym zrobic czy po prostu mam czekac cierpliwie albo nie liczyc na bonus wogole (chcialbym wykorzystac promo z koszulkami a wiadomo ze lepiej je miec za 105 zl niz za 185   ) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #596518 - 14/06/2006 09:55  Re: Gamebookers (NOWA promocja, do 150zł GRATIS!!) [23] |  
|   stranger

Meldunek:  29/05/2006
 | 
mam pytanie odnosnie obrotow w punkcie regulaminu jest punkt ktory mowi ze do obrotu nie wlicza sie obstawienie tego samego  zdarzenia roznymi wynikami.
 Co to oznacza bo np. obstawiam mecze w systemie 2z4 powiedzmy
 i jest tak na jednym jest tak Niemccy-1 Hiszpania-1 Anglia 1 i
 Tunezja 1
 na drugim Ukraina lub X i Arabia Saudyjska lub X wiadomo ze przynajmniej jedno zdarzenie musi mi wejsc na 100%.Czy to nie oznacza ze w tym momencie te zaklady nie wejda do obrotu?
 Prosze o szybka odpowiedz
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #596523 - 14/06/2006 13:31  Re: Gamebookers (NOWA promocja, do 150zł GRATIS!!) [23] |  
|   enthusiast

Meldunek:  23/08/2005
 | 
Quote:
 mam pytanie odnosnie obrotow w punkcie regulaminu jest punkt ktory mowi ze do obrotu nie wlicza sie obstawienie tego samego
 zdarzenia roznymi wynikami.
 Co to oznacza bo np. obstawiam mecze w systemie 2z4 powiedzmy
 i jest tak na jednym jest tak Niemccy-1 Hiszpania-1 Anglia 1 i
 Tunezja 1
 na drugim Ukraina lub X i Arabia Saudyjska lub X wiadomo ze przynajmniej jedno zdarzenie musi mi wejsc na 100%.Czy to nie oznacza ze w tym momencie te zaklady nie wejda do obrotu?
 Prosze o szybka odpowiedz

W regulaminie pisze ze nie mozna: "Podczas dokonywania wymaganego obrotu obstawianie obu stron tego samego wydarzenia lub jakiekolwiek manipulacje zakładami w celu uniknięcia normalnego ryzyka zwiazanego z gra w zakładach jest zabronione."

Ale ja np robilem podobnie, a po zapytaniu się ich suportu ile mi dokladnie zostało do obrotu, żeby móc wypłacić, wygloda na to że wszystko policzyli normalnie i dołączyli do wymaganego obrotu.

Pozatym mam pytanie. Gdzie jest napisane o tej promocje ze strzelaniem bramek ? I czy moge postawić na Niemieckiego strzelca ?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |