|  
| 
| 
| 
| #6004658 - 12/09/2013 19:08    Re: QC Siatkówka /915/
[Re: _Korver_] |  
|   Inwestor

Meldunek:  07/12/2004
 | 
 Chyba mnie z kims pomyliles. Nie pamietam zeby Kell tutaj na forum zdradzal cokolwiek o moich typach.
A ja pamiętam jak w temacie o b365 podał Twoją historię konta i wielką aferę z Twojej strony. I jestem pewien, że też pamiętasz. Ale nie o to chodzi. Żyj sobie swoimi przekonaniami. Mimo wszystkiego życzę powodzenia. Zadnej historii mojego konta Kell w zadnym temacie nie podawał. I to nie sa moje przekonania tylko fakty. Sugerujesz nieprawde, czyli łżesz i kłamiesz. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6004668 - 12/09/2013 19:13  Re: QC Siatkówka /915/
|   old hand

Meldunek:  20/07/2013
 | 
To że robisz to z innego konta, to inna sprawa, nick: Kor_jaw nic Ci nei mówi ?

Nikt nie ma pretnesji że gośc podał typ, że suma sumarum okazał się fatalny to nie istotne, takie życie nie zawsze musi wejśc, o jakim czasie mówisz ? 2 minut żeby wkleić typ na forum ? więcej czasu tracisz Ty i Ja również pisząc w tej chwili na tym quasi.

Oj kolego, odszczekaj to albo proszę o dowodu. Bo mnie tu osądzasz, a zupełnie mijasz się z prawdą. Nie mam pojęcia o czym piszesz. Jutro założę sobie nick Fognini69 i będę userom proponował usługi matrymonialne. Rozumiem, że wtedy też pod Twoją osobę będziemy mogli to podpiąć? Co do typu - powiedz mi co ma user z podania typu innym? Czy ma z tego powodu jakąkolwiek gratyfikację? Żadnej. Jeszcze ryzyko, że ktoś go podsumuje w sposób jaki Ty to robisz. Jeśli będe miał czas to Ci to udowodnie, a jestem na 99% przekonany że to0 Ty i nei chodzi tu wcale o podbieństwo w nicku. hmmmmm fakt nie ma nic, ale chyba za ten typ nic się nie należało ?    tak samo nic nie mają ludzie kórzy to zagrali po przeczytaniu tego forum, każdy gra co chce jego sprawa, i ja nie podsumował tego usera bo nie będe robił tego po jednym typie kóry podał, bardziej chodziło mi o to jaki pęd jest gdy ktoś poda jakiś Value bet, nic tylko na miejscu bukmacherów, zatrudnić ludzi do zakładania kont na forach i wciskać owieczkom ciemnote, ale zaraz taka sytacja ma pewnie miejsce nie od dzisiaj. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6004670 - 12/09/2013 19:14  Re: QC Siatkówka /915/
[Re: Giertyszek] |  
|   Inwestor

| 
By the way Darwin jaka wiedze mozna miec o Pakistanie i Bahrajnie?O zawodnikach ktorzy tam graja? O tym kto kontuzjowany i w jakiej jest formie - ostatnie mecze itd.

Sugerowanie ze na tym wiecej zarobisz - na jakichs druzynach o ktorych nic nie wiadomo niz na tych gdzie jest szeroka wiedza dostepna jest nie na miejscu moim zdaniem.

Przyklad dzisiejszy mecz- ktos tam cos napisal o superstars w Pakistanie trele morele i skonczylo sie 0-3.
 Nawet seta nie wygrali, rozumiesz?
poprawilem literowki   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6004675 - 12/09/2013 19:17  Re: QC Siatkówka /915/
[Re: Giertyszek] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  09/04/2004
 | 
http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=5706953&#Post5706953
 Chyba mnie z kims pomyliles. Nie pamietam zeby Kell tutaj na forum zdradzal cokolwiek o moich typach.
A ja pamiętam jak w temacie o b365 podał Twoją historię konta i wielką aferę z Twojej strony. I jestem pewien, że też pamiętasz. Ale nie o to chodzi. Żyj sobie swoimi przekonaniami. Mimo wszystkiego życzę powodzenia. Zadnej historii mojego konta Kell w zadnym temacie nie podawał. I to nie sa moje przekonania tylko fakty. Sugerujesz nieprawde, czyli łżesz i kłamiesz. się postarałeś o usunięcie tematu   na swoje szczęście mam jeszcze archiwum GG, na którym wszystko mam   Grunt, że mam potwierdzenie, że mam rację. Nie będę Cię tu ośmieszał.  Pozdrawiam. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6004678 - 12/09/2013 19:19  Re: QC Siatkówka /915/
[Re: Fognini] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  09/04/2004
 | 
Jeśli będe miał czas to Ci to udowodnie, a jestem na 99% przekonany że to0 Ty i nei chodzi tu wcale o podbieństwo w nicku.To że robisz to z innego konta, to inna sprawa, nick: Kor_jaw nic Ci nei mówi ?

Nikt nie ma pretnesji że gośc podał typ, że suma sumarum okazał się fatalny to nie istotne, takie życie nie zawsze musi wejśc, o jakim czasie mówisz ? 2 minut żeby wkleić typ na forum ? więcej czasu tracisz Ty i Ja również pisząc w tej chwili na tym quasi.

Oj kolego, odszczekaj to albo proszę o dowodu. Bo mnie tu osądzasz, a zupełnie mijasz się z prawdą. Nie mam pojęcia o czym piszesz. Jutro założę sobie nick Fognini69 i będę userom proponował usługi matrymonialne. Rozumiem, że wtedy też pod Twoją osobę będziemy mogli to podpiąć? Co do typu - powiedz mi co ma user z podania typu innym? Czy ma z tego powodu jakąkolwiek gratyfikację? Żadnej. Jeszcze ryzyko, że ktoś go podsumuje w sposób jaki Ty to robisz. 
 hmmmmm fakt nie ma nic, ale chyba za ten typ nic się nie należało ?    tak samo nic nie mają ludzie kórzy to zagrali po przeczytaniu tego forum, każdy gra co chce jego sprawa, i ja nie podsumował tego usera bo nie będe robił tego po jednym typie kóry podał, bardziej chodziło mi o to jaki pęd jest gdy ktoś poda jakiś Value bet, nic tylko na miejscu bukmacherów, zatrudnić ludzi do zakładania kont na forach i wciskać owieczkom ciemnote, ale zaraz taka sytacja ma pewnie miejsce nie od dzisiaj. OK, zatem czekam. Umówmy się, że jeżeli zdarzy się jednak ten 1% i jesteś w błędzie to poprosisz z miejsca o bana?   Bo skoro wyceniasz coś na 99% i się mylisz to chyba forum bukmacherskie nie jest odpowiednim miejscem dla Ciebie? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6004694 - 12/09/2013 19:38  Re: QC Siatkówka /915/
|   Inwestor

| 
http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=5706953&#Post5706953
A ja pamiętam jak w temacie o b365 podał Twoją historię konta i wielką aferę z Twojej strony. I jestem pewien, że też pamiętasz. Ale nie o to chodzi. Żyj sobie swoimi przekonaniami. Mimo wszystkiego życzę powodzenia. Zadnej historii mojego konta Kell w zadnym temacie nie podawał. I to nie sa moje przekonania tylko fakty. Sugerujesz nieprawde, czyli łżesz i kłamiesz. się postarałeś o usunięcie tematu   na swoje szczęście mam jeszcze archiwum GG, na którym wszystko mam   Grunt, że mam potwierdzenie, że mam rację. Nie będę Cię tu ośmieszał.  Pozdrawiam. A wiesz co ja mam w archiwum GG, pierdzielisz jak małolat      Nigdy Kell zadnej historii mojego konta tutaj nie wklejał. Skoro masz z nim taki dobry kontakt to najlepiej sam go zapytaj i przestań pajacować. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6004730 - 12/09/2013 20:23  Re: QC Siatkówka /915/
[Re: Rossikossi] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  27/04/2010
 | 
już jest 15.00 na mecz  w dublu z kuzbasem proponuje |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
|