Siemka ja mam do was pytanie moze mi ktos pomoze bo moje 1 konto w BAW zrobilem normalnie z rzadnego promocyjnego linku i wplacilem 140 bo myslalem ze dostane 2 tyle ale nie otrzymalem wyslalem do nich email a oni odpisali tak:
Szanowny Graczu.
Uprzejmie informujemy, że ponieważ nie dokonał Pan rejestracji przez link promocyjny, aby otrzymać bonus promocyjny, musi Pan zapoznać się z warunkami promocji Sign-up oraz przesłać ich akceptację drogą emailową na adres:
support.pl@betandwin.comW tym celu prosimy o przesłanie na emaila o treści:
AKCEPTUJĘ WARUNKI PROMOCJI BONUS REJESTRACYJNY „SIGN UP”
Przy wpłacie pierwszej kwoty o minimalnej wysokości 65 PLN (lub 15 EURO) dodajemy bonus o wysokości 100% wpłaconej kwoty, do maksymalnej wysokości bonusa 140 PLN ( lub 30 EURO), czyli nawet jeśli Pana wpłata będzie wyższa, nadal otrzyma Pan tylko 140 PLN (30 EURO) bonusu.
Należy obrócić trzykrotnie bonusem i raz wpłaconą kwotą, aby mógł Pan wypłacić pieniądze z konta zakładów. Może Pan zawrzeć za całą tę kwotę dowolną ilość zakładów za dowolną stawkę. Zakłady LIVE też wliczane są w obrót.
Warunki uczestnictwa Bonus rejestracyjny
* W celu otrzymania bonusu należy zaakceptować poniższe warunki udziału i klikając na powyższy przycisk zarejestrować się w betandwin. Następnie na nowo otwarte konto należy wpłacić co najmniej PLN 65,- (EUR 15,-) i oddać typ(y). Bonus sign-up przyznawany jest jedynie tym osobom, które nie posiadają konta w betandwin i od 2005-07-01 09:00 (GMT + 1) po raz pierwszy zarejestrują się w betandwin.
** Bonus w wysokości PLN 65,- (EUR 15,-) zostanie przyznany po dokonaniu pierwszej wpłaty pomiędzy 2005-07-01 09:00 (GMT + 1) i 31.08.2006 (GMT + 1). Pierwsza wpłata musi wynosić co najmniej PLN 65,- (EUR 15,-). Jeśli wpłata dokonana w czasie trwania akcji nie wyniesie co najmniej PLN 65,- (EUR 15,-), prawo do wzięcia udziału w promocji przepada.
*** Akcja marketingowa dotyczy zarówno wpłat kartą kredytową jak i wpłat dokonanych w systemie paybox, paypal, kartą paysafecard, a także wpłat przelewem bankowym. W akcji uwzględnione będą tylko te wpłaty, które do betandwin trafią pomiędzy 2005-07-01 09:00 (GMT + 1) i 31.08.2006 23:59 (GMT + 1). W przypadku wpłat przelewem bankowym
pomozcie co zrobic.