|  
| 
| 
| 
| #6026169 - 01/10/2013 21:20    Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
[Re: Aro] |  
|   Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek:  24/11/2003
 | 
Tak wiec uwozej bo masz podobne zapedy do kombinowania jak mgr i zebys nie skonczyl jak on.
chyba ci się gnacik z ginciem popierdolił Dajcie mu spokój    jemu się krem do twarzy na noc, popierdolił z maścia na rozstępy, skutki wyraźne, nieodwracalne co widać po wpisach    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6026175 - 01/10/2013 21:32  Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
[Re: ginciu] |  
|   enthusiast

Meldunek:  05/01/2011
 | 
Bo papier toaletowy nadal przykleja się do hemoroidów, nawet po zastosowaniu cudownych kremów, ot co. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6026176 - 01/10/2013 21:33  Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
|   Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

| 
gdzie Rzym, gdzie Krym:) a kto powiedział, że ja go nie trawię, po prostu mnie irytuje, nic wielkiego,  zaraz i tak przylezie i się bedzie odgryzał jak ratlerek, ale to akurat łatwo wytłumaczalna przypadłość maluczkich:) w innym temacie jadą z nim jak z gównem, tam go dopiero nie lubią, ja miłuję wszystkich    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6026180 - 01/10/2013 21:34  Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
[Re: Biszop] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  26/06/2011
 | 
gdzie Rzym, gdzie Krym:) a kto powiedział, że ja go nie trawię, po prostu mnie irytuje, nic wielkiego,  zaraz i tak przylezie i się bedzie odgryzał jak ratlerek, ale to akurat łatwo wytłumaczalna przypadłość maluczkich:) w innym temacie jadą z nim jak z gównem, tam go dopiero nie lubią, ja miłuję wszystkich    hehe     |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6026211 - 01/10/2013 21:58  Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL

| 
 ja miłuję wszystkich    nawet deskarza?   deskarz przyszedł kiedyś po poradę, pomogłem jak umiałem, był zadowolony, ładnie podziękował, wszystko w porządku:) wiesz jak jest, jak ktoś nie ma dystansu do siebie, to nie będzie miał dystansu w takich tematach, proste:) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6026219 - 01/10/2013 22:02  Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
|   Pooh-Bah

| 
 ja miłuję wszystkich    nawet deskarza?   deskarz przyszedł kiedyś po poradę, pomogłem jak umiałem, był zadowolony, ładnie podziękował, wszystko w porządku:) wiesz jak jest, jak ktoś nie ma dystansu do siebie, to nie będzie miał dystansu w takich tematach, proste:) Biszop twoje zachowanie to jakby Ci to powiedzieć abyś zrozumiała takie ... polskie     ? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6026230 - 01/10/2013 22:06  Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
[Re: simons1986] |  

| 
polskie? nie wiem czy się obrazić czy nie, chyba, że piszesz o sobie;-) widać nie wiemsz o czym mowa, ale nie będę Ci tłumaczył, na tym jednym rdzeniu i tak nie ujedziesz daleko, a ja nie zamierzam się przyczyniać do tego żeby Ci się rozsypał kompletnie, tak więc skończmy temat:) pisz do woli, a jak już zgłębisz jakiś temat, choćby deskarza to się tylko nie zapal, wiesz, z jednym rdzeniem jesteś jak saper, możesz pomylić się tylko raz;-) bywaj zdrów ziomalu    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6026236 - 01/10/2013 22:08  Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
|   Pooh-Bah

| 
polskie? nie wiem czy się obrazić czy nie, chyba, że piszesz o sobie;-) widać nie wiemsz o czym mowa, ale nie będę Ci tłumaczył, na tym jednym rdzeniu i tak nie ujedziesz daleko, a ja nie zamierzam się przyczyniać do tego żeby Ci się rozsypał kompletnie, tak więc skończmy temat:) pisz do woli, a jak już zgłębisz jakiś temat, choćby deskarza to się tylko nie zapal, wiesz, z jednym rdzeniem jesteś jak saper, możesz pomylić się tylko raz;-) bywaj zdrów ziomalu    Krzyżyk na drogę     |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6026248 - 01/10/2013 22:14  Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/01/2003
 | 
Tak wiec uwozej bo masz podobne zapedy do kombinowania jak mgr i zebys nie skonczyl jak on.
chyba ci się gnacik z ginciem popierdolił To teraz gnata przepraszaj   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6026257 - 01/10/2013 22:21  Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
[Re: Kameleon] |  
|   Pooh-Bah

| 
chyba ci się gnacik z ginciem popierdolił To teraz gnata przepraszaj   jesli lubisz jak ktos Cie dyma na prawo i lewo to przepraszaj    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6026268 - 01/10/2013 22:31  Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
[Re: simons1986] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/01/2003
 | 
chyba ci się gnacik z ginciem popierdolił To teraz gnata przepraszaj   jesli lubisz jak ktos Cie dyma na prawo i lewo to przepraszaj    Rzuciłeś tylko jakieś bezpodstawne oskarżenie mistrzu. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6026282 - 01/10/2013 22:43  Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
[Re: _Korver_] |  
|   Pooh-Bah

| 
No właśnie. Albo rozwiń albo cofnij, bo z @Gnacikiem się piło i takie opinie dziwią. Dobra, otrzymałem propozycję wypożyczenia/kupienia konta bet365 od gnacika. Mimo że już dawno zrezygnowałem z kont bet365 ale z ciekawości spytałem co i jak bo zaciekawiła mnie cena konta, była zdecydowanie za wysoka. Gnacik zapewniał mnie, że konto jest jego itp. i to dlatego cena tak wysoka ale wziełem kolege na wstrzymanie aby sprawdzić czy rzeczywiście to co piszę jest prawdą. Okazało się że gnacik chciał lub zrobił sobie na forum mały bizesik a dokładniej brał od innych osób konta bet365 i próbował je sprzedać za x więcej na forum, oczywiście konta nie były jego czyli ewidentnie wprowadzał kupującego w błąd. |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |