#604916 - 19/06/2006 14:11
Re: Wimbledon - Kwalifikacje
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
Kameleon:Quote:
Moje propozycje na dziś:
Reynolds B.-Economidis K. @1.4 Reynolds coś tam pograł ostatnio na trawie podczas gdy Grek w poprzednich dwóch sezonach na trawie się nie pokazał.
Arthurs W.-Bourgeois L. 1.20 Arthurs...tu chyba komentarz niepotrzebny. Dobra gra na trawie, bardzo dobry serwis i gra przy siatce.
Carlsen K.-Warburg S. 1.22 Warburg - kolejny, który nie powąchał trawy w swojej karierze. Pozatym Carlsen moim zdaniem zawodnikiem jest dużo lepszym 
Parmar A.-Gonzalez S. 1.25 Zawodnik gospodarzy kontra Meksykanin. Parmar wychowany na trawce nie powinien mieć problemów z Santiago, który zreszta ostatnio na trawie dostał gładko od niejakiego Aisama Qureshi w pierwszej rundzie kwali.
Wessels P.-Chadaj A. 1.40 Obaj ostatnio tragicznie grają, jednak doswiadczenie Wesselsa powinno wziąść góre. Zresztą gdzie Chadaj mógł trenować? 
Dancevic F.-Whitehouse W. 1.55 Whitehouse naprawde dobrze gra na trawie jednak ostatnie występy Dancevica pokazują, że czuje sie on na trawie badzo dobrze i może powalczyć z najlepszymi (Roddick). Stawiam tu raczej na obecną forme.
Dziś spotkań naprawde mamy dużo, do wyboru do koloru. Analiz dłuższych chyba nie warto pisać w przypadku "pewniaków". Jak ktoś znajdzie doga ciekawego niech da znać 
|
Do góry
|
|
|
|
#604918 - 20/06/2006 08:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/08/2005
|
Kursy z milenium Carlsen-Smeets 1-1,25 Duńczyk coś pograł na trawie(Surbiton ,Queens Club - wyników nie zrobił, ale zapoznał się z nawierzchnią)przed kwalami Wimbledonu co procentuje 6:0 6:2 z Warburgiem wczoraj(co na trawie jest niezłym wynikiem).Dziś napotyka na swojej drodze Smeetsa(wczoraj 6-1 1-6 6-3 z Mamiitem), łatwo nie będzie ale doświadczenie powinno wziąć górę. Kim-Chardy 1-1,6 Trochę za wysoki kurs jak na jedynkę kwalifikacji ?! , na dodatek młody Francuz, bez doświadczenia na trawce. Powinno być gładko i miło  . Kim-Rojero 6-4 6-1 Chardy-Wauters 6-4 6-4 Bopanna-Kendrick 1-1,6 Nie mam przekonania di hindusów w singlu, ale tym razem się skuszę bo po wynikach widać że amerykanin ostatnio coś nierówno gra. Rohan przeciwnie dobry turniej na grassie(zapoznany już z nawierzchnią) w Halle(przeszedł kwale Korolev,Pless, Bolelli , a odpadł w 1 rundzie z Federerem 6-7 2-6). Kendrick-Adjei 6-3 6-3 Bopanna-Cakl 6-3 6-4 
|
Do góry
|
|
|
|
#604919 - 20/06/2006 09:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/06/2003
|
Quote:
Kim-Chardy 1-1,6
Trochę za wysoki kurs jak na jedynkę kwalifikacji ?! , na dodatek młody Francuz, bez doświadczenia na trawce. Powinno być gładko i miło . Kim-Rojero 6-4 6-1 Chardy-Wauters 6-4 6-4
Nie powiedział bym łatwo i miło. Nie mówie, że Kim może tego nie wygrać, jednak Chardy to mistrz juniorskiego turnieju z przed roku, dlatego nawet ze stawkami 5/10 bym uważał. Ja zagrałem lekko na młodziana z Francji.
|
Do góry
|
|
|
|
#604921 - 21/06/2006 20:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/06/2003
|
Quote:
kto mi wyjaśni regulamin kwalifikcji? czy wygrani w ostatnich meczach wchodzą do turnieju głównego? czy może być tak że mogą przegrać i wejść do turnieju jako lucky looser? proszę o odpowiedź
lepiej pierwszych 3 rozstawionych nie ruszac carlsen kim delgado bo sa pierwsi w kolejce jako lucki loser:) nie wiem czy tak to sie pisze jak cos zle powiedzialem to prosze mnei poprawic
|
Do góry
|
|
|
|
#604923 - 22/06/2006 06:44
|
Pooh-Bah
Meldunek: 18/11/2004
|
zgadza sie i nie wiem czy na stale nie zmienili zasad,zeby nie bylo odpuszczania ostatniej rundy
|
Do góry
|
|
|
|
#604926 - 23/06/2006 12:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/04/2003
|
Federer - Gasquet Soderling - Henman ale zestaw, no i Federer nie ma lekko od poczatku, szkoda troche, ze ktos tak szybko odpadnie, szczegolnie licze na Henmana, ale z Fedkiem raczej bez szans, losowanie im nie podpasowalo 
|
Do góry
|
|
|
|
#604927 - 24/06/2006 11:57
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
Quote:
Federer - Gasquet Soderling - Henman
ale zestaw, no i Federer nie ma lekko od poczatku, szkoda troche, ze ktos tak szybko odpadnie, szczegolnie licze na Henmana, ale z Fedkiem raczej bez szans, losowanie im nie podpasowalo
jestem oburzony tą sytuacją wybitny niefart całej czwórki. natomiast Nadal wylosował bardzo korzystnie, ciekawe czy coś osiągnie 
|
Do góry
|
|
|
|
#604928 - 24/06/2006 12:23
|
old hand
Meldunek: 15/12/2005
|
Quote:
Quote:
Federer - Gasquet Soderling - Henman
ale zestaw, no i Federer nie ma lekko od poczatku, szkoda troche, ze ktos tak szybko odpadnie, szczegolnie licze na Henmana, ale z Fedkiem raczej bez szans, losowanie im nie podpasowalo
jestem oburzony tą sytuacją wybitny niefart całej czwórki. natomiast Nadal wylosował bardzo korzystnie, ciekawe czy coś osiągnie
Nadal to ma chyba jakies wtyki Na RG tez wylosowal duzo latwiejsza drabinke od Ferdka, ale na trawce nawet to mu chyba nie pomoze 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|