Paire
Tipsarevic
Melzer
Gonzalez/Lipsky
Ker/Monaco
Dushevina/Watson
Petrova/Srebotnik
ako 11, jak już tu coś wywali to wrrrrrrrrr
ogień
przy takich wynikach, trafic jakies wieksze ako graniczy z cudem, ale powodzenia
to prawda, ale granie grubymi stawkami singli to dla mnie jeszcze większe ryzyko gładkiego popłynięcia
![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
jak ma wejść, to wejdą wszystkie ... nic tu szalonego nie ma, wszystko wydaje mi się przemyślane w miarę
ale jak Melzer zagra piach to może przegrać, choć się nie wydaje
Levinsky w tym roku wygrał 1 mecz w debla, tak to wtopa za wtopą, jeszcze Vesely`ego dostał co nie ma pojęcia o deblu, ale może akurat wypalą, choć nic na to nie wskazuje
Paire ostatnio grał solidnie, Bogomolov za to potrafi się obrazić i zejść z kortu bez powodu, ale kto wie czy Benoit sam się nie poskłada i nie będzie rzucał rakietą albo zagra tak beznadziejnie jak z Nishikorim na Szlemie
Tipsarevic wydaje mi się maksymalną pewką, ale też wszyscy to grają i zaczynam się obawiać, ale tak normalnie to Sela nie ma argumentów na Janko
Dushevina i Watson, obie odpadły, obie nie grały źle w pierwszej rundzie, ale trafiły na solidne rywalki. Jest szansa na osiągnięcie czegoś w deblu, o którym mają pojęcie. Rywalki 3 liga deblowa, ale wystarczy, że Watson będzie bardziej myślała o zakupach i porażka może przyjść łatwo
![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif)
najbardziej się boję o Gonzalez/Lipsky, bo jednak Erlich/Ram kiedyś grać potrafili. Jak będą grali jak ostatnio to Gonzo i Lipsky spokojny win, ale jak zagrają trochę lepiej a Erlich/Ram przypomną sobie stare czasy, może być baaardzo ciężko
Srebotnik i Petrova to bardzo dobra para, Katarina ma momenty, że gra jak top5 deblistek na świecie. Petrova odpadła z singla, więc pozostało pokazać coś w deblu. Ostatnie 2 szlemy to SF i QF, więc głupio odpadać w 1 rundzie ze składakiem, który gra ze sobą pierwszy raz w życiu, ale 1.2 to zawsze podły kurs
![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif)