#600032 - 17/06/2006 08:07
Re: Halle, London 12.06 - 18.06
|
newbie
Meldunek: 16/06/2006
|
Na dzisiaj proponuję moją specjalność czyli deble Bjorkman/Mirnyi- Knowles/Nestor 1 @1.65 Bryan/Bryan - Hanley/Ullyett 1 @1.36 2 pewniaczki dla mnie.. w obecnej dyspozycji nie ma na nich mocnych i obydwie pary powinny bez problemu znaleźć się w jutrzejszym finale  jestem ciekaw co sądzicie o pojedynku Hewitta z Henmanem
|
Do góry
|
|
|
|
#600033 - 17/06/2006 08:23
|
a.k.a. "sebolo no name"
Meldunek: 07/06/2005
|
ROGER - TOMEK Bardzo sie dziwie ze tak wiele osob w tak naiwny sposob lekcewazy federera. Fakt, gra na tym turnieju jakby od niechcenia, ale pokazal co potrafi z rywalem jak jest juz jedna noga poza turniejem... przeciez Rochus gral wczoraj zyciowke, byl na pelnym gazie, tie break ukladal sie na jego korzysc kilka razy, w trzecim secie od razu przelamal rogera, a mimo wszystko nie potrafil zaszkodzic 'krolowi trawy'. Federer ma to do siebie, ze jak mu sie mecz juz uklada, wygra pierwszego seta, albo pierwszy przelamie, to sie jakos dziwnie rozluznia i to ostatnio doprowadza do wielu emocji w koncowkach spotkan... ja doskonale pamietam zeszloroczny turniej, gdzie stawialem na niego wszystko co mialem, i ju w pierwszej rundzie prawie go wyeliminowal soderling, pozniej rwniez ciezki final z safinem.. taki jest roger w tym turnieju.. senny, malo agresywny, ale i tak zawsze wygrywa, czego dzisiaj rowniez mu zycze... lubie haasa, ale on ma jakis kompleks rogera, przynajmniej tak wygladalo ich spotkanie w Australian Open, gdzie Haas mial juz wszystko w swoich raczkach, a przeciez byl w jeszcze lepszej dyspozycji... i pekl... i pododnie peknie dzisiaj
a tak na marginesie, to ANDY c,mon!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#600034 - 17/06/2006 08:55
|
enthusiast
Meldunek: 14/03/2006
|
betway wystawil kurs na Haasa 6,40. wydaje mi sie ze mozna zaryzykowac za srednia stawke. jak federer zagra tak jak wczoraj to mysle ze haas wykorzysta to czego nie wykorzystal wczoraj rochus. w dodatku gra u siebie. nie widzialem jak gra blake ostatnio ale andy sie z meczu na mecz rozkreca.
|
Do góry
|
|
|
|
#600035 - 17/06/2006 11:34
|
enthusiast
Meldunek: 28/02/2006
|
Berdych - Vliegen
Jest to spotkanie półfinałowe.Na swojej drodze stana Berdych , oraz Belg Vliegen.Dla mnie zdecydowanym faworytem jest Berdych , który o wiele lepiej radzi sobie na kortach trawiastych niz jego przeciwnik.Berdych w poprzedniej rundzie bardzo latwo uporal sie z Santoro wygrywajac w dwoch setach.Vliegen takze wygral , jednak zwyviestwo nie przyszlo tak latwo.Dla mnie w tym spotkaniu zdecydowanym faworytem jest Tomas.
|
Do góry
|
|
|
|
#600036 - 17/06/2006 11:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/08/2005
|
Berdych-Vliegen 1 Tutaj jest tylko jeden faworyt i jest nim oczywiście Berdych.Gra on ostatnio znakomicie,a Vliegen to taki przecętniak. Tim Henman-Hewitt 1 Przyznam szczerze,że gdy przyszedłem dzisiaj do TOTO-MIXA i zobaczyłem kurs na henmana 2.2 to oczy wyszły mi na wierzch.Australijczyk faworytem tego spotkania ?! Naprawdę bardzo dziwne,zastanawiałem się czy dostanę kurs na Henmana w granicach 1.8,a tu taka niespodzianka nic tylko grać.Oczywiście trzeba podkreślić,że Henman w spotkaniu z Tursunowem zagrał źle i piłki wygrywał przede wszystkim po błedach Rosjanina.Musimy jednak pamiętać ile już razy Tursunow napsuł wcześniej krwi Brytyjczykowi,który miał na pewno przed nim duży respekt.Zobaczmy jednak co zrobił Hewitt w 1 secie z Nadalem,to była po prostu żenada 5 Break pointów w 2 pierwszych gemach serwisowych Hiszpana i żaden nie wykorzystany.Jak takiej sytuacji się nie wykorzystuje to jak można wygrywać mecze.Hewitt widać,że nie jest w najlepszej formie,męczy się w tym turnieju niemiłosiernie,wszystkie pojedynki 3 setowe,a Henman wygrywa wszystko w 2 setach.Widać,że Henman gra już inny tenis i nie lata ciągle do siatki co w wielu przypadkach jest błędem,bo naprawdę potrafi grać przy siatce.Hewitt nie potrafi grać przy siatce gra tylko zza lini końcowej.Ja panowie widzę dzisiaj zwycięstwo Brytyjczyka i zobaczycie,że tak będzie. Roddick-Blake 1 Blake ma kompleks Roddicka i to pewnie uwidoczni się także w tym meczu.Amerykanin gra w tym trnieju bardzo dobrze,co najważniejsze serwis funkcjonuje jak powinien.To Roddick gra bardzo dobrze na trawie i dlatego powinien ten mecz wygrać. Te 3 zdarzenia można dzisiaj spokojnie grać,ja już zagrałem 
|
Do góry
|
|
|
|
#600037 - 17/06/2006 13:01
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
A.Roddick - J.Blake 1 @1,4 PinnacleRoddick zmierza po 4 tytuł w Londynie i moim zdaniem, ma na to duże szanse. Mocny, pewny serwis, nie daje rywalom większych szans na złamanie. Dość pewnie doszedł do półfinału mimo, że nie grał jeszcze swojego najlepszego tenisa. Blake na trawie nigdy nie byłem asem, dużo lepiej czuje się na betonie i tutaj na tym turnieju jego gra nie zrobiła na mnie dużego wrażenia. Dodając 8-0 w h2h dla Roddicka faworyt tego meczu nie powinien zawieść.
|
Do góry
|
|
|
|
#600038 - 18/06/2006 06:03
|
veteran
Meldunek: 11/03/2006
|
Cholera wie jak się Federer zachowa, ale mimo wszystko nie uważam że ciągle w tym turnieju gra na pół gwizdka, prześlizguje się z rundy na rundy ciężkimi trzy setówkami i sądzę, że 3,60 jakie dają Bet-at-home za trzy sety z Berdychem to okazja, a jeżeli faktycznie jest u niego kiepsko z formą, to może być niespodzianka.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|